Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
azt az "ugyanmárt" a nyomdára: hidd el nem lehetetlen! ;)
Akkor valami nagyon hipper-szupernek kell lennie ha beválallják, hogy kinyomtassák. Hiszen a Mangafannak se könnyü normális nyomdát találni... vagy én látom rosszul a dolgokat
Ejj, nem kell egymás hajának esni, csak felvetették, hogy mi lenne ha... Trisa úgy gondolta, hogy bemutatás nem pedig árulás céljára és nem nyomdával (ugyanmár ) hanem otthon beszkeneli és kinyomtatja. Egyértelmű, h nem pénzért csak a conon (vagy mittom én hol) bemutatni, megbeszélni, ötletbörzét tartani. De nem tudom van-e már a conon vagy hogy van-e lehetöség valami ilyesmire mert még nem voltam...
ahogy írtam már olyan minőséget pénzért eladni pofátlanság szvsz! és ha már megmutatom vkinek a művemet (idegeneknek, nem haveri kör) akkor már normális minőségben teszem!
azt az "ugyanmárt" a nyomdára: hidd el nem lehetetlen! ;)
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2007-11-02 23:06:42
(#67) Ejj, nem kell egymás hajának esni, csak felvetették, hogy mi lenne ha... Trisa úgy gondolta, hogy bemutatás nem pedig árulás céljára és nem nyomdával (ugyanmár ) hanem otthon beszkeneli és kinyomtatja. Egyértelmű, h nem pénzért csak a conon (vagy mittom én hol) bemutatni, megbeszélni, ötletbörzét tartani. De nem tudom van-e már a conon vagy hogy van-e lehetöség valami ilyesmire mert még nem voltam...
Szerk: miyu 2007-11-02 23:09:35
Mellesleg miért kéne árulni? nem elég, ha összegyűlik a jónép és mutogatja egymásnak a műveket, eesetleg cserélget(vagy nyomtat ki párat és azt ,ha az eredetit nem akarja odaadni) de a lényeg, hogy nem feltétlen "árusítani" kell...(szerintem )
ezt komolyan mondtad??? szerinted olyan könnyű nyomdát találni?? és ha még találsz is nyomdát akkor olyat aki nem ezer példányszámokat nyomtat neked? és akkor szerinted az mennyibe kerül? darabja kb 4-500 ft! a nyomtatás! és akkor ha nyomtatod az 500.000 ft. ez neked kevés pénz ugye?? mert ha tényleg nyomdával nyomtattatod (feltéve ha ugye nem gagyi, szar minőségi otthonival, mert úgy is lehet, csak az kb olyan szar is h égne a pofám pénzért adni) akkor képzeld kb ennyi! kevés példányszámot (amit te mondasz kb 20 db) azt el se vállalja a nyomda!
aki meg sajnálja a minőségi doujinshi-re a 6-700 ft-ot kiadni az eléggé fukar lehet. (mármint ha a kedvenc animéjéről van szó)
Szerk: vadooc 2007-11-02 19:35:05
beküldve: 2007-11-02 19:30:24
(#65) Saját manga kiadásával csak annyi a baj, hogy túl labilis beruházás. Vagy bejön, vagy nem. Ha bejön, akkor összekapartunk valami kis pénzecskét, ha nem, akkor meg bukás.
Lássuk be, Japánban sem örülnek a szülők, ha a kisgyerek mangarajzolásra adja a fejét akár hobbi szinten is, akkor mit várjunk Eupóbában?!
Szerintem a saját manga kiadássa elég elkapkodott ötlet, de a rajzolás mellett teljes vállszélességgel kiállok. Sajnos én még kevés vagyok hozzá, mind rajzolás, mind írás terén, de fejleszteme magam, és talán egy év múlva már leszek olyan szinten, hogy bele merjek vágni. Nekem inkább valaki olyan kéne, aki végig rugdos, és nem hagyja, hogy feladjam. :)
Lássuk be, Japánban sem örülnek a szülők, ha a kisgyerek mangarajzolásra adja a fejét akár hobbi szinten is, akkor mit várjunk Eupóbában?!
Szerintem a saját manga kiadássa elég elkapkodott ötlet, de a rajzolás mellett teljes vállszélességgel kiállok. Sajnos én még kevés vagyok hozzá, mind rajzolás, mind írás terén, de fejleszteme magam, és talán egy év múlva már leszek olyan szinten, hogy bele merjek vágni. Nekem inkább valaki olyan kéne, aki végig rugdos, és nem hagyja, hogy feladjam. :)
"Amely istenhez nincs közöd, az nem bűntet"
ahhoz h ez megvalósuljon elsősorban a MAT-nak kell jóváhagynia h lehessen árulni doujinshit!
