Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
Én azt csak "mellékes infónak" szántam h filctollal rajzolok...
Azért nem mutattam meg mert nem tudom...Nem az enyém a scanner amin bevittem a rajzokat,a barátnőm szokta nekem megcsinálni,és mindig elfelejtek vinni a mangámból részletet...
Boccs,tényleg nem vok a szavak embere
De ha érdekelne egy részlet akk megoldanám valahogy...
Azért nem mutattam meg mert nem tudom...Nem az enyém a scanner amin bevittem a rajzokat,a barátnőm szokta nekem megcsinálni,és mindig elfelejtek vinni a mangámból részletet...
Naná, hogy érdekelne
Persze úgy nehezebb megoldani ha nicns otthon szkennered De én ráérek
We've been dreaming But who can deny, It's the best way of living Between the truth and the lies.
beküldve: 2008-06-22 19:08:26
(#323) Én azt csak "mellékes infónak" szántam h filctollal rajzolok...
Jéééééééééééé ez narancsos!
Szerk: Noriko 2008-06-22 19:12:47
Rajzolok mangát is ,de mivel a gépem nem bírja a rajzprogikat(Windows98 )ezért ezeket filctollal rajzolom(viszont nem állítom egy szóval se h csak progival lehet jól rajzolni)
Kicsit ellentmondásos vagy nem? Legalábis ez a komment az volt. mert igazából attól függetlenül, hogy nem tudsz rajzprogit használni még rajzolsz, és akár azt is megmutathatod
Mellesleg én se tudtam egészen ezidáig rajzprogit használni és már 3 éve rajzolok mangát. Szóval a kettő nem függvénye egymásnak
We've been dreaming But who can deny, It's the best way of living Between the truth and the lies.
Szerintem ügyes vagy, bár a kezekn még lenne mit javítanod. Egyébként gratula, csak így tovább!
Kösszi A kezekkel mindíg bajom volt de a régi rajzaimhoz képest ezek a kezek fantasztikusak
beküldve: 2008-06-22 17:30:42
(#320) Szerintem ügyes vagy, bár a kezekn még lenne mit javítanod. Egyébként gratula, csak így tovább!
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Néhány elvetett mangám főszereplőiről készült rajz(ha valakit érdekel )Boccs a minőségért,kinagyítva nem olyan csúnya...szerintem...
Szal a két rajz:
[Link]
[Link]
Remélem megér egy kritikát
Szal a két rajz:
[Link]
[Link]
jujj de jó! ^__^ nagyon tetszik! a második nekem jobban tetszik...jól árnyékolsz és tetszenek a színek...én nem szeretem a színes rajzokat, de ez jó! grt!
Naon köszönöm...:')...olyan jó érzés h sok embernek tetszik a rajzom
Néhány elvetett mangám főszereplőiről készült rajz(ha valakit érdekel )Boccs a minőségért,kinagyítva nem olyan csúnya...szerintem...
Szal a két rajz:
[Link]
[Link]
Szal a két rajz:
[Link]
[Link]
jujj de jó! ^__^ nagyon tetszik! a második nekem jobban tetszik...jól árnyékolsz és tetszenek a színek...én nem szeretem a színes rajzokat, de ez jó! grt!
"Még én sem vagyok tisztában a lelkem mélyével..." - DN
én nem szeretem megmutatni szakértő embereknek a rajzaim ...
ugye nem vagyok egyedül?
amúgy egyik barátnőmmel késztünk mangát [inkább mangaszerűséget]..ő írja a történetet én rajzolok...a sztorival nincs gond.
ugye nem vagyok egyedül?
amúgy egyik barátnőmmel késztünk mangát [inkább mangaszerűséget]..ő írja a történetet én rajzolok...a sztorival nincs gond.
Én csak egyszer próbáltam meg valki más ötletét képregény formájában megteremteni,csak több probléma is adódott...
Már a karekter design-nál elakadtunk...egyik nap még ilyennek képzelte a karaktert,másiknap már a történet is tök más volt ...szal azóta én saját sztoirikat rajzolok
mi szerencsére mindent egyeztetünk és nagyjából amúgy is egy rugóra jár az agyunk.
persze rajzolok más karaktereket is és van saját történetem is, de azzal jól elvagyok magamban
"Még én sem vagyok tisztában a lelkem mélyével..." - DN
beküldve: 2008-06-22 16:54:54
(#316) Rajzolok mangát is ,de mivel a gépem nem bírja a rajzprogikat(Windows98 )ezért ezeket filctollal rajzolom(viszont nem állítom egy szóval se h csak progival lehet jól rajzolni)
Megintcsak Arigatou^^Hát igen az anatómiára általában figyelek csak most nem figyeltem eléggé
és amúgy mangát nem rajzolsz? Mert tudod a fanart meg a manga nagyon nem ugyanaz. Mármint nem akarok kötekedni vagy ilyesmi csakhát egy önálló rajzot messze könnyebb összedobni mint egy manga oldalt. Szóval csak kiváncsi lennék, hogy az is megy-e
beküldve: 2008-06-22 14:09:26
(#314) Megintcsak Arigatou^^Hát igen az anatómiára általában figyelek csak most nem figyeltem eléggé
Szal a két rajz:
[Link]
[Link]
Szal a két rajz:
[Link]
[Link]
Szerintem is jók a rajzaid, bár a másodiknak van egy-két anatómiai hibája, de ettől függetlenül nincs nagy baj
Esetleg valami más színezési módszert kereshetnél, mert a cerka kicsit szálkás, bár gondolom ezen sokat torzít a szkenner is. Nálam legalább is általában kinyírja a színeket
Kifejezetten jók a rajzok. Szerintem az avatárodon lévő jobb, mint a másik. Csak így tovább.
^///^Köszönöm szépen...
Kifejezetten jók a rajzok. Szerintem az avatárodon lévő jobb, mint a másik. Csak így tovább.
Szerk: Sakamoto Riku 2008-06-22 08:46:46
Öhm, erről egy kicsit lecsúsztál Február 29. volt a leadási határidő, egyébként meg a manga.hu-n is meghírdették én is ott olvastam ezt is, meg a tavalyit is. De ha azért érdekelnek a részletek, meg ha a követlezőre nevezni akarsz akkor ezen a címen utána tudsz nézni [Link]
Ja thx, a dátumot nem néztem, hogy mikor írtad a hszt. Jelentkezni nem szeretnék, nem tudok rajzolni, csak szívesen utána olvasnék, hogy hogy is megy ez. Sajna ha csak történetem van, azzal sokra nem megyek, a rajzot meg nem bíznám másra, mert mindent úgy szeretnék, ahogy elképzeltem, nehéz ügy.