Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
beküldve: 2009-01-02 19:02:05
(#639) Köszi mindenkinek! :)
Néha nekem is gondot jelent a papír + grafit párosítás. X3 Mert elég sok minden van amihez még nem vagyok elég ügyes, hogy megrajzoljam. ^^'
Amúgy ennek a rajznak is a készült grafitos vázlat. :)
Néha nekem is gondot jelent a papír + grafit párosítás. X3 Mert elég sok minden van amihez még nem vagyok elég ügyes, hogy megrajzoljam. ^^'
Amúgy ennek a rajznak is a készült grafitos vázlat. :)
beküldve: 2009-01-02 18:57:40
(#638) Újra itt. :3
Nem rég kezdtem el számítógépes rajzokkal komolyabban foglalkozni, egész pontosan tegnap óta. XP
Szerintetek, hogy sikerült?
[Link]
Nem rég kezdtem el számítógépes rajzokkal komolyabban foglalkozni, egész pontosan tegnap óta. XP
[Link]
Hé, ez tök jóóó! És tegnap kezdted... Jó kis kezdet.^^
Én még nem igazán foglalkoztam számítógépes rajzolással, pedig lehet, hogy meg kéne próbálnom... Egyelőre még az egyszerű grafit+papír megoldás is okoz néha gondokat - bár egyre kevesebbet.
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-01-02 18:57:12
beküldve: 2009-01-02 18:45:49
(#636) Újra itt. :3
[Link]
[Link]
beküldve: 2008-12-27 10:49:37
(#635) Yay, elkészült életem első CG-s színes rajza 4 óra komoly küzdelem egérrel XD
[Link]
Kaphatok véleményt róla? *__*
[Link]
Kaphatsz. Nekem tetszik a rajz, Szeretem, ha egy képen egy karakter több nézetből, máshogyan van ábrázolva. A tulajdonságok részt ki lehetett tölteni valami mással is, de 4 óra után nem csodálom, hogy így lett vége. Gratulálok, szépre sikeredett.
Köszi
Egyébként a tulajdonságok rész nem helykitöltésként szolgált, hanem maga a rajz készült karakter ID-nak, direkt azért rajzoltam így, hogy ott maradjon az üres placc az adatoknak
We've been dreaming But who can deny, It's the best way of living Between the truth and the lies.
beküldve: 2008-12-24 15:05:02
(#633) Yay, elkészült életem első CG-s színes rajza 4 óra komoly küzdelem egérrel XD
[Link]
[Link]
Kaphatsz. Nekem tetszik a rajz, Szeretem, ha egy képen egy karakter több nézetből, máshogyan van ábrázolva. A tulajdonságok részt ki lehetett tölteni valami mással is, de 4 óra után nem csodálom, hogy így lett vége. Gratulálok, szépre sikeredett.
beküldve: 2008-12-24 09:45:50
(#631) A számozást, csak addig raktam fel, míg vázlat volt, aztán elfelejtettem letürülni
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
Számozást tényleg felejtsd el, inkább helyezd el ügyesebben a paneleket.
Ja és ne kepfeltoltes.hu-ra rakd fel, mert az nem jó ilyen célokra.
Ja és ne kepfeltoltes.hu-ra rakd fel, mert az nem jó ilyen célokra.
beküldve: 2008-12-23 23:30:34
(#629) Yay, elkészült életem első CG-s színes rajza 4 óra komoly küzdelem egérrel XD
[Link]
[Link]
We've been dreaming But who can deny, It's the best way of living Between the truth and the lies.
Elkezdtem rajzolni egy iskolai pályázatra, egy kelet-nyugat egyveleg képregényt Elég furi lett, téma az újjászületés:
[Link]
[Link]
Első blikkre lehetett volna jobban is befényképezve a cucc, mondjuk vakuval ( tom, ez még nem a végleges, de akkor is... ), a szöveg eléggé tetszett - már amit ki tudtam olvasni belőle . A másik jó pont a férfiú öltözékéért jár. Egyébként a panelek számozása már vagy 80 éve nem dívik, szóval inkább valami jól átlátható metódust kéne választanod... addig is várjuk a folytatást.
beküldve: 2008-12-15 22:58:32
(#627) Elkezdtem rajzolni egy iskolai pályázatra, egy kelet-nyugat egyveleg képregényt Elég furi lett, téma az újjászületés:
[Link]
[Link]
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
Szerk: knightslords 2008-12-15 23:01:49