Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
beküldve: 2007-12-28 12:42:13
(#234) Sajnos titeket már ép ésszel nem lehet követni...vagy csak é nveszetttem el a fonalat?na mind1.
Nem értem mit kell a mangarajzolűásonagyalni,enme gy könnyű munka,de meg ekll hagyni,hogy nem vagyunk fapadosok.Amúgy az a M,AGYAR MÚZSA nem hinném,hogy nagy siker.A mangától meg 2000 csillagfénnyire áll.Na erről ennyit.
Nem értem mit kell a mangarajzolűásonagyalni,enme gy könnyű munka,de meg ekll hagyni,hogy nem vagyunk fapadosok.Amúgy az a M,AGYAR MÚZSA nem hinném,hogy nagy siker.A mangától meg 2000 csillagfénnyire áll.Na erről ennyit.
Cute me-kiss me-Manga me!
MAGYAR MÚZSA
Üdv újra mindenki! Csupán érdekességként hozom fel, nektek, mint rajzosoknak, hogy megszületett az ELSŐ HIVATALOS MAGYAR MANGA, amit kiadtak. Akit érdekel, az kukkantsun fel rá:
[Link]
Személy szerint igényesebbnek vártam az elsőt, de nagyon úgy fest, hogy hazánkabn gyerekcipőben jár még a dolog. Na de majd a következők... MINDENT BELE!
Üdv újra mindenki! Csupán érdekességként hozom fel, nektek, mint rajzosoknak, hogy megszületett az ELSŐ HIVATALOS MAGYAR MANGA, amit kiadtak. Akit érdekel, az kukkantsun fel rá:
[Link]
Személy szerint igényesebbnek vártam az elsőt, de nagyon úgy fest, hogy hazánkabn gyerekcipőben jár még a dolog. Na de majd a következők... MINDENT BELE!
Eh ez meg mi a franc? Ovodás ficka magyar módra 2007, azt izé, van pofájuk ilyesmihez, GÁÁÁÁÁÁÁÁHR!!!!!
én is rajzolgatok.
Cím : rémségek kollégiuma
Történet: Egy lányt a szülei bentlakásos suliba küldenek
és ott a szereplő mindenféle borzalmon megy keresztül.
Személyes tapasztalatok alapján?
Mellesleg rajzot láthatunk?
Amit holnap megtehetsz azt halaszd holnaputánra ^^
aki személyesen ismeri az alkotót és munkáit azt mondta h a rajzolónak teljesen más a stílusa. inkább a darkosabbat kedveli, olyan Angel Sanctuary stílusban...
a kiadó egyik embere pedig azt írta h direkt rajz és nincs digitálisan átdolgozva. olyan hatást akartak mint amikor egy lány unatkozik az órán és összedob egy kis mangát a barátai és saját maga szórakoztatására.
a kiadó egyik embere pedig azt írta h direkt rajz és nincs digitálisan átdolgozva. olyan hatást akartak mint amikor egy lány unatkozik az órán és összedob egy kis mangát a barátai és saját maga szórakoztatására.
najó, így mindjárt más. De ezt legyenek szivesek leírni a manga belső borítóján is, vagy valahol, mert különben mindenki csak egy rossz viccnek veszi, és szerintem jogosan...
"Amely istenhez nincs közöd, az nem bűntet"
Szerk: Erda Zin 2007-12-27 20:22:24
én is rajzolgatok.
Személyes tapasztalatok alapján?
flower-of-ice.deviantart.com
beküldve: 2007-12-27 19:50:12
(#229) én is rajzolgatok.
Télen telelek; nyáron nyaralok
beküldve: 2007-12-27 17:16:03
(#228) Ezer orommel meglatogatnam a manga.hu-t de mar vagy 100 eve nem nyil ki nekem.Valaki felvilagosithatna hogy mi is zajlott le ez a manga kiadas hattereben?
beküldve: 2007-12-27 16:44:42
(#227) aki személyesen ismeri az alkotót és munkáit azt mondta h a rajzolónak teljesen más a stílusa. inkább a darkosabbat kedveli, olyan Angel Sanctuary stílusban...
a kiadó egyik embere pedig azt írta h direkt rajz és nincs digitálisan átdolgozva. olyan hatást akartak mint amikor egy lány unatkozik az órán és összedob egy kis mangát a barátai és saját maga szórakoztatására. ha vkit bővebben érdekel az a vita ami kialakult akkor www.manga.hu ott pedig a manga, magyarul topic. mellékesen az egyik legjobb manga-megjelenési hírforrás szvsz!
a kiadó egyik embere pedig azt írta h direkt rajz és nincs digitálisan átdolgozva. olyan hatást akartak mint amikor egy lány unatkozik az órán és összedob egy kis mangát a barátai és saját maga szórakoztatására. ha vkit bővebben érdekel az a vita ami kialakult akkor www.manga.hu ott pedig a manga, magyarul topic. mellékesen az egyik legjobb manga-megjelenési hírforrás szvsz!
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2007-12-27 16:39:17
(#226) Hát ettől akkora hátast dobtam,hogy még mindig sajog...
Nem akarok én nagyigényű lenni,tényleg nem várom el,hogy rögtön,elsőre egy Hellsing vagy bármi más kaliberűt adjon ki a jó magyar nép...na de EZ?Azért hiába vagyok megértő,stb,stb.,egy ilyen semmilyen ceruzarajznál többet vártam volna...És,hát anatómiailag és kidolgozásilag,hogy a történetről ne is fecsegjönk...nulla.Én is rajzolok,nem szép dolog,hogy másét kritizálom,de hát e fölött az enyém is a magasba szárnyal...
