Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
beküldve: 2008-10-24 09:28:13
(#504) Most mondd,hogy ezt viccből raktad be,kérlek....
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
beküldve: 2008-10-24 09:15:14
(#503) fögonosz:
Legjobb animék:Bleach,D gray man,Hellsing,Fma,Digimon,Vampirekinght Gyülölöm a yaoit!!(fúj)
beküldve: 2008-10-23 23:19:37
(#502) ok, akkor ,majd miután kiismerem ezt az oldalt adom a linket Amúgy hogyan kell kpéet feltölteni erre az oldalra?
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
Szerk: knightslords 2008-10-23 23:33:33
Szerk: .., 2008-10-23 23:12:36
Link?
Az én alkotásaim megtekinthetők a devart profilomban.
Az én alkotásaim megtekinthetők a devart profilomban.
Ez hol van? Mert akkor én is fölrakom a rajzokat
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
Édes-Babos-Rámentészta, csalódtam benned, feladod, csak az agyadat kell egy kicsit megmozgatnod, sikerülni fog meglásd, a tehetséged megvan hozzá.
Csak egy a lényeg: Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!
Az dumál akinek a rajzában nagyobb az ipse feje, mint a teste...xD Csak egy a lényeg: Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!
Ilyenkor szoktam kitalálni azt a kifogást: az démon, mindegy hogy néz ki
~" When I feel the music,I'm losing controll of my mind, my body, my heart and my soul..." ~
Édes-Babos-Rámentészta, csalódtam benned, feladod, csak az agyadat kell egy kicsit megmozgatnod, sikerülni fog meglásd, a tehetséged megvan hozzá.
Az dumál akinek a rajzában nagyobb az ipse feje, mint a teste...xD Csak egy a lényeg: Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!
Ilyenkor szoktam kitalálni azt a kifogást: az démon, mindegy hogy néz ki
~" When I feel the music,I'm losing controll of my mind, my body, my heart and my soul..." ~
beküldve: 2008-10-23 22:52:21
(#495) Édes-Babos-Rámentészta, csalódtam benned, feladod, csak az agyadat kell egy kicsit megmozgatnod, sikerülni fog meglásd, a tehetséged megvan hozzá.
Szerk: knightslords 2008-10-23 22:52:51
beküldve: 2008-10-23 22:48:02
(#494) Nah jó ennyit a rajzról xD
Én inkáb csak a törit írok, ozt jólvan
Én inkáb csak a törit írok, ozt jólvan
Szerk: Édes-Babos RámenTészta 2008-10-23 22:48:34
beküldve: 2008-10-23 22:38:21
(#493) Igen, az egész történetet egy vers köré írom.
1. vszk.:
Egykor hős volt, s nagy
Mágiában született vad teremtmény,
Ám fény lovagja vak,
S egy nap utolérte a szörnyű vég.
1. vszk.:
Egykor hős volt, s nagy
Mágiában született vad teremtmény,
Ám fény lovagja vak,
S egy nap utolérte a szörnyű vég.
Szerk: knightslords 2008-10-23 22:38:56
jaja Pl: hosszú, elnyúlóó, nyugodt környezetleírás, aztán hirtelen sok vér, jönnek a vámpírok, vááá.
Hehh, erre egyet tudok mondani: ami nem megy, azt ne erőltessük.
Tudom csak gagyiztam. Amúgy annyi ötlet van a fejemben, s írok is. S a rajzolt karaktereim is jók. Szerintem
jaja Pl: hosszú, elnyúlóó, nyugodt környezetleírás, aztán hirtelen sok vér, jönnek a vámpírok, vááá.
Tudom csak gagyiztam. Amúgy annyi ötlet van a fejemben, s írok is. S a rajzolt karaktereim is jók. Szerintem
Habár hiába próbálok mangát rajzolni nem megy. Teljesen összeolvesztottam a kelet-nyugat képregénystílust
De szerencsére elképesztő az eredmény!
Szerk: knightslords 2008-10-23 22:34:39