Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
beküldve: 2008-11-09 19:49:37
(#594) Komolyan, ha túlélem a holnappal kezdődő hetet, fogok rajzolni sokat. Cserkészbecsszavamra.
Ez a mai fogadalmam.
Ez a mai fogadalmam.
beküldve: 2008-11-09 13:19:08
(#593) Én most ezt szerintem kihagyom, majd később beküldjük oszt. társammal a mangánkat.
Meg addig talán csinálok egy sajátot is, vagy a régit teszem szalonképessé.
Meg addig talán csinálok egy sajátot is, vagy a régit teszem szalonképessé.
beküldve: 2008-11-05 09:48:34
(#591) Nem t'om ki tud róla, ki nem, de ismét meghírdették a Dharma legújabb, számszerint 3. kötetébe a felhívást rajzolóknak. Sz'tem ezúttal sokkal humánusabb módon, mivel lesz előválogató így nem kell senkinek fölöslegesen dolgoznia.
Na ki nevez?
Na ki nevez?
We've been dreaming But who can deny, It's the best way of living Between the truth and the lies.
Lehet hogy te "raszterfóliaként" ismered. Azok a kis pöttyös izék, amik a mangák elengedhetetlen kellékei és az első rajzodon használtad.
Ja értem^^ köszi,és megfogadom
Jéééééééééééé ez narancsos!
Lehet hogy te "raszterfóliaként" ismered. Azok a kis pöttyös izék, amik a mangák elengedhetetlen kellékei és az első rajzodon használtad.
Érezhető.
Megjegyzések:
NE használj egyszerre screentonet és színt is. Vagy ezt vagy azt.
A lineartot tisztítsd le színezés előtt.
Tetszenek a gyűrődések a ruhákon.
My weapon is adrenalin. "The" nélkül.
Megjegyzések:
Köszi mindenkinek
The eltötrölve
ano...mi az a screentone?
Köszi
Háttér elkészítése igénybe vett kemény 2 percet.
BTW, valószínűleg én fogom screentoneozni a mangánkat, amit oszt.társam rajzol. Meg színezni géppel a borítókat. (Ezt azért mondom, mert emlékszem neked tetszett az ötlet annak idején. :P)
Háttér elkészítése igénybe vett kemény 2 percet.
BTW, valószínűleg én fogom screentoneozni a mangánkat, amit oszt.társam rajzol. Meg színezni géppel a borítókat. (Ezt azért mondom, mert emlékszem neked tetszett az ötlet annak idején. :P)
Büszkén mutatom be az első CG rajzomat:[Link]
háttér NAGYON yóóóó meg az egész úgy együtt :) a streetball-os ötlet is nagyon jó VÁRJUK
I my dreams I can fly (:
Érezhető.
Megjegyzések:
Megjegyzések:
Hidd el, neked is el lehet mondani azt amit クイックシルバーnak mondtak! ^^
~" When I feel the music,I'm losing controll of my mind, my body, my heart and my soul..." ~
Tök jó az enyéimhez képest pláne... ugyanis én is mostanában kezdtem el CG-ézni:
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
Azért érezjető a fejlődés...ugye?
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
Azért érezjető a fejlődés...ugye?
Szerk: Noriko 2008-10-30 19:27:00
beküldve: 2008-10-30 18:22:43
(#582) Köszönöm a sok dicséretet.
Igen, még láthattok tőlem majd sok CG rajzot, mert most rájöttem, hogy milyen jó is géppel színezni. A következő reményeim szerint valami gangstás, és/vagy streetballos lesz. A holt szemmel nem vagyok megelégedve, túl egyszerű lett. Csak nem volt kedvem tovább dolgozni rajta, úgyis csak rosszabb lett volna.
A könnycseppel viszont nagyon meg vagyok elégedve, eredetileg körülötte voltak a vonalak barnával, mint a többi és az elrontotta a hatást. Aztán letöröltem és fokozatosan színeztem, hogy 3D hatást keltsen.
Hajról annyit, hogy azon dolgoztam a legtöbbet, nem úgy csináltam, ahogy az általam olvasott tutorialban volt, hanem saját magam kísérleteztem ki.
Egyébként itt van az eredeti lineartja a CG rajznak: [Link](Így az eredeti vonalrajz után átérezhetitek a helyzetemet, hogy mennyi idő volt így letisztítani a vonalakat. Never again. Ezentúl tisztán fogok rajzolni. Na jó, úgyse fog menni.)
Tipp a CGzőknek: tessék olvasni dA-on tutorialokat! Persze nem rajzolják meg helyetted a képet, de nagyon sokat segítenek.
Igen, még láthattok tőlem majd sok CG rajzot, mert most rájöttem, hogy milyen jó is géppel színezni. A következő reményeim szerint valami gangstás, és/vagy streetballos lesz. A holt szemmel nem vagyok megelégedve, túl egyszerű lett. Csak nem volt kedvem tovább dolgozni rajta, úgyis csak rosszabb lett volna.
A könnycseppel viszont nagyon meg vagyok elégedve, eredetileg körülötte voltak a vonalak barnával, mint a többi és az elrontotta a hatást. Aztán letöröltem és fokozatosan színeztem, hogy 3D hatást keltsen.
Hajról annyit, hogy azon dolgoztam a legtöbbet, nem úgy csináltam, ahogy az általam olvasott tutorialban volt, hanem saját magam kísérleteztem ki.
Egyébként itt van az eredeti lineartja a CG rajznak: [Link](Így az eredeti vonalrajz után átérezhetitek a helyzetemet, hogy mennyi idő volt így letisztítani a vonalakat. Never again. Ezentúl tisztán fogok rajzolni. Na jó, úgyse fog menni.)
Tipp a CGzőknek: tessék olvasni dA-on tutorialokat! Persze nem rajzolják meg helyetted a képet, de nagyon sokat segítenek.
Szerk: .., 2008-10-30 18:27:48
Szerintem is nagyon nagyon király lett :)
"az élet nem csupán fekete és fehér, de a színeket te válogatod össze!"
Minden elismerésem. Nagyon jó lett Remélem nem hagyod abba, és még több ilyet láthatunk tőled