Nem akarok én nagyigényű lenni,tényleg nem várom el,hogy rögtön,elsőre egy Hellsing vagy bármi más kaliberűt adjon ki a jó magyar nép...na de EZ?Azért hiába vagyok megértő,stb,stb.,egy ilyen semmilyen ceruzarajznál többet vártam volna...És,hát anatómiailag és kidolgozásilag,hogy a történetről ne is fecsegjönk...nulla.Én is rajzolok,nem szép dolog,hogy másét kritizálom,de hát e fölött az enyém is a magasba szárnyal...
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
könyörgöm nézzetek be a manga.hu oldalon a magyar manga topicba. ott vmennyire felvilágosultok a dologról és nem kell megkérnem egyik ottani fórumozót se h írd már be ide is h mi a helyzet.
csak pár dolog amiről bővebben felvilágosulhattok:
miért ilyen vázlatos? (->ceruzarajz)
saját történet saját stílussal vagy már megrendezett világ alkotása?
miért pont ő és nem én rajzolhattam meg ezt a sztorit?
szal érdemes végigolvasni azt a jónéhány oldalt amit maguk az illetékesek vagy éppen közvetlen környezetük írt!
szal érdemes végigolvasni azt a jónéhány oldalt amit maguk az illetékesek vagy éppen közvetlen környezetük írt!
Mondjuk nem gyötörtem agyon magam annak érdekében, hogy kiderítsem, ki, mikor, hogyan, miért, mit, hány évesen követte el ezt az izét. XĐ Ha belinkelnéd, azért utánnajárnék.
De megjegyzem: látva a reakciókat, szerintem az alkotóknak kellett volna közzétenni a szándékaikat, ennek hiányában mindenki azt gondol, amit akar. És erről nehéz jót gondolni...
flower-of-ice.deviantart.com
Elnézést, fogalmam se volt, hogy van olyan, hogy manga.hu, és erről ott nyitottak topicot. Amint lesz időm végigolvasom. Amúgy részemről nem arról van szó, hogy miért pont ő, és miért nem én. Egyszerűen csak korainak, és elkapkodottnak érzem a dolgot. Lehet, hogy csak én vagyok vele így, de szerintem ha valamit csinálunk, akkor azt csináljuk igényesen (kezdjük ott, hogy szerintem már a szotri is tök lapos) Tudom, tudom, túl nagyok az elvárásaim. :)
Szerk: Erda Zin 2007-12-27 15:08:36
Miért vagy olyan érzésem, hogy valakinek a valakije volt a kiadónál?
Hajszál pontosan ez jutott eszembe nekem is.
@vadooc: azért bemásolnál valamicskét ide is? Nem mindenki jár oda, ne hagyd, hogy tudatlanok maradjunk!
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2007-12-27 14:25:13
(#222) könyörgöm nézzetek be a manga.hu oldalon a magyar manga topicba. ott vmennyire felvilágosultok a dologról és nem kell megkérnem egyik ottani fórumozót se h írd már be ide is h mi a helyzet.
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2007-12-27 13:41:12
(#221) Arról ne is beszéljünk, hgy a kiadásba kerülő mangákat illik digitálisan utógondozni, ez pedig akárhogy is nézem egy egyszerű ceruzarajz. Se digitalizálás, se árnyékolás, a hátteret meg egyszerűen elfelejtette az alkotó. Miért vagy olyan érzésem, hogy valakinek a valakije volt a kiadónál?
beküldve: 2007-12-27 12:57:44
(#220) Nos...
Jobbat vartam.Szo se rola abban a par bemutato kepben is lattam valami szepet ami a hatteret illeti de legtobbszor azt is megsporolta maganak a "mangaka"
Nem akarok rosszmaju lenni-es hat az igyekvest ertekeljuk-de az anatomia hihetetlenul elfutott.Meglehet hogy en vagyok hulye de vagy minden kepen mas szereplo van vagy ennyirre nincs sajatossaga a szereploknek.
Magam is rajzolok es tudom hogy a manga-mondharjuk aranytalansagat-nehez allandoan betartanide epp ezert kell egy-egy karaktert a manga elott alaposan kidolgozni sajatossa tenni-olyanna hogyha ranezek tudjam-ez az a valaki ebbol es ebbol aki egyszeruen utanazhatatlan...
Szoval kovetkezoleg valami jobban atdolgozotatt!Valami egyenit es valami sajatos rajzstilussal rendelkezo szeretetre melto muvet!Minden masodik mangafan rajzol es soknak mar nagyon jol megy-a tobbi meg meg gyakorol...
Huh...egy pozitiv-ha ilyen szintu manga ki lett adva akkor nekem is van eselyem?
Jobbat vartam.Szo se rola abban a par bemutato kepben is lattam valami szepet ami a hatteret illeti de legtobbszor azt is megsporolta maganak a "mangaka"
Nem akarok rosszmaju lenni-es hat az igyekvest ertekeljuk-de az anatomia hihetetlenul elfutott.Meglehet hogy en vagyok hulye de vagy minden kepen mas szereplo van vagy ennyirre nincs sajatossaga a szereploknek.
Magam is rajzolok es tudom hogy a manga-mondharjuk aranytalansagat-nehez allandoan betartanide epp ezert kell egy-egy karaktert a manga elott alaposan kidolgozni sajatossa tenni-olyanna hogyha ranezek tudjam-ez az a valaki ebbol es ebbol aki egyszeruen utanazhatatlan...
Szoval kovetkezoleg valami jobban atdolgozotatt!Valami egyenit es valami sajatos rajzstilussal rendelkezo szeretetre melto muvet!Minden masodik mangafan rajzol es soknak mar nagyon jol megy-a tobbi meg meg gyakorol...
Huh...egy pozitiv-ha ilyen szintu manga ki lett adva akkor nekem is van eselyem?