Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
köszi n_n
jó volna többet megtudni a karakteredről érdekel
Köszi ^^ Most vettem csak észre, hogy elcsesztem a melleit, na de sebaj...
Amit holnap megtehetsz azt halaszd holnaputánra ^^
beküldve: 2007-11-16 10:02:01
(#158) Én hozád képest egy kispályás vagyok, nekem tetszik... A karakter design nálam teljesen más viszont MSN-en adgatnál nekem egy ingyen leckét: "Hogyan rajzoljunk cuki állatkákat?"
Tényleg szívesen megismernélek! Aki így tud rajzolni az rossz ember nem lehet [/QUOTE]
Köszi Bocs, hogy csak most válaszolok, de otthon még nincs netem, úgyh egyenlőre csak a suliban tobzódok
van msn-em is, de azon nem nagyon vagyok elérhető, de az emailem gyakran megnézem, szóval az ismerkedéshez írj a sen17@freemail.hu-ra.
A cuki állatkák valahol a digimon és pokémon fanatizmusomnál kezdődtek olyan 8 éve, és ez maradt meg belőle
We've been dreaming But who can deny, It's the best way of living Between the truth and the lies.
köszi n_n
"Ki korán kel, később még többet alhat!" Éljen a Szundikátus!
Szerk: Trisa 2007-11-15 20:06:43
[Link]Szépen rajzolsz Nekem deviantarton van fennt egy karaktertervem.
Esetleg valakinek van kész mangája, amit megmutatna?
Vagy készülőböl pár oldala.
Kiváncsi lennék milyen szinten áll képregényrajzolásban a "társaság".Mert egy-egy rajzot meglehet jól csinálni.(már aki tud rajzolni,sajna én nem)De egy karaktert töbször lerajzolni már más tészta.Meg a történetre is kiváncsi lennék.
Kiváncsi lennék milyen szinten áll képregényrajzolásban a "társaság".Mert egy-egy rajzot meglehet jól csinálni.(már aki tud rajzolni,sajna én nem)De egy karaktert töbször lerajzolni már más tészta.Meg a történetre is kiváncsi lennék.
Hát, nekem két oldal van kész olyan minőségben, hogy olvasható is legyen, meg minden...de összesen amúgy 6 oldal van eddig!
[Link]
itt egy kis bevezető XD
"Ki korán kel, később még többet alhat!" Éljen a Szundikátus!
beküldve: 2007-11-15 16:11:13
(#153) Esetleg valakinek van kész mangája, amit megmutatna?
Nekem van honlapom amin fönt van a képregényem első 10 fejezete, de úgy kb. a 7. fejezettől kezd el normálisabban kinézni, az első egy-két fejezetet szívem szerint likvidálnám... vagy legalábbis újra rajzolnám mert tényleg katasztrofálisak
De ha érdekel akkor: www.gportal.hu/portal/saigami
Én hozád képest egy kispályás vagyok, nekem tetszik... A karakter design nálam teljesen más viszont MSN-en adgatnál nekem egy ingyen leckét: "Hogyan rajzoljunk cuki állatkákat?"
Tényleg szívesen megismernélek! Aki így tud rajzolni az rossz ember nem lehet
Esetleg valakinek van kész mangája, amit megmutatna?
Nekem van honlapom amin fönt van a képregényem első 10 fejezete, de úgy kb. a 7. fejezettől kezd el normálisabban kinézni, az első egy-két fejezetet szívem szerint likvidálnám... vagy legalábbis újra rajzolnám mert tényleg katasztrofálisak
De ha érdekel akkor: www.gportal.hu/portal/saigami
We've been dreaming But who can deny, It's the best way of living Between the truth and the lies.
Hát igen erre én is kiváncsi lennék. Egy-egy minta oldalt, vagy rajzot igazán bemutathatnátok.
Nekem anyum ma scanneli be egy karaktervázlatomat, amit majd megpróbálok deviantart-ra feltölteni. Akit érdekel, annak szívesen megmutatom, bár nem egy nagy durranás, tessék nekem elnézni, ez van... Még fejlődési állapotban vagyok... Nem mentegetőzésképpen, hanem, mert így van
Várjuk
Hát igen erre én is kiváncsi lennék. Egy-egy minta oldalt, vagy rajzot igazán bemutathatnátok.
Nekem anyum ma scanneli be egy karaktervázlatomat, amit majd megpróbálok deviantart-ra feltölteni. Akit érdekel, annak szívesen megmutatom, bár nem egy nagy durranás, tessék nekem elnézni, ez van... Még fejlődési állapotban vagyok... Nem mentegetőzésképpen, hanem, mert így van
beküldve: 2007-11-15 13:47:21
(#148) Hát igen erre én is kiváncsi lennék. Egy-egy minta oldalt, vagy rajzot igazán bemutathatnátok.
Harcolni a békéért olyan, mint dugni a szüzességért.
beküldve: 2007-11-15 13:16:44
(#147) Esetleg valakinek van kész mangája, amit megmutatna?
beküldve: 2007-11-15 11:39:11
(#146) A kézzel régebben nekem is meg gyűlt a bajom, de ma már szerencsére könnyen megy. Én sokat másoltam és egy idő után már úgy magától jött, hogy hogyan is kéne annak a kéznek/újjaknak állnia
Szóval az egyetlen amit ilyenkor tenni lehet, az gyakorlás, gyakorlás és gyakorlás. Még ha tehetséges is valaki, senki nem úgy születik, hogy ép-kéz.láb kacsókat tud rajzolni, mert azt akárhogy is nézzük tanúlni kell. De sz'tem pont ettől olyan iszép a rajzolás, hogy az ember rajzról rajzra jobb lesz, és egyre többet akar kihozni magából.
Szóval az egyetlen amit ilyenkor tenni lehet, az gyakorlás, gyakorlás és gyakorlás. Még ha tehetséges is valaki, senki nem úgy születik, hogy ép-kéz.láb kacsókat tud rajzolni, mert azt akárhogy is nézzük tanúlni kell. De sz'tem pont ettől olyan iszép a rajzolás, hogy az ember rajzról rajzra jobb lesz, és egyre többet akar kihozni magából.
beküldve: 2007-11-14 21:42:57
(#145) Az a legjobb mikor elkezdem a saját kezemet nézegetni, hogy az pontoan hogy is van, és akkor kisül, hogy az a tartás épp még élőben is hülyén néz ki, akkor hát rajzon már hogy ne? x3
Baj van még a cicivel. Ha hhoz nézem a sajátomat...hát ilyet még nem csináltam x3 De vagy oldalt (!) lapos, vagy túl nagy
Baj van még a cicivel. Ha hhoz nézem a sajátomat...hát ilyet még nem csináltam x3 De vagy oldalt (!) lapos, vagy túl nagy
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!