Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
beküldve: 2007-11-20 19:45:36
(#174) Kösz Igyekszem mindig érdekesen rajzolni.
Sztem tiszta dragon ball style szépekk
NARUTO FOREVER!!
Nos, akkor itt a galériám. Mind karakterrajz, ugyanis egy mangámat se rajzoltam meg eddig rendesen, kifogytam a sztoriból.^^" Nemsokára kész lesz viszont az új mangám főhősének terve, amihez Miyu fogja írni a történetet, szóval ebből biztos lesz valami.XD
Klasszak! Tényleg roppant egyedi a stílusod, kiváncsi lennék rá, hogy mangaformába milyen lesz, a lelki szemeim előtt valami szupi dinamikus
Ami a legjobban tetszik a belső démon rajzon az az anyagábrázolás, nagyon eltaláltad a gyűrődéseket!
Csak így tovább és sok sikert a mangához!!
We've been dreaming But who can deny, It's the best way of living Between the truth and the lies.
Nos, akkor itt a galériám. Mind karakterrajz, ugyanis egy mangámat se rajzoltam meg eddig rendesen, kifogytam a sztoriból.^^" Nemsokára kész lesz viszont az új mangám főhősének terve, amihez Miyu fogja írni a történetet, szóval ebből biztos lesz valami.XD
Kifejezetten érdekesnek találom a rajzolóstílusodat, de nekem tetszik, szóval hajrá!!!
Amit holnap megtehetsz azt halaszd holnaputánra ^^
beküldve: 2007-11-18 22:20:17
(#168) Nos, akkor itt a galériám. Mind karakterrajz, ugyanis egy mangámat se rajzoltam meg eddig rendesen, kifogytam a sztoriból.^^" Nemsokára kész lesz viszont az új mangám főhősének terve, amihez Miyu fogja írni a történetet, szóval ebből biztos lesz valami.XD
beküldve: 2007-11-18 19:07:21
(#167) Ha szépen pislogok nekem is küldesz..? Naon kiváncsi vagyok rá...
Jut eszembe én is rakok majd fel pár karakterdizit...(ezt vegyétek fenyegetésnek... )
Jut eszembe én is rakok majd fel pár karakterdizit...(ezt vegyétek fenyegetésnek... )
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
Szerk: Nona 2007-11-18 19:09:14
Sen17: Szépen rajzolsz.A sztori nem rossz.A hátterek azok nagyon ottvannak
Trisa: Szeretném látni a többi oldalt is.Látom nálad már kialakult egy egyedi stílus!
Sty-chan: A feje tetszik a karakterednek.A test annyira nem.De mivel csak vázlat gondolom többre vagy képes.
Többiektől továbbra is várjuk a rajzokat
Trisa: Szeretném látni a többi oldalt is.Látom nálad már kialakult egy egyedi stílus!
Sty-chan: A feje tetszik a karakterednek.A test annyira nem.De mivel csak vázlat gondolom többre vagy képes.
Neked is köszönöm!!!!
Az a helyzet, hogy rohadtul elkapkodtam, de azóta megcsináltam a maradék szereplőkről is a vázlatokat és majd feltöltöm azokat is, remélhetőleg...
[B][U]Sty-Chan: A te rajzodat is megnéztem.
Ahhoz képest, hogy csak karakterterv, és nem töltöttél vele sok időt, szép lett: a feje aranyos lett, a teste arányos meg lett.
A legjobban a szeme, és a haja tetszik. Ha ezek alapján elkészíted a kifinomult célrajzot, biztos vagyok benne, sokan eltátják majd a szájukat. Pár dologot persze még nem árt finomítani. Ha tudod, hogy mely részek okoznak neked egy rajzban nehézséget, akkor azokra gyúrj rá. Keress hasonló rajzokat, és lesd el a technikát. gyakorold be, és többet már nem fognak gondot jelenteni.
ahogy elnézem, van tehetséged a rajzoláshoz. Ha ráteszel még egy lapáttal, és tovább tanulod a technikákat, te sem fogsz ráismerni a rajzaidra.
