Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
A zebrás rajzverseny pedig no komment... nemtudom milyen minőségű történetet várnak egy A5 méretben rajzolt és háromoldalas ,,mangától" amiben ráadásul egy rajzfilmzebrának is szerepet kell adni... ez abszurdum, ez szörnyű...
Hát igen, az nonszensz...
Az tök jó! Hát, fel lehet venni a kapcsolatot blizzarddal. Nemrégiben volt community spotlightban egy WoWos poénképregényeket rajzoló fickó, az ő képregényét kiadatta a blizz.
A zebrás rajzverseny pedig no komment... nemtudom milyen minőségű történetet várnak egy A5 méretben rajzolt és háromoldalas ,,mangától" amiben ráadásul egy rajzfilmzebrának is szerepet kell adni... ez abszurdum, ez szörnyű...
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
beküldve: 2008-07-22 15:52:05
(#382) Manga Rajzolás...
Összvissz 3-4 db ilyen jellegű mangaszerűséget készítettem, Egyben csak statisztáltam, én voltam a storygyáros...
Apum amióta él hobbiként rajzol, több kiállítása is volt már , az ország több részén^^
Az utóbbi időkben elkezdett a mangákkal is foglalkozni, megtetszett neki a rajzolása, és elhatározta, hogy nekiáll egy mangaszerűség alkotásának^^
Több hónapig dolgozott vele, ahhoz képest, hogy most kezdte nagyon jól megy neki^^ De sajnos semmi több. Attól tartok, bármennyire is szeretné, nem nevezhetne vele versenyre , mert az alapja a hmm...World of Warcraft...Szerzői jogok, ugyebár.
Egyébként a Mai Dai Nevezetű történetem //320 oldalas könyv// alapján is készítettem illusztrációkat, de a többség a Disciples 2- Dark Prophecy, Rise Of The Elves questjei alapján született meg. Nah ezvan, imáádom Huntert és Tora'ach-ot Rajzolni
Neveznék versenyekre, de ugye a szerzői jogok...Max a Mai Dai mehetne, az pedig elég kusza, bonyolult, és kábé 10%-a van kész a könyv feldolgozásának...
Eddig 2 kiállításom volt a suliban, mind2 mangásos-jellegű^^
Kicsit beköltöztettem a suliba Japánt...
Egyébként nevezett valaki a Zebra- ABP-s versenyre?
Összvissz 3-4 db ilyen jellegű mangaszerűséget készítettem, Egyben csak statisztáltam, én voltam a storygyáros...
Apum amióta él hobbiként rajzol, több kiállítása is volt már , az ország több részén^^
Az utóbbi időkben elkezdett a mangákkal is foglalkozni, megtetszett neki a rajzolása, és elhatározta, hogy nekiáll egy mangaszerűség alkotásának^^
Több hónapig dolgozott vele, ahhoz képest, hogy most kezdte nagyon jól megy neki^^ De sajnos semmi több. Attól tartok, bármennyire is szeretné, nem nevezhetne vele versenyre , mert az alapja a hmm...World of Warcraft...Szerzői jogok, ugyebár.
Egyébként a Mai Dai Nevezetű történetem //320 oldalas könyv// alapján is készítettem illusztrációkat, de a többség a Disciples 2- Dark Prophecy, Rise Of The Elves questjei alapján született meg. Nah ezvan, imáádom Huntert és Tora'ach-ot Rajzolni
Neveznék versenyekre, de ugye a szerzői jogok...Max a Mai Dai mehetne, az pedig elég kusza, bonyolult, és kábé 10%-a van kész a könyv feldolgozásának...
Eddig 2 kiállításom volt a suliban, mind2 mangásos-jellegű^^
Kicsit beköltöztettem a suliba Japánt...
Egyébként nevezett valaki a Zebra- ABP-s versenyre?
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
beküldve: 2008-07-22 14:13:39
(#381) Necrotól hallottam valami Dharmás mangapályázatról. Valaki tudná linkelni nekem a kiírást?
így meg már pláne nem értem, hogy hol a hóhérban van a jogsértés... Barátok közt természetes lenne, hogy ha az egyik valami pályázatfélébe vágja a fejszéjét, akkor a másik meghírdeti egy mangarajzoló topicban, nem?
