• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
Oldalak: ... 279 280 281 282 283 284 285 286 287 ... <<>>
beküldve: 2007-11-20 19:45:36
(#174)
Nemes1s_2.0
Nemes1s_2.0
[ True mangafan ]
Köszönöm szépen mindenkinek.

új | válasz erre | moderátor
beküldve: 2007-11-20 11:01:36
(#173) Válasz Nemes1s_2.0 (#171) üzenetére
Yazoo
Yazoo
[ Új arc ]
Kösz Igyekszem mindig érdekesen rajzolni.

Sztem tiszta dragon ball style szépekk

NARUTO FOREVER!!
beküldve: 2007-11-20 08:56:44
(#172) Válasz Nemes1s_2.0 (#168) üzenetére
Sen17
Sen17
[ Addiktgyanús ]
Nos, akkor itt a galériám. Mind karakterrajz, ugyanis egy mangámat se rajzoltam meg eddig rendesen, kifogytam a sztoriból.^^" Nemsokára kész lesz viszont az új mangám főhősének terve, amihez Miyu fogja írni a történetet, szóval ebből biztos lesz valami.XD

Klasszak! Tényleg roppant egyedi a stílusod, kiváncsi lennék rá, hogy mangaformába milyen lesz, a lelki szemeim előtt valami szupi dinamikus
Ami a legjobban tetszik a belső démon rajzon az az anyagábrázolás, nagyon eltaláltad a gyűrődéseket!
Csak így tovább és sok sikert a mangához!!

We've been dreaming But who can deny, It's the best way of living Between the truth and the lies.
beküldve: 2007-11-20 08:40:20
(#171) Válasz Sty-chan (#170) üzenetére
Nemes1s_2.0
Nemes1s_2.0
[ True mangafan ]
Kösz Igyekszem mindig érdekesen rajzolni.

beküldve: 2007-11-19 18:05:44
(#170) Válasz Nemes1s_2.0 (#168) üzenetére
Sty-chan
Sty-chan
[ Gyalog ]
Nos, akkor itt a galériám. Mind karakterrajz, ugyanis egy mangámat se rajzoltam meg eddig rendesen, kifogytam a sztoriból.^^" Nemsokára kész lesz viszont az új mangám főhősének terve, amihez Miyu fogja írni a történetet, szóval ebből biztos lesz valami.XD

Kifejezetten érdekesnek találom a rajzolóstílusodat, de nekem tetszik, szóval hajrá!!!

Amit holnap megtehetsz azt halaszd holnaputánra ^^
beküldve: 2007-11-18 22:48:45
(#169) Válasz Nemes1s_2.0 (#168) üzenetére
miyu
miyu
[ Megszállott ]
Úgy legyen

beküldve: 2007-11-18 22:20:17
(#168)
Nemes1s_2.0
Nemes1s_2.0
[ True mangafan ]

beküldve: 2007-11-18 19:07:21
(#167)
Nona
Nona
[ Addiktgyanús ]
Ha szépen pislogok nekem is küldesz..? Naon kiváncsi vagyok rá...
Jut eszembe én is rakok majd fel pár karakterdizit...(ezt vegyétek fenyegetésnek... )

"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
Szerk: Nona 2007-11-18 19:09:14
beküldve: 2007-11-18 19:05:06
(#166) Válasz Gadhead (#162) üzenetére
Sty-chan
Sty-chan
[ Gyalog ]
Sen17: Szépen rajzolsz.A sztori nem rossz.A hátterek azok nagyon ottvannak

Trisa: Szeretném látni a többi oldalt is.Látom nálad már kialakult egy egyedi stílus!

Sty-chan: A feje tetszik a karakterednek.A test annyira nem.De mivel csak vázlat gondolom többre vagy képes.

Többiektől továbbra is várjuk a rajzokat

Neked is köszönöm!!!!
Az a helyzet, hogy rohadtul elkapkodtam, de azóta megcsináltam a maradék szereplőkről is a vázlatokat és majd feltöltöm azokat is, remélhetőleg...

beküldve: 2007-11-18 19:02:44
(#165) Válasz Yazoo (#160) üzenetére
Sty-chan
Sty-chan
[ Gyalog ]

[B][U]Sty-Chan:
A te rajzodat is megnéztem.
Ahhoz képest, hogy csak karakterterv, és nem töltöttél vele sok időt, szép lett: a feje aranyos lett, a teste arányos meg lett.
A legjobban a szeme, és a haja tetszik. Ha ezek alapján elkészíted a kifinomult célrajzot, biztos vagyok benne, sokan eltátják majd a szájukat. Pár dologot persze még nem árt finomítani. Ha tudod, hogy mely részek okoznak neked egy rajzban nehézséget, akkor azokra gyúrj rá. Keress hasonló rajzokat, és lesd el a technikát. gyakorold be, és többet már nem fognak gondot jelenteni.
ahogy elnézem, van tehetséged a rajzoláshoz. Ha ráteszel még egy lapáttal, és tovább tanulod a technikákat, te sem fogsz ráismerni a rajzaidra.
Ja mégvalami: tőled is várom a képregényeket, a rajzolt kiscsajjal a főszerepben

