Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
hát, ha otthon el tudod érni a nyomdai minőséget, akkor csak tessék. Pár azt nem tudom, hogy a kötést hogy akarod megoldani.
Ezen már én is gondolkodtam De próba szerencse nem? Persze lehet hogy sokkal precízebb lenne nyomdába de az rendes költség...Áhhh ez nagy megfontolást kíván... Na mind 1 azért próbálkozni nem árt!
Rock 4 Ever!!!!
Én mindenkinek drukkolok hogy érje el amit akar. Igazság szerint sok embernél fellángolás szinten él a dolog. Elkezdi tökre élvezi meg minden, utána a lelkesedés alábbmarad már csak a lelki béke végett csinálja. A végére már csak egy kedves emlék, amit 1-2* fellapozol a haverokkal, barátokkal.
Egyszer egy olyan képregényt, mangát vagy történetet olvasnak aminek a történetét én csináltam és elismerően bólogatnak: igen ez egy baró, tetszik mikor lesz folytatás.. akkor már megérte - Nekem ez a célom.
Egyszer egy olyan képregényt, mangát vagy történetet olvasnak aminek a történetét én csináltam és elismerően bólogatnak: igen ez egy baró, tetszik mikor lesz folytatás.. akkor már megérte - Nekem ez a célom.
teljesen egyetértek ezzel.
de azzal ugye mindenki tisztában van h ha nem kiadóhoz megy (ott nem tudom h hogyan mennek a dolgok), hanem saját maga adatja ki akkor kell vállalkozói igazolvány is? és keményen adóznia kell utána!
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2007-11-04 12:06:04
(#97) Én mindenkinek drukkolok hogy érje el amit akar. Igazság szerint sok embernél fellángolás szinten él a dolog. Elkezdi tökre élvezi meg minden, utána a lelkesedés alábbmarad már csak a lelki béke végett csinálja. A végére már csak egy kedves emlék, amit 1-2* fellapozol a haverokkal, barátokkal.
beküldve: 2007-11-04 11:48:04
(#96) Nyomtatás én se úgy értettem, hogy otthoni nyomtatóval… Nekem az unokatestvérem tudná megoldani, mert ő dolgozik ilyen helyen.
Szerintem otthon is lehet nyomtatni… miért ne? Én is biztos otthon nyomtatnám ki...
Köszi szépen!!Te nem akarsz ilyet csinálni?Mármint mangát?
Dehogynem. Én is szeretnék, és már el is kezdtem!
Mindkettő fontos!
(Épp most írtátok le, hogy kell a jó történet is, meg a jó sztori is.)
szerk.: ja ez egy -két oldallal előrébbre ment... most olvasom vissza
(Épp most írtátok le, hogy kell a jó történet is, meg a jó sztori is.)
szerk.: ja ez egy -két oldallal előrébbre ment... most olvasom vissza
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Szerk: asx 2007-11-04 01:24:45
Én egy ideje elvesztettem a fonalat, és "franc fogja végigolvasni" alapon most csak annyit kérdeznék: vadooc, elmondanád mégegyszer azt a nyomdás dolgot, hogy miért könnyű és miért mégsem annyira? Valahol nekem homályos volt, rég volt már az a hsz-ed, nincs kedvem se letekerni, se elolvasni az utána lévő hsz-eket >))
Én is elvesztettem mivel a közelmúltban Osztrák területen tartózkodtam
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2007-11-03 21:11:44
(#92) Én egy ideje elvesztettem a fonalat, és "franc fogja végigolvasni" alapon most csak annyit kérdeznék: vadooc, elmondanád mégegyszer azt a nyomdás dolgot, hogy miért könnyű és miért mégsem annyira? Valahol nekem homályos volt, rég volt már az a hsz-ed, nincs kedvem se letekerni, se elolvasni az utána lévő hsz-eket >))
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
látod, én is pont így vagyok vele. A saját kézzel csinált mangákból valahogy sugárzik, hogy gonddal, és tényleg szeretetből csinálták. Van egy külön otaku életérzés bennük. :)
Szívemből beszélsz, azt hittem csak én vagyok ilyen ebban a modern világban
/persze a mdernitásnak is vannak jó popntjai/
"Ki korán kel, később még többet alhat!" Éljen a Szundikátus!
nekem sokkal jobban tetszik a készítő áltat összetákolt borító meg minden, csak kretivitás kell hozzá és megvan...(kicsit régebben írtam is én hogyan fogom), de nem ellenzem a nyomdát sem, ne tessék félreérteni...csak...ez az én hülyém...
látod, én is pont így vagyok vele. A saját kézzel csinált mangákból valahogy sugárzik, hogy gonddal, és tényleg szeretetből csinálták. Van egy külön otaku életérzés bennük. :)
"Amely istenhez nincs közöd, az nem bűntet"
Ejj, nem kell egymás hajának esni, csak felvetették, hogy mi lenne ha... Trisa úgy gondolta, hogy bemutatás nem pedig árulás céljára és nem nyomdával (ugyanmár ) hanem otthon beszkeneli és kinyomtatja. Egyértelmű, h nem pénzért csak a conon (vagy mittom én hol) bemutatni, megbeszélni, ötletbörzét tartani. De nem tudom van-e már a conon vagy hogy van-e lehetöség valami ilyesmire mert még nem voltam...
Én láttam, pont a mostanin...ott cserélték melletem, és meg is volt beszélve, hogy találkoznak a rajzosok és cserélgetnek...még pultot is akartak kérni,de nem ÁRULNI csak haverosan cserélni...kezd elfajulni eza világ(amúgy megijedtem, hogy leorrdítottad a fejem de igazad van...valamilyen szinten, és Köszi Miyu ,hogy te értetted a mondondóm )
És én meg csak hobby szinten nyomom ezt, az lenne a rémálmom, ha kiadnák...és nekem sokkal jobban tetszik a készítő áltat összetákolt borító meg minden, csak kretivitás kell hozzá és megvan...(kicsit régebben írtam is én hogyan fogom), de nem ellenzem a nyomdát sem, ne tessék félreérteni...csak...ez az én hülyém...
"Ki korán kel, később még többet alhat!" Éljen a Szundikátus!
beküldve: 2007-11-03 20:01:19
(#88) hát, ha otthon el tudod érni a nyomdai minőséget, akkor csak tessék. Pár azt nem tudom, hogy a kötést hogy akarod megoldani.
"Amely istenhez nincs közöd, az nem bűntet"
Szerintem otthon is lehet nyomtatni… miért ne? Én is biztos otthon nyomtatnám ki...
Köszi szépen!!Te nem akarsz ilyet csinálni?Mármint mangát?
Rock 4 Ever!!!!
beküldve: 2007-11-03 19:20:22
(#86) Szerintem otthon is lehet nyomtatni… miért ne? Én is biztos otthon nyomtatnám ki...
beküldve: 2007-11-03 19:18:36
(#85) Köszi!!És még az én egy másik emberrel csinálom mert inkább író vagyok rajzolni annyira még nem tudok .De szerintem mindkettő fontos!!És mi van az otthoni nyomtatással??Az én szüleim számítestechnikai fősulin végeztek ugy nem jó ha az ő segítségüket kérem?Olcsobban meguszhatnám...csak nem tudom elfogadják-e.
Rock 4 Ever!!!!