Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
beküldve: 2008-01-16 01:11:36
(#279) sziasztok
először irok ide báár már régóta látogatom az oldalt... Nos már régóta rajzolok és nekem az árnybírónak a stílusa nagyon megtetszett és egyszerüen utánozhatatlan !!! AKárhogy próbálkozom mindig elszúrom..
Naruto szereplőket mintha egyszerűbb lett volna rajzolni. Szívesen csinálnék az árnybíróból egy doujinshit de hááát....nehééz gyerekek piszok nehéz xD Az életbe nem fog összejönni :S:S
Ti hogy álltok ezzel?
először irok ide báár már régóta látogatom az oldalt... Nos már régóta rajzolok és nekem az árnybírónak a stílusa nagyon megtetszett és egyszerüen utánozhatatlan !!! AKárhogy próbálkozom mindig elszúrom..
Naruto szereplőket mintha egyszerűbb lett volna rajzolni. Szívesen csinálnék az árnybíróból egy doujinshit de hááát....nehééz gyerekek piszok nehéz xD Az életbe nem fog összejönni :S:S
Ti hogy álltok ezzel?
Dorso - He? Ez most komoly? Hajósat játszunk? (XD)
Hm...itt lehet csak úgy rajzaimat is mutogatni,hogy nem önálló történetek,csak kiváncsi lennék a véleményetkre?
Ha igen akkor töltenék fel párat!
Lehet hát!! (szerintem ) ,de az tuti, hogy olyan ürüggyel megmutogathatod, hogy "ezek vannak, már csak story kell"... és akkor még nem is nagyon off
De szerintem nyugodtan belinkkelhetsz párat (means: minimum egy én-t érdekel )
Hello Trisa készülnek a rajzaid?
Tudod mert én is nekiállnák a dizájnak.
Persze ne ved ezt sürgetésnek.
Hűha, áttörés? Mellesleg egyenlőre elmében alkotok, de, amint lepereg előttem a jövőhét szombat 10 - 13 óra, valamint az előtte levő másfél hét, akkor utána minden fikarcnyi erőmmel az alkotáson leszek, nemcsak agyban(!), de addig ne haragudj, de felvételizek , és így nem nagyon van időm sajna, pedig tervek vannak... tucatszámra, de fel fogok nyújtani valami kézenfoghatót...!!!! Gomen
"Ki korán kel, később még többet alhat!" Éljen a Szundikátus!
hol tudom a képeimet feltölteni? me még új vagyok erefelé!
Legyél te is deviantartos... www.deviantart.com Nekem ez volt a legkézenfekvőbb. Vagyvagyvagy... animexx-es. Az legalább német. XD
flower-of-ice.deviantart.com
Hm...itt lehet csak úgy rajzaimat is mutogatni,hogy nem önálló történetek,csak kiváncsi lennék a véleményetkre?
Lehet hát!! (szerintem ) ,de az tuti, hogy olyan ürüggyel megmutogathatod, hogy "ezek vannak, már csak story kell"... és akkor még nem is nagyon off
Hello Trisa készülnek a rajzaid?
Tudod mert én is nekiállnák a dizájnak.
Persze ne ved ezt sürgetésnek.
Soha nem kaptok el!!!!!!!!!!!!!
beküldve: 2008-01-15 18:55:59
(#275) Ok..majd igyekszem,a gépen már fennvannak,csak mérhetetlen lustaságomon kéne felülkerekednem,és csinálni valami tárhelyet....
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
"Ki korán kel, később még többet alhat!" Éljen a Szundikátus!
hol tudom a képeimet feltölteni? me még új vagyok erefelé!
Ide nem tudod feltölteni,csak egy tetszőleges webhelyre,és azt belinkelni ide
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
beküldve: 2008-01-13 16:53:02
(#272) hol tudom a képeimet feltölteni? me még új vagyok erefelé!
" Édes lélegzeted dobhártyámon táncol, de még édesebb hangod rezegtesse azt! "
beküldve: 2008-01-13 15:59:00
(#271)
Szerk: Nia 2008-01-13 15:59:18
beküldve: 2008-01-12 17:54:21
(#270) Hm...itt lehet csak úgy rajzaimat is mutogatni,hogy nem önálló történetek,csak kiváncsi lennék a véleményetkre?
Sziasztok! Nem tudja vki h hol vannak olyan sulik meg ilyenek ahol mangarajzolást lehet tanulni?
Nem tudok róla hogy lenne külön olyan hely ahol manga stílust lehet tanulni, viszont vannak olyan könyvek (angolul How to draw manga) amikből lehet, viszont ezeket nem tudom, hogy lehet-e kapni Magyarországon.
Igazából sztem sok anime- és manga nézegetés és sok gyakorlás után elég jól meg lehet tanulni :)
Counting bodies like sheep to the rythm of the war drums...
Sziasztok! Nem tudja vki h hol vannak olyan sulik meg ilyenek ahol mangarajzolást lehet tanulni?
Hát..max. az internyeten találsz...vagy olvass sok mangát,és tapad rád(nem azt mondom,hogy másolj)
beküldve: 2008-01-12 17:27:38
(#267) Sziasztok! Nem tudja vki h hol vannak olyan sulik meg ilyenek ahol mangarajzolást lehet tanulni?
[OFF]Karasu... hol tanulsz? Asszem egy csónakban evezünk. Vagy merülünk?
Egy tök átlagos gimiben, még csak nem is rajz tagozat. De van rajzóránk, és a tanár aki minket tanít úgy viszonyul a mangákhoz ahogy leírtam. Plusz suli mellett járok szakkörre, és az ottani tanár is ugyanúgy "szereti" a műfajt... :)
Counting bodies like sheep to the rythm of the war drums...
Szerk: Karasu 2008-01-11 22:04:11
beküldve: 2008-01-10 18:43:11
(#265) Karasu... hol tanulsz? Asszem egy csónakban evezünk. Vagy merülünk?
viszont nem értem.. h mért nem tekintik művészetnek.. az csodálatos képi megjelenítés ..há..nem is értem..
A csilivili sodálatos képi megjelenés... nem alapfeltétele a művészetnek. Ahogy az esztétika sem... mert a művészet nem populáris téma. Kezdem érteni, miért nem lehet a mangákat művészi ágba sorolni. Pontosabban a legtöbbet nem lehet, de ez alol is vannak kivételek. De mért is kéne? A "művészet" szó nem egy titulus, amivel illetnünk kéne a mangákat, személy szerint inkább nem sorolnám őket sehova... Egyedi, vagy tömegcikk, olvasható, és olvashatatlan, élvezhető, vagy dögunalmas, van mindenféle, maradjunk annyiban, hogy a manga önmagában egy kategória. Valahol a művészet mellett... se több, se kevesebb annál. Besorolhatatlan... szerencsére.
De ebben azért nem vagyok annyira biztos, hogy kioktassam a grafikatanáraimat...
flower-of-ice.deviantart.com