KÖszönöm ^^ A tanácsot és a dícséretet is ^^ Igyekszem... Látni kellett volna, hogy egy éve, hogy csináltam x) Már ahhoz képest most sem ismerek magamra. Te leszel az első akinek elküldöm

beküldve: 2007-11-18 18:36:23
(#164)
Nona
Nona
[ Addiktgyanús ]
Miyu:ooo,az Árnybírósak...WOW
(ez pozitív értékeleés akart lenni )

"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
Szerk: Nona 2007-11-18 18:38:42
beküldve: 2007-11-18 18:21:10
(#163)
miyu
miyu
[ Megszállott ]
Csatlakozom, de sajna csak régi vázlatok meg inkább ilyen fanart-szerűségek vannak felszkennelve (még a myvip-re).
Rengeteg füzet tele van majd ha lesz időm befejezem, kidolgozom, beszkennelem csak hát lusta vok. >_<
[Link]

Ez egy "Árnybírós-fanart-szerü ség". Sajna ez is csak a vázlat :[Link][Link]

Szerk: miyu 2007-11-18 18:24:04
beküldve: 2007-11-18 17:05:02
(#162)
Gadhead
Gadhead
[ Új arc ]
Sen17: Szépen rajzolsz.A sztori nem rossz.A hátterek azok nagyon ottvannak

Trisa: Szeretném látni a többi oldalt is.Látom nálad már kialakult egy egyedi stílus!

Sty-chan: A feje tetszik a karakterednek.A test annyira nem.De mivel csak vázlat gondolom többre vagy képes.

Többiektől továbbra is várjuk a rajzokat

beküldve: 2007-11-18 16:40:45
(#161) Válasz Yazoo (#160) üzenetére
Sen17
Sen17
[ Addiktgyanús ]
Sen17: teccik a rajzstílusod. engem annyira megfogott, hogy végigolvastam az összes részt. éés várom a folytatást
a történetben azok a tipikus mangához illő elemek, poénok, fordulatok, rengeteget dobnak a képregényed hangulatán. A sajátos rajzstílus pedig kifejezetten illik a történethet, és az egész feelinghez. Dícsérném még itt fél oldalon keresztül, de sajna nincs időm Ha értékelnem kellene egy 10 fokozatú skálán, én 11-et adnék rá
Ja, egy kérdés hozzád: sok időbe telik egy képregény rajzolása?

Természetesen, de szívesen szakítok rá időt. Szabadidőtől függően egy igényesebb fejezet 1-másfél hónapig tart(suli mellett) Tussal mondjuk gyorsabban lehet dolgozni sz'tem, de az azzal használt technikák roppant időigényesek, de megéri bíbelődni velük, majd meglátszik a 11. fejezet minőségén is.

We've been dreaming But who can deny, It's the best way of living Between the truth and the lies.
beküldve: 2007-11-17 18:19:02
(#160)
Yazoo
Yazoo
[ Új arc ]
Sen17: teccik a rajzstílusod. engem annyira megfogott, hogy végigolvastam az összes részt. éés várom a folytatást
a történetben azok a tipikus mangához illő elemek, poénok, fordulatok, rengeteget dobnak a képregényed hangulatán. A sajátos rajzstílus pedig kifejezetten illik a történethet, és az egész feelinghez. Dícsérném még itt fél oldalon keresztül, de sajna nincs időm Ha értékelnem kellene egy 10 fokozatú skálán, én 11-et adnék rá
Ja, egy kérdés hozzád: sok időbe telik egy képregény rajzolása?

Sty-Chan: A te rajzodat is megnéztem.
Ahhoz képest, hogy csak karakterterv, és nem töltöttél vele sok időt, szép lett: a feje aranyos lett, a teste arányos meg lett.
A legjobban a szeme, és a haja tetszik. Ha ezek alapján elkészíted a kifinomult célrajzot, biztos vagyok benne, sokan eltátják majd a szájukat. Pár dologot persze még nem árt finomítani. Ha tudod, hogy mely részek okoznak neked egy rajzban nehézséget, akkor azokra gyúrj rá. Keress hasonló rajzokat, és lesd el a technikát. gyakorold be, és többet már nem fognak gondot jelenteni.
ahogy elnézem, van tehetséged a rajzoláshoz. Ha ráteszel még egy lapáttal, és tovább tanulod a technikákat, te sem fogsz ráismerni a rajzaidra.
Ja mégvalami: tőled is várom a képregényeket, a rajzolt kiscsajjal a főszerepben

NARUTO FOREVER!!
Oldalak: ... 279 280 281 282 283 284 285 286 287 ... <<>>