Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
Pontosan, de azok nélkül vagy 40 oldalas lenne a könyv. Most gondolj bele milyen snassz lenne kiadni egy 40 oldalas how to draw-t.
Van tableted? Ha igen, akkor milyen? (A high-res lineartról ugrott be, hogy akkor biztos tableted van, anélkül felesleges lenne külön lineart.)
Van tableted? Ha igen, akkor milyen? (A high-res lineartról ugrott be, hogy akkor biztos tableted van, anélkül felesleges lenne külön lineart.)
Aha, erre gondoltam, hogy olyan fölösleges nézeteket meg módokat mutat, és olyan sokat, hogy a fél könyvet megtölti az a sok nézet. Meg hogy ugyanabban a könyvben három fejezeten át regél a melltartók szakszerű megrajzolásáról, meg testalkatok szerint hogy áll ugyanaz a melltartó, meghát a melltartókat is több nézetben. Minek?
És jah, én rajzoltam.. Rpg makerhez készült, egyik szereplő arcához, de egyelőre nem került használatba. Már megvan a high-res lineart, de nem színeztem ki :)
És jah, én rajzoltam.. Rpg makerhez készült, egyik szereplő arcához, de egyelőre nem került használatba. Már megvan a high-res lineart, de nem színeztem ki :)
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
helyenként egész fejezetek tök feleslegesek.
Én ilyet még nem találtam, az csak jó, hogy sokszor ugyanazt mutatja más nézetben.
BTW, az avad te rajzoltad?
beküldve: 2008-10-08 17:54:12
(#426) A how to draw manga könyvek jók, csakhát baromi drágák, (Persze létezik harr-harr verzió) és helyenként egész fejezetek tök feleslegesek.
A HtD sorozattal még énis összefutottam és nagyon klasz, csakhát én utoljára bölcsödében tudtam rajzolni, akkor is csak tininindzsát meg cápát Mostanság inkább csak firkálgatok.
Mit értesz firkálgatás alatt?
És persze a duplapostért jár a feketepont. (Azzi szövege xD)
Nagyon helyes, mindenki büntesse csak szépen magát, ha rossz volt
A HtD sorozattal még énis összefutottam és nagyon klasz, csakhát én utoljára bölcsödében tudtam rajzolni, akkor is csak tininindzsát meg cápát Mostanság inkább csak firkálgatok.
no pussy, just the dicks
Szerintem tényleg nagyon jók, én eddig a How to draw female manga chacterst olvastam és most kezdtem el az illustrating battlest.
[QUOTE]Ajánlanám mindenkinek a How to Draw Manga könyvsorozatot. Igen hosszú sorozat, de mindenre kitér, nagyon részletes, a mangarajzolás különféle területeinek külön kötetek vannak szentelve. Szerintem a leghasznosabb irományok, amik valaha születtek ebben a témában.
/QUOTE]
örülök, hogy írtad, mert pont rá akartam kérdezni milyen!
(tervezem a beszerzésüket:)!
/QUOTE]
örülök, hogy írtad, mert pont rá akartam kérdezni milyen!
(tervezem a beszerzésüket:)!
"Képregény=képsorokból álló művészet"
beküldve: 2008-10-07 22:23:55
(#421) Ajánlanám mindenkinek a How to Draw Manga könyvsorozatot. Igen hosszú sorozat, de mindenre kitér, nagyon részletes, a mangarajzolás különféle területeinek külön kötetek vannak szentelve. Szerintem a leghasznosabb irományok, amik valaha születtek ebben a témában.
És persze a duplapostért jár a feketepont. (Azzi szövege xD)
Tévednek.
Sajnos. Ebből még Japánban sem élsz meg úgy, mint valami unalmas irodai munkából. Kevesen élnek meg belőle rendesen, amíg nem lesz belőle ilyen naruto v DN-szerű hypeolt sláger.
Magyarországon pedig sajnos abszolút kudarcra van ítélve..
Amúgy, mangakajelöltek, Legutóbb olvastam topikban ajánlottam mangakészítős mangát. Nézzétek meg.
Én is ezt akartam mondani, csak nem nagyon fejtettem ki.
"Rohanok" is abba a topikba.
Ismerőseim szerint ebből jobban megélnék, mint a /leendő/diplomámból.
Tévednek.
Sajnos. Ebből még Japánban sem élsz meg úgy, mint valami unalmas irodai munkából. Kevesen élnek meg belőle rendesen, amíg nem lesz belőle ilyen naruto v DN-szerű hypeolt sláger.
Magyarországon pedig sajnos abszolút kudarcra van ítélve..
Amúgy, mangakajelöltek, Legutóbb olvastam topikban ajánlottam mangakészítős mangát. Nézzétek meg.
Ismerőseim szerint ebből jobban megélnék, mint a /leendő/diplomámból.
Hát nem hiszem...
Egyébként megnéztem dA accodat és tök jól rajzolsz háttereket, nagyon tetszenek. Tölts már fel valami manga stílusú firkálmányt is.
Más: elkezdem a mangánkhoz a karaktereket kidolgozni, holnap alapozzuk meg az egészet oszt.társammal.
Szerk: .., 2008-10-07 20:06:29
beküldve: 2008-10-04 12:27:00
(#417) Hi!
Újabban gonlokodok rajta hogy mangát kéne rajzoljak..
Ismerőseim szerint ebből jobban megélnék, mint a /leendő/diplomámból. Szóval a karaktrek már lassan kezdenek összeállni, meg a sztori is, csak lassabban...
Újabban gonlokodok rajta hogy mangát kéne rajzoljak..
Ismerőseim szerint ebből jobban megélnék, mint a /leendő/diplomámból. Szóval a karaktrek már lassan kezdenek összeállni, meg a sztori is, csak lassabban...
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
ez nagyon jó hír!!!
nemtom miért modta h ne legyen sok ecchi....végülis nem hentait kértél tőle
Azért mert nem szereti az ecchit.
Egy osztálytársamal ismertettem a történetet és tetszik neki. Azt hittem, hogy mikor bejelentem hogy ecchi lesz, akkor egyértelmű nemet mond. De nem. Megegyeztünk, hogy lesz benne ecchi, de nem túl sok, viszont csöpögős szappanopera se lesz.
Írok neki egy történetvázlatot és annak alapján eldönti majd, hogy belevágjunk-e.
Írok neki egy történetvázlatot és annak alapján eldönti majd, hogy belevágjunk-e.
ez nagyon jó hír!!!
nemtom miért modta h ne legyen sok ecchi....végülis nem hentait kértél tőle
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."