Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
beküldve: 2007-12-27 12:09:46
(#219) Egyet értek az összes előttem szólóval... Miért nem szántak rá csak egy kis időt, hogy keressenek jobbat?! Biztos, hogy találtak volna, nem is egyet...
Amit holnap megtehetsz azt halaszd holnaputánra ^^
MAGYAR MÚZSA
Üdv újra mindenki! Csupán érdekességként hozom fel, nektek, mint rajzosoknak, hogy megszületett az ELSŐ HIVATALOS MAGYAR MANGA, amit kiadtak. Akit érdekel, az kukkantsun fel rá:
[Link]
Személy szerint igényesebbnek vártam az elsőt, de nagyon úgy fest, hogy hazánkabn gyerekcipőben jár még a dolog. Na de majd a következők... MINDENT BELE!
Üdv újra mindenki! Csupán érdekességként hozom fel, nektek, mint rajzosoknak, hogy megszületett az ELSŐ HIVATALOS MAGYAR MANGA, amit kiadtak. Akit érdekel, az kukkantsun fel rá:
[Link]
Személy szerint igényesebbnek vártam az elsőt, de nagyon úgy fest, hogy hazánkabn gyerekcipőben jár még a dolog. Na de majd a következők... MINDENT BELE!
Hát ennél még én is jobban rajzolok, pedig nem vagyok egy nagy tehetség! O.o
Ezt tényleg kifogják adni? váo...érdekes...
már kiadták.
Na tessék... majd elválik mennyire van rá igény..
Nem hiszem, hogy túl sok fog fogyni belőle, mivel nem lesz országos szinten terjesztve, csak a képregényes rendezvényeken meg a kiadó boltjában. Akkor meg mi értelme volt? Az első hivatalos, de jó, kb. 20 ember ha megveszi majd... Ismét nagyot alkottak a magyarok
We've been dreaming But who can deny, It's the best way of living Between the truth and the lies.
már kiadták.
Na tessék... majd elválik mennyire van rá igény..
Szerk: miyu 2007-12-26 21:06:19
beküldve: 2007-12-26 20:37:37
(#215) Úristen... Ez fájt... Szerintem, sőt biztos mások szerint is... De komolyan én ismerek személyesen olyat ak ennél százszor szebben megcsinálta volna, ha már mindenképp magyar mangát akarunk! De sebaj, majd veszünk két nahy levegőt és közben folyamatosan azt mormogjuk: a következő jobb lesz...
Amit holnap megtehetsz azt halaszd holnaputánra ^^
már kiadták.
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
X_X Ez komoly? Ezt tényleg kifogják adni? váo...érdekes...
Már nem azért de ennél sokkal igényesebbet is produkálhatak volna... Ennél sokkal tehetségesebb rajzolok vannak minálunk ez 100%, na mindegy majd alakul. (vagy nem)
Már nem azért de ennél sokkal igényesebbet is produkálhatak volna... Ennél sokkal tehetségesebb rajzolok vannak minálunk ez 100%, na mindegy majd alakul. (vagy nem)
MAGYAR MÚZSA
[Link]
[Link]
Mondd, hogy ez csak valami rossz vicc, mert helyből szívenszúrom magam! Nyálcsorgatva vártam, hogy mikor jelenik meg majd az első magyar manga, de ez... Ok, mint szintén rajzoló nem akarok más rajzosokat fikázni, de ez egy kicsit mellbevágott... Nagyszerű ötlet, hogy felkarolják a magyar rajzosokat, de akkor már tényleg indíthattak volna valami igényesebb dologgal Ez kész...
We've been dreaming But who can deny, It's the best way of living Between the truth and the lies.
beküldve: 2007-12-26 18:47:43
(#211) MAGYAR MÚZSA
[Link]
[Link]
flower-of-ice.deviantart.com
Szerk: Katsu 2007-12-26 18:48:13
beküldve: 2007-12-14 23:37:54
(#210) We've been dreaming But who can deny, It's the best way of living Between the truth and the lies.
Sajnos nekem mindig sikerül megrajzolnom egy karaktert tökéletesen...
Vigyázz, nehogy eltaláljon a plafon egyik darabja.
beküldve: 2007-12-11 13:47:08
(#208) Sajnos nekem mindig sikerül megrajzolnom egy karaktert tökéletesen...utána meg..huh...nemtom újra lerajzolni
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2007-12-11 08:38:53
(#207) Van egy új pályázati kiírás képregényrajzolóknak:
[Link]
Eléggé kisajátítják a műveket, de sz'tem minden téren sokkal korekktebb, mint a Black Fox vagy mi volt az pályázat...
[Link]
Eléggé kisajátítják a műveket, de sz'tem minden téren sokkal korekktebb, mint a Black Fox vagy mi volt az pályázat...
beküldve: 2007-12-10 00:16:44
(#206) Hát igen ezek a fantsztikus kiadványok inkább a pénztárcánk kiürítésére a célja semmint a tényleges rajzoktatás...
nekem bejön ez a karakter, főleg az tetszik, hogy rögtön ennyi arcát ismerhettük meg. Várom a mangát, kíváncsi vagyok a kis fickó történetére! Hajrá!!
nekem bejön ez a karakter, főleg az tetszik, hogy rögtön ennyi arcát ismerhettük meg. Várom a mangát, kíváncsi vagyok a kis fickó történetére! Hajrá!!