Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
Kicsit Szando-feelingje van a dolognak, valamint a haj szerintem nem illik a képhez. Egyéni vélemény.
Lilalagőzöm sincs az ki. Lehet hogy a haj nem illik oda. De az is lehet hocs csak még bennem volt, hogy egy héttel előtte olvastam ki a Chobitsot XD
Nagyon ötletes a rajz!!! A nézet király, a kép valahogy eszembe juttat valami Stephen Kinges '' benne elfolytva a világ kiírtása'' dolgot
A javaslatom, nyis ki egy mangát, bármelyiket amelyiket szereted, keresbnne egy női alakot. Nézd meg a te hősnőd arcát és a mangában lévőt.
szerintem: orr, járomcsont, áll, és az arc árnyékolása
Érdekelne a story is. Mert én rajzolni nem tudok...
Ezen kívül : [Link]
Nem egy új rajz, de ha kedvetek tartja nézzétek meg. Nyáron készült Rip (Hellsing) fanartom. :)
Nem egy új rajz, de ha kedvetek tartja nézzétek meg. Nyáron készült Rip (Hellsing) fanartom. :)
Óó, Rippie horogkereszt nélkül nem is az igazi.
Egyébként grat hozzá, csini lett. ^^
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Kicsit Szando-feelingje van a dolognak, valamint a haj szerintem nem illik a képhez. Egyéni vélemény.
Lilalagőzöm sincs az ki. Lehet hogy a haj nem illik oda. De az is lehet hocs csak még bennem volt, hogy egy héttel előtte olvastam ki a Chobitsot XD
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Szerk: Elnar 2008-12-02 22:31:10
beküldve: 2008-12-02 21:30:15
(#604) ON: Nem mai épp, de ő Reina.[Link]
Hiányolom a kézfejeket. A lenti még csak, de a fentinek mindenképp látszódnia kéne félig. Meg amíg nem láttam meg a mellét, nem tűnt fel hogy ő lány. Figyelj a testalkatra is.
ON: Nem mai épp, de ő Reina.[Link]
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Szerk: Elnar 2008-12-02 20:59:39
beküldve: 2008-12-02 19:23:13
(#601) Noriko, szép lett a rajz. :)
Szerk: Yumi 2008-12-02 19:29:15
Köszi szépen A sárkány szemével is annyit bajlódtam amíg türhetően nézett ki...
Akkor igyekszem életben maradni ha sikerül
Akkor igyekszem életben maradni ha sikerül
Jéééééééééééé ez narancsos!
Szerk: Noriko 2008-12-02 19:18:03
Csodálatos! Nagyon tetszetős, imádom! A sárkány szeme kicsit furcsa, de az is jó. Valamint a kapu a háttérben is nagyon jó ötlet, először észre sem vettem. Amúgy pedig ne halj meg, mert azt nem szeretnénk.
Szerk: Sakamoto Riku 2008-12-02 15:59:33
beküldve: 2008-12-02 15:42:46
(#598) Jéééééééééééé ez narancsos!
Szerk: Noriko 2008-12-02 15:42:59
beküldve: 2008-12-01 20:19:55
(#596) Én mostanában csak gyakorolok. Majd valamikor folytatom
a mangát amit elkezdtem.
a mangát amit elkezdtem.
,,Hitler fején ugrálok!"
Szerk: Aizen 2008-12-01 20:21:27
beküldve: 2008-11-12 20:26:24
(#595) Én mostanába sokat rajzolok csak nem mangát hanem az ofőm karikatúráját meg egyebeket...
meh....