Ja mégvalami: tőled is várom a képregényeket, a rajzolt kiscsajjal a főszerepben
KÖszönöm ^^ A tanácsot és a dícséretet is ^^ Igyekszem... Látni kellett volna, hogy egy éve, hogy csináltam x) Már ahhoz képest most sem ismerek magamra. Te leszel az első akinek elküldöm
beküldve: 2007-11-18 18:36:23
(#164) Miyu:ooo,az Árnybírósak...WOW
(ez pozitív értékeleés akart lenni )
(ez pozitív értékeleés akart lenni )
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
Szerk: Nona 2007-11-18 18:38:42
beküldve: 2007-11-18 18:21:10
(#163) Csatlakozom, de sajna csak régi vázlatok meg inkább ilyen fanart-szerűségek vannak felszkennelve (még a myvip-re).
Rengeteg füzet tele van majd ha lesz időm befejezem, kidolgozom, beszkennelem csak hát lusta vok. >_<
[Link]
Ez egy "Árnybírós-fanart-szerü ség". Sajna ez is csak a vázlat :[Link][Link]
Rengeteg füzet tele van majd ha lesz időm befejezem, kidolgozom, beszkennelem csak hát lusta vok. >_<
[Link]
Ez egy "Árnybírós-fanart-szerü ség". Sajna ez is csak a vázlat :[Link][Link]
Szerk: miyu 2007-11-18 18:24:04
beküldve: 2007-11-18 17:05:02
(#162) Sen17: Szépen rajzolsz.A sztori nem rossz.A hátterek azok nagyon ottvannak
Sen17: teccik a rajzstílusod. engem annyira megfogott, hogy végigolvastam az összes részt. éés várom a folytatást
a történetben azok a tipikus mangához illő elemek, poénok, fordulatok, rengeteget dobnak a képregényed hangulatán. A sajátos rajzstílus pedig kifejezetten illik a történethet, és az egész feelinghez. Dícsérném még itt fél oldalon keresztül, de sajna nincs időm Ha értékelnem kellene egy 10 fokozatú skálán, én 11-et adnék rá
Ja, egy kérdés hozzád: sok időbe telik egy képregény rajzolása?
a történetben azok a tipikus mangához illő elemek, poénok, fordulatok, rengeteget dobnak a képregényed hangulatán. A sajátos rajzstílus pedig kifejezetten illik a történethet, és az egész feelinghez. Dícsérném még itt fél oldalon keresztül, de sajna nincs időm Ha értékelnem kellene egy 10 fokozatú skálán, én 11-et adnék rá
Természetesen, de szívesen szakítok rá időt. Szabadidőtől függően egy igényesebb fejezet 1-másfél hónapig tart(suli mellett) Tussal mondjuk gyorsabban lehet dolgozni sz'tem, de az azzal használt technikák roppant időigényesek, de megéri bíbelődni velük, majd meglátszik a 11. fejezet minőségén is.
We've been dreaming But who can deny, It's the best way of living Between the truth and the lies.
beküldve: 2007-11-17 18:19:02
(#160) Sen17: teccik a rajzstílusod. engem annyira megfogott, hogy végigolvastam az összes részt. éés várom a folytatást
Sty-Chan: A te rajzodat is megnéztem.
Ahhoz képest, hogy csak karakterterv, és nem töltöttél vele sok időt, szép lett: a feje aranyos lett, a teste arányos meg lett.
A legjobban a szeme, és a haja tetszik. Ha ezek alapján elkészíted a kifinomult célrajzot, biztos vagyok benne, sokan eltátják majd a szájukat. Pár dologot persze még nem árt finomítani. Ha tudod, hogy mely részek okoznak neked egy rajzban nehézséget, akkor azokra gyúrj rá. Keress hasonló rajzokat, és lesd el a technikát. gyakorold be, és többet már nem fognak gondot jelenteni.
ahogy elnézem, van tehetséged a rajzoláshoz. Ha ráteszel még egy lapáttal, és tovább tanulod a technikákat, te sem fogsz ráismerni a rajzaidra.
Ja mégvalami: tőled is várom a képregényeket, a rajzolt kiscsajjal a főszerepben
Sty-Chan: A te rajzodat is megnéztem.
NARUTO FOREVER!!