Egyébként én is csak hétköznapi ember vagyok, szintén nem profi mangaka, csak már kicsit "kinőttem" az ilyen jellegű pályázatokból
nem kellett volna feltennem a kérdésekre az adott válaszait...mert nem ő az egyik zsűri...majd a zsűritől is megkérdem... de azt nem teszem fel... de akkor minke, na mindegy....
szerintem is, de ha ő így érzi akkor....
lehet, de van aki még csak most kezdi és ezoknak tökéletes...ezért mondtam, h nem kéne lehúzni...
"Még én sem vagyok tisztában a lelkem mélyével..." - DN
De miért akarod kitörölni? Egy kis ingyenreklám a barátnődnek is jól jön x). Nekik is az a jó ha minél többen küldenek "mangaszerűségeket", nem?
jónak jó, csak nagyon negatív lett a reklám és ezért megkért rá...ennyi
amúgy se százas ez a pályázat, a helyükben én inkább örülnék, hogy valaki hírdeti...
kérlek ne szidd, mert egy kedves barátnőm az oldal fenntartója és rendesek a kiírók is. felmerült az ötlet, h kéne ez oldalukon egy pályázat, mert vannak páran, akik szeretik és ezért csinálták. nem nemzetközi és nem is híres neves mangakák küldenek be rajzokat csak egyszerű hétköznapi emberek...mint én... szóval nem kell hogy 1000%osan mindent kell h tudjanak a mangákról....
így meg már pláne nem értem, hogy hol a hóhérban van a jogsértés... Barátok közt természetes lenne, hogy ha az egyik valami pályázatfélébe vágja a fejszéjét, akkor a másik meghírdeti egy mangarajzoló topicban, nem?
Egyébként én is csak hétköznapi ember vagyok, szintén nem profi mangaka, csak már kicsit "kinőttem" az ilyen jellegű pályázatokból
We've been dreaming But who can deny, It's the best way of living Between the truth and the lies.
Szerk: Sen17 2008-07-01 20:24:19
De miért akarod kitörölni? Egy kis ingyenreklám a barátnődnek is jól jön x). Nekik is az a jó ha minél többen küldenek "mangaszerűségeket", nem?
egy kérdés: hol lehetne az itt lévő hozzászólásokat törölni? mert rámszóültak, h ezzel jogokat sértek... h említettem a kiírást.
Ki szólt rád? Szerintem nem sértettél ezzel semmilyen jogot. AMúgy törölni nem tudod őket, majd ha Admin bácsinak nem tetszik, kitörli.
és Admin bácsit nm leht megkérni?
amúgy se százas ez a pályázat, a helyükben én inkább örülnék, hogy valaki hírdeti...
kérlek ne szidd, mert egy kedves barátnőm az oldal fenntartója és rendesek a kiírók is. felmerült az ötlet, h kéne ez oldalukon egy pályázat, mert vannak páran, akik szeretik és ezért csinálták. nem nemzetközi és nem is híres neves mangakák küldenek be rajzokat csak egyszerű hétköznapi emberek...mint én... szóval nem kell hogy 1000%osan mindent kell h tudjanak a mangákról....
Azért ennyire ne legyél már kritikus
Pedig alapjáraton is az vagyok mindegy, nekem nem tetszik, de ígérem féken tartom a nyelvem
We've been dreaming But who can deny, It's the best way of living Between the truth and the lies.
egy kérdés: hol lehetne az itt lévő hozzászólásokat törölni? mert rámszóültak, h ezzel jogokat sértek... h említettem a kiírást.
Ki szólt rád? Szerintem nem sértettél ezzel semmilyen jogot. AMúgy törölni nem tudod őket, majd ha Admin bácsinak nem tetszik, kitörli.
Azért ennyire ne legyél már kritikus
Nah igen erre én is kíváncsi lennék, mióta jogsértés belinkelni egy versenyt?
beküldve: 2008-06-30 20:01:17
(#370) egy kérdés: hol lehetne az itt lévő hozzászólásokat törölni? mert rámszóültak, h ezzel jogokat sértek... h említettem a kiírást.