Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
Egész jók a rajzaid
Öhm a füleket szándékosan hagytad le?
Egyébként nekem a srác jobban tetszik, ahogy a haját színezted az nagyon bejön Viszont az anatómiára kicsit rá kéne gyúrnod, mert ott vannak hiányosságaid. (na de kinek nincsenek? )
We've been dreaming But who can deny, It's the best way of living Between the truth and the lies.
beküldve: 2008-06-23 13:44:55
(#338) "Még én sem vagyok tisztában a lelkem mélyével..." - DN
Én is elkezdtem olvasni a mangás Sen... az enyében is van Ayumi...^___^
amúgy nekem is tetszik a grafika, tényleg van még mit fejlődi, de ha így haladsz akkor nagyon jó lesz!
amúgy nekem is tetszik a grafika, tényleg van még mit fejlődi, de ha így haladsz akkor nagyon jó lesz!
Köszi szépen
A te mangádat meg tudom lesni valahol?
Nem mert még csak alakulóban van...de küldök képet akkor róla...meg egy másik karakterről...bár csak vázlatok...
[Link]
[Link]
"Még én sem vagyok tisztában a lelkem mélyével..." - DN
Én is elkezdtem olvasni a mangás Sen... az enyében is van Ayumi...^___^
Köszi szépen
A te mangádat meg tudom lesni valahol?
We've been dreaming But who can deny, It's the best way of living Between the truth and the lies.
Naon köszönöm...:')...olyan jó érzés h sok embernek tetszik a rajzom
Miért ne tetszene?
ha már egy ideje gyakorolsz akkor mindenféleképpen meg látszik... plusz a stíulod is jó...
[nem fényezlek továb... ]
beküldve: 2008-06-23 06:26:46
(#334) Én is elkezdtem olvasni a mangás Sen... az enyében is van Ayumi...^___^
Egyébként, ti tervezitek valamilyen pályázatra elküldeni vagy valami?
Hát én most a második Dharma kötetre gyúrok (aktívan tervezem az abba szánt one shotot ) aztán meg meglátjuk.
Persze, hogy ha meghírdetnek valami klasz kis pályázatot akkor ziher, hogy indulok (mint azt eddig is tettem - igaz eredménytelenül )
Na meg ugyebár a legnagyobb cél a nemzetközi mangapályázat, de arra még gyúrni kell. De talán már a 2009-est megpróbálom
A stabilo versenyről én nem tudok semmit, az utolsó amiről hallottam az kb. 2 éve volt, najó lehet kevesebb... De asszem tavaly már nem volt. Vagy csak én nem értesültem róla
Szerk: Sen17 2008-06-23 00:24:43
Egyébként, ti tervezitek valamilyen pályázatra elküldeni vagy valami?
Egyenlőre még nem...bár mindenki noszogat de én úgy gondolom h még korai lenne
Valaki nem tudja h meg lesz-e rendezve idén a stabilo versenye?
Jéééééééééééé ez narancsos!
beküldve: 2008-06-22 21:49:11
(#331) Egyébként, ti tervezitek valamilyen pályázatra elküldeni vagy valami?
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
De ettől olyan klassz az egész
Ezzel teljes mértékben egyetértek Sokszor veszem elő a 3-4 éves rajzaimat és nézegetem őket...sokan kiröhögnek,de nekem sok rajzomhoz kötődik valamilyen emlék és akkor mindíg eszembe jutnak azok az érzések amiket akkor éreztem amikor azokat rajzoltam Ez jó nyálasra sikeredett
Hát igen jók is az ilyen kis nosztalgia-partyk, bár nálam leginkább a likvidálási vágy előbb jelentkezik Borzalmasak a régi rajzaim, és persze ott van az a kellemes emlékezés is, amit te is írtál, Noriko, de akkor is olyan lesújtó látni, hogy mennyire béne voltam, ugyanakkor jó dolog tudni, hogy fejlődőképes vagyok És ez most egy szép barokk körmondat lett
Necro, engem is érdekelnek a rajzaid, szóval ide vele
Ha akrjátok, holnap én is teszek fel egy elég kezdetleges skiccet a mangám főszereplőjéről, a címe amúgy Necro lesz és egy igazi necromantás, humankaszabolós véres seinnen lesz. One rá igény?
Ja, majd a tokyopop vmelyik pályázatára szeretném beküldeni
Naná
Mindíg szívesen nézegetem mások munkáit
beküldve: 2008-06-22 21:23:53
(#328) Ha akrjátok, holnap én is teszek fel egy elég kezdetleges skiccet a mangám főszereplőjéről, a címe amúgy Necro lesz és egy igazi necromantás, humankaszabolós véres seinnen lesz. One rá igény?
Ja, majd a tokyopop vmelyik pályázatára szeretném beküldeni
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Szerk: idk pls delete 2008-06-22 21:30:52
De ettől olyan klassz az egész
Ezzel teljes mértékben egyetértek Sokszor veszem elő a 3-4 éves rajzaimat és nézegetem őket...sokan kiröhögnek,de nekem sok rajzomhoz kötődik valamilyen emlék és akkor mindíg eszembe jutnak azok az érzések amiket akkor éreztem amikor azokat rajzoltam Ez jó nyálasra sikeredett
Oksa,akk majd összehozom
Amúgy láttam a mangádat,a Saigami-t,és naon tetszett ...bár még nemtodtam végig olvasni...azér szerintem ettől a szinttől én még messze állok
Tényleg de tényleg naon jó!(amint már mondtam nem vok a szavak embere )
Amúgy láttam a mangádat,a Saigami-t,és naon tetszett ...bár még nemtodtam végig olvasni...azér szerintem ettől a szinttől én még messze állok
Tyű tényleg? Örülök, hogy tetszik és köszi
De azt leszögezem, hogy én azért közel sem vagyok olyan jó rajzos, bőven van még hova fejlődnöm De ettől olyan klassz az egész
beküldve: 2008-06-22 20:44:19
(#325) Oksa,akk majd összehozom