Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
Egy picit feléleszteném a topikot, írok pár sort az első mangakísérletemről:
A címe Demon Hunter
A címe Demon Hunter
és linket nem kapunk hozá??? Ha már így felcsigáztál minket a kisregényeddel, akkor tessék a vizuáis vágyainkat is kielégíteni XD Najó ez nagggyon többértelmű mondat lett
We've been dreaming But who can deny, It's the best way of living Between the truth and the lies.
Ez a ,,gonoszlényöldöző szervezet" elég népszerű téma, nekem is van egy tervem, ami ráadásul még a Soul Eater megtekintése előtti... Mondjuk elég jó történeteket lehet csinálni belőle.
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
beküldve: 2008-06-17 16:13:26
(#292) Az alaptörténet nem rossz, kicsit game feelingje van. A rajzokat nem láttam, így nem tudok róla véleményt mondani.
Ne akard látni őket
beküldve: 2008-06-16 08:14:43
(#290) Az alaptörténet nem rossz, kicsit game feelingje van. A rajzokat nem láttam, így nem tudok róla véleményt mondani.
beküldve: 2008-06-15 23:02:12
(#289) Egy picit feléleszteném a topikot, írok pár sort az első mangakísérletemről:
A címe Demon Hunter (Akuma Hanta), tipikus kaszabolós shounen. 6-7 oldalt készítettem el belőle, és mivel ez volt az első próbálkozásom, karaktervázlatokat alig csináltam. EL tudjátok képzelni, ezért milyen lett
A sztori: vannak démonvadászok, jelenesetben Shizuka, a full feketébe öltözött, keresztes nyakláncos csaj, aki egy revolverrel és a villámkéz varázslatával darálja a démonokat és Takeshi, a szamurájkardos pasas, aki tapasztaltabb démonvadász Shizukánál. Az első oldalon már a bevetésen vannak. Kinyitnak egy nagy ajtót és láncokkal kikötve ott van egy nagy szörny. Őt kéne megölniük. Csak a szörnynek hiányzik a két lába. Valaki már járt ott, és ismeretlen okból kifolyólag lemetszette a lábát. Na mindegy, főhőseink egyenlőre tojnak erre, Takeshi nekirohan a katanával, Shizuka meg a villámkézzel. A démon hirtelen megidéz egy védőburkot a semmiből. Ez elvileg lehetetlen, de Takeshinek erre is van magyarázata: mikor levágták Wasumi (a démon) lábait, az átalakította a fizikai energiát spirituális energiává. Így egy ideig még tudja védeni magát. Aztán a nagy csodálkozás és magyarázás közepette Shizukát megátkozzák. Takeshi nyom egy ellenátkot és itt hagytam abba ezt a mangakísérletet.
A címe Demon Hunter (Akuma Hanta), tipikus kaszabolós shounen. 6-7 oldalt készítettem el belőle, és mivel ez volt az első próbálkozásom, karaktervázlatokat alig csináltam. EL tudjátok képzelni, ezért milyen lett
A sztori: vannak démonvadászok, jelenesetben Shizuka, a full feketébe öltözött, keresztes nyakláncos csaj, aki egy revolverrel és a villámkéz varázslatával darálja a démonokat és Takeshi, a szamurájkardos pasas, aki tapasztaltabb démonvadász Shizukánál. Az első oldalon már a bevetésen vannak. Kinyitnak egy nagy ajtót és láncokkal kikötve ott van egy nagy szörny. Őt kéne megölniük. Csak a szörnynek hiányzik a két lába. Valaki már járt ott, és ismeretlen okból kifolyólag lemetszette a lábát. Na mindegy, főhőseink egyenlőre tojnak erre, Takeshi nekirohan a katanával, Shizuka meg a villámkézzel. A démon hirtelen megidéz egy védőburkot a semmiből. Ez elvileg lehetetlen, de Takeshinek erre is van magyarázata: mikor levágták Wasumi (a démon) lábait, az átalakította a fizikai energiát spirituális energiává. Így egy ideig még tudja védeni magát. Aztán a nagy csodálkozás és magyarázás közepette Shizukát megátkozzák. Takeshi nyom egy ellenátkot és itt hagytam abba ezt a mangakísérletet.
beküldve: 2008-02-08 15:45:30
(#288) Én szivesen megpróbálnám de nincs hozzá annyi bátorságom!
Csak az tud szívből nevetni aki már elegett szenvedett!
Persze ettől függetlenül iszonyat csábító az egész, még ha nem is nyer az ember, én attól is libabőrös leszek, hogy igazi profik megnénnék a munkámat
Egy próbát megér... Végülis semmit nem veszíthetünk, ha kiröhögnek azt meg úgysem látjuk XD
Amit holnap megtehetsz azt halaszd holnaputánra ^^
beküldve: 2008-01-31 11:28:19
(#286) Japánok nem jelentkezhetnek, kifejezetten a szigetországon kívül élő rajzolók munkáit várják.
A nyelv a tavalyi pályázatom asszem mindegy volt, de sz'tem nem árt ha angolul is leírod a szöveget, azt tutira megértik, bár mivel a magyar nagykövetségen keresztül megy a dolog sz'tem az se gáz, ha az anyanyelveden írod.
Persze gondolom nem skatulyázzák be az embert az alapján, hogy hova született, mert ez állampolgárságtól függetlenül bárki lehet baromi jó.
Az esélytelenség erre mifelelénk sz'tem leginkább abból ered, hogy technikailag nekünk sokkal nehezebb összehozni egy olyan igényes mangát, ami felveheti a versenyt egy pl. koreai munkával. Hazánkban nem lehet kapni pl. tone-okat, mangához használatos papírt meg hasonlók. Persze ez kiküszöbölhető esetleg PC-s progikkal, mint pl. az Efrontier Manga Studiója, de akinek nem adattak meg az ilyenek, az alapból hátránnyal rajtol. Persze es csak személyes vélemény...
Persze ettől függetlenül iszonyat csábító az egész, még ha nem is nyer az ember, én attól is libabőrös leszek, hogy igazi profik megnénnék a munkámat
A nyelv a tavalyi pályázatom asszem mindegy volt, de sz'tem nem árt ha angolul is leírod a szöveget, azt tutira megértik, bár mivel a magyar nagykövetségen keresztül megy a dolog sz'tem az se gáz, ha az anyanyelveden írod.
Persze gondolom nem skatulyázzák be az embert az alapján, hogy hova született, mert ez állampolgárságtól függetlenül bárki lehet baromi jó.
Az esélytelenség erre mifelelénk sz'tem leginkább abból ered, hogy technikailag nekünk sokkal nehezebb összehozni egy olyan igényes mangát, ami felveheti a versenyt egy pl. koreai munkával. Hazánkban nem lehet kapni pl. tone-okat, mangához használatos papírt meg hasonlók. Persze ez kiküszöbölhető esetleg PC-s progikkal, mint pl. az Efrontier Manga Studiója, de akinek nem adattak meg az ilyenek, az alapból hátránnyal rajtol. Persze es csak személyes vélemény...
We've been dreaming But who can deny, It's the best way of living Between the truth and the lies.
Igen, ezzel egyet kell értenem, bár, ez nem feltétlenül attól függ, hogy most hova született a versenyző, magyar-e vagy japán, hanem, hogy menniyre... alkalmas arra, hogy egy ilyen versenyen részt vegyen...
Mennyi tapasztalata van, menny ismeret, tehetség, elszántság...stb... és mennyire tetszik a zsűrinek...
De azért a nyeremény sem egy elrettentő indok... (atya gatya, japán és áááááááááá minden, amit csak látni akarhat egy rajongó)
szerintem nem csak az ország, hanem az egyén is lényeg... meg a munkája
Mennyi tapasztalata van, menny ismeret, tehetség, elszántság...stb... és mennyire tetszik a zsűrinek...
De azért a nyeremény sem egy elrettentő indok... (atya gatya, japán és áááááááááá minden, amit csak látni akarhat egy rajongó)
Hát igen ebben is van igazság... Lehet, hogy nevezni kéne XD Mármint nem nekem, de pl neked meg sennek tuti lehetőség lenne. Bár szerintem túlnyomó többségben japánok és főleg amerikai jelentkezők lesznek...
Halihhó!
A japánok megint meghírdették a nemzetközi manga pályázatot, ami végülis a legnívósabb mangaverseny. A MAT honlapján van fönt hírekben, akit érdekel.
Szerintetek mennyire lehet magyaroknak ezen esélye?
A japánok megint meghírdették a nemzetközi manga pályázatot, ami végülis a legnívósabb mangaverseny. A MAT honlapján van fönt hírekben, akit érdekel.
Lehet, hogy csak én vagyok nagyon pesszimista, de szerintem nem túl sok...
Persze egy próbát megér. Annyira azért szerintem tehetségesek a magyarok, hogy felhívják magukra a figyelmet és az már haladás...
Miylen nyelven kell írni?
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-01-30 20:01:26
(#283) Igen, ezzel egyet kell értenem, bár, ez nem feltétlenül attól függ, hogy most hova született a versenyző, magyar-e vagy japán, hanem, hogy menniyre... alkalmas arra, hogy egy ilyen versenyen részt vegyen...
"Ki korán kel, később még többet alhat!" Éljen a Szundikátus!
Szerk: Trisa 2008-01-30 20:02:24
Halihhó!
Lehet, hogy csak én vagyok nagyon pesszimista, de szerintem nem túl sok...
Persze egy próbát megér. Annyira azért szerintem tehetségesek a magyarok, hogy felhívják magukra a figyelmet és az már haladás...
beküldve: 2008-01-30 11:36:46
(#281) Halihhó!
Oké várom öket ,ráérsz mert még nekem se hozták a photoshopot.
Soha nem kaptok el!!!!!!!!!!!!!