és ahogy hallottam a MAT nem igazán szereti ha mondjuk hentait árulnának a conon...
és ahogy hallottam a MAT nem igazán szereti ha mondjuk hentait árulnának a conon...
Őszintén szólva, én sem díjaznám...haverjaim is olyanokat szoktak csinálni, hogy én szégyellem magam.../persze van mikor magukkal rántanak, de rajzolni még életemben nem rajzoltam... max néztem/ persze biztos van értelmes is de nem sok én legalábbis még nem akadtam össze vele...
Mellesleg miért kéne árulni? nem elég, ha összegyűlik a jónép és mutogatja egymásnak a műveket, eesetleg cserélget(vagy nyomtat ki párat és azt ,ha az eredetit nem akarja odaadni) de a lényeg, hogy nem feltétlen "árusítani" kell...(szerintem )
"Ki korán kel, később még többet alhat!" Éljen a Szundikátus!
ki tudja, lehet, hogy pár év múlva már lesz doujinshi részleg is a Conon!
ahhoz h ez megvalósuljon elsősorban a MAT-nak kell jóváhagynia h lehessen árulni doujinshit!
beküldve: 2007-11-01 22:39:07
(#62) Hmm, nesztek. http://www.blackfox.hu/
Ebben sántít valami...és mégis mi az, hogy a rajzok "manga stílusúak" legyenek? Mi az tulajdonképpen, hogy manga stílus? Egy Inuyasha is manga, de pl egy Kukucska is az. Na most akkor mi?
Ebben sántít valami...és mégis mi az, hogy a rajzok "manga stílusúak" legyenek? Mi az tulajdonképpen, hogy manga stílus? Egy Inuyasha is manga, de pl egy Kukucska is az. Na most akkor mi?
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Teljesen igazad van én például most keresek kiadót a barátnőimmel hogy kiadjuk a manga könyvünket!!!
Én biztos megveszem. Mikor tudnátok dedikálni?
A beszélő szerencsesüti...
Talán teszek fel képet a készülő őrültségemből, persze rá kell tennem a Mature Content minősítést, mert eléggé eldurvult.
AZ én mangámban is vannak jóó részek, pl.: leszakítják egymás állát
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2007-11-01 17:35:57
(#59) Deviantart on nincsenek képek? Érdekelnének, csak most mindenki felvenni msn en stb stb, nekem nem lenne megoldható, pláne hogy a fősuli miatt alig ülök a gép előtt.
beküldve: 2007-11-01 12:00:43
(#58) Talán teszek fel képet a készülő őrültségemből, persze rá kell tennem a Mature Content minősítést, mert eléggé eldurvult.
beküldve: 2007-11-01 08:16:37
(#57) Én egy új két kötetes magical-girl mangán gondolkodom!
Naon jól haladok!Majd rakok fel képeket!Szereplők:
Ichigo Yoshikuni(főszereplő)
Anne Holes(Ichigo legjobb barátnője)
Lady Catty Princess(vhogy relytélyesen kötődik Ichigo-hoz...XD)
Hana Peterson(Ichigo másik legjobb barátnője)
Akit érdekel írjon a bcuci@citromail.hu-ra vagy vegyen föl msn-en és ott ugyanez a címem.Tudok átküldeni majd képeket a fejlesztés alatt álló mangaszerű képregényemről.
Naon jól haladok!Majd rakok fel képeket!Szereplők:
Ichigo Yoshikuni(főszereplő)
Anne Holes(Ichigo legjobb barátnője)
Lady Catty Princess(vhogy relytélyesen kötődik Ichigo-hoz...XD)
Hana Peterson(Ichigo másik legjobb barátnője)
Akit érdekel írjon a bcuci@citromail.hu-ra vagy vegyen föl msn-en és ott ugyanez a címem.Tudok átküldeni majd képeket a fejlesztés alatt álló mangaszerű képregényemről.
Sakura/Plakáthomlok/ Ino/Inomalac,csúúúnya/ a két kedvenc szereplőőőm:D
Akkor egy idő után a rajongók betörnek hozzád, és meglátják a fehér bőröd és a nagy szemeid
Majd azt mondom: meglepetés és remélem h nevetnek...
Szerk: miyu 2007-11-01 02:58:21
beküldve: 2007-11-01 02:21:36
(#55) Már akinek gyerekes! Csak sajna ebben tényleg van igazság. De hát idő! Semmi nem megy egyik napról a másikra! Majd felnő egy olyan korosztály itt is, akinek ez már megszokott lesz és nem gyerekes. Remélhetőleg...
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD