Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
beküldve: 2008-06-21 16:26:33
(#309) 1000gome nasai!Véletlenül ugyanazt linkeltem be 2-szer!Szal itt a másik:
[Link]
Tudom tudom...ha a hülyeségtől nőni lehetne én ülve nyalogatnám a holdat...
[Link]
Tudom tudom...ha a hülyeségtől nőni lehetne én ülve nyalogatnám a holdat...
Jéééééééééééé ez narancsos!
beküldve: 2008-06-21 16:21:37
(#308) Néhány elvetett mangám főszereplőiről készült rajz(ha valakit érdekel )Boccs a minőségért,kinagyítva nem olyan csúnya...szerintem...
Szal a két rajz:
[Link]
[Link]
Remélem megér egy kritikát
Szal a két rajz:
[Link]
[Link]
Remélem megér egy kritikát
Halihhó!
A japánok megint meghírdették a nemzetközi manga pályázatot, ami végülis a legnívósabb mangaverseny. A MAT honlapján van fönt hírekben, akit érdekel.
Szerintetek mennyire lehet magyaroknak ezen esélye?
A japánok megint meghírdették a nemzetközi manga pályázatot, ami végülis a legnívósabb mangaverseny. A MAT honlapján van fönt hírekben, akit érdekel.
Erről hol van infó? Én a MAT hírei között nem találtam.
Öhm, erről egy kicsit lecsúsztál Február 29. volt a leadási határidő, egyébként meg a manga.hu-n is meghírdették én is ott olvastam ezt is, meg a tavalyit is. De ha azért érdekelnek a részletek, meg ha a követlezőre nevezni akarsz akkor ezen a címen utána tudsz nézni [Link]
We've been dreaming But who can deny, It's the best way of living Between the truth and the lies.
Halihhó!
Erről hol van infó? Én a MAT hírei között nem találtam.
beküldve: 2008-06-21 12:08:19
(#305) Na igen én se tudok más fejéből rajzolni, de szerencsére egyedül is megvan a sztori meg a rajz is
Mindig csodáltam az olyanokat akik így együtt tudnak dolgozni, két barátnőm is így rajzol mangát, és ők annyira egy húron pendülnek ehhez, hogy az valami hihetetlen
Viszont máshol meg azt vettem észre, hogy az ilyen páros-mangáknál a sztori vagy a rajz a másik rovására megy, annak a függvényében, hogy melyik alkotó a "dominánsabb"
Persze ez egyszemélyes mangáknál is könnyen előfordúlhat, attól függ, hogy a készítő miben jobb... Legalábbis én így látom
Mindig csodáltam az olyanokat akik így együtt tudnak dolgozni, két barátnőm is így rajzol mangát, és ők annyira egy húron pendülnek ehhez, hogy az valami hihetetlen
Viszont máshol meg azt vettem észre, hogy az ilyen páros-mangáknál a sztori vagy a rajz a másik rovására megy, annak a függvényében, hogy melyik alkotó a "dominánsabb"
Persze ez egyszemélyes mangáknál is könnyen előfordúlhat, attól függ, hogy a készítő miben jobb... Legalábbis én így látom
We've been dreaming But who can deny, It's the best way of living Between the truth and the lies.
én nem szeretem megmutatni szakértő embereknek a rajzaim ...
ugye nem vagyok egyedül?
amúgy egyik barátnőmmel késztünk mangát [inkább mangaszerűséget]..ő írja a történetet én rajzolok...a sztorival nincs gond.
ugye nem vagyok egyedül?
amúgy egyik barátnőmmel késztünk mangát [inkább mangaszerűséget]..ő írja a történetet én rajzolok...a sztorival nincs gond.
Én csak egyszer próbáltam meg valki más ötletét képregény formájában megteremteni,csak több probléma is adódott...
Már a karekter design-nál elakadtunk...egyik nap még ilyennek képzelte a karaktert,másiknap már a történet is tök más volt ...szal azóta én saját sztoirikat rajzolok
Nektek is sok szerencsét!!!
köszi... ^__^
"Még én sem vagyok tisztában a lelkem mélyével..." - DN
azzal kezdtem, h nem szeretem megmutatni...
de még meggondolom...de csak ha ta is...
sok sikert nektek!
Bocsiiii ..rendben dumálhatunk róla!! Nektek is sok szerencsét!!! de még meggondolom...de csak ha ta is...
sok sikert nektek!
Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
azzal kezdtem, h nem szeretem megmutatni...
sok sikert nektek!
sok sikert nektek!
xD
te képregényesíted
haladunk. télen beszéltük meg, h jó lenne és az utóbbi egy hónapban megbeszéltük a legfőbb karaktereket és az első fejezet vázlata, cselekménye is meg van...
már csak rajzolnom kell
rendesen kidolgozva mondjuk kész van két rajz, de holnap nekiülök megcsinálni a két főszereplőt...Hát hajrááá!!Ha gondolod majd elkültheted a rajzokat!!^^^Mi még csak pár hónapja beszéltük meg de ahogy kezdődik a story komolyan barátnőmnek aztán van fantasy...XDNkeünk csak az alapsztori van még meg de persze mindig módosítunk...
hát címszereplő van eddig meg vázlatok.... mert bnőm könyvet ír em pedig képregényt... szal egyelőre nincs sok a rajzból de a sztori jó a kövi szereplőket várom már... hogy mi fog ebből kisűlni azt nemtom??!!XDés ti jól haladtok??Hány szereplőn vagy eddig túl??.)
te képregényesíted
haladunk. télen beszéltük meg, h jó lenne és az utóbbi egy hónapban megbeszéltük a legfőbb karaktereket és az első fejezet vázlata, cselekménye is meg van...
már csak rajzolnom kell
rendesen kidolgozva mondjuk kész van két rajz, de holnap nekiülök megcsinálni a két főszereplőt...
Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
hát címszereplő van eddig meg vázlatok.... mert bnőm könyvet ír em pedig képregényt... szal egyelőre nincs sok a rajzból de a sztori jó a kövi szereplőket várom már... hogy mi fog ebből kisűlni azt nemtom??!!XDés ti jól haladtok??Hány szereplőn vagy eddig túl??.)
te képregényesíted
már csak rajzolnom kell
rendesen kidolgozva mondjuk kész van két rajz, de holnap nekiülök megcsinálni a két főszereplőt...
ugye nem vagyok egyedül?
heh dettó!!XD én is illusztrálok... mondjuk ő nem nagy manga/anime fan de mengengedte h nekem olyan stílusúak legyenek a rajzaim!!^^ugye nem vagyok egyedül?
de csak pár képet vagy az egészet? kiváncsivá tettél...
ugye nem vagyok egyedül?
heh dettó!!XD én is illusztrálok... mondjuk ő nem nagy manga/anime fan de mengengedte h nekem olyan stílusúak legyenek a rajzaim!!^^ugye nem vagyok egyedül?
beküldve: 2008-06-20 23:40:26
(#295) én nem szeretem megmutatni szakértő embereknek a rajzaim ...
ugye nem vagyok egyedül?
ugye nem vagyok egyedül?