Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
beküldve: 2007-10-26 22:38:47
(#9) Én egyszer mindenképpen szeretnék egy mangát készíteni (jó kis bevezető mondat, mi?XD) Grafikusnak tanulok, tehát a művészet nagyon fontos számomra, és író akarok lenni, szal talán egy szép napon majd össze is jönXD
Ha lenne mangám, valszeg...hm...vmivel komolyabb témájú, tehát néhány világproblémával is foglalkozna (ezzel felszínre törhetne a sokszor nem is szunnyadó filozofikus énem ), és hogy aki elolvassa, talán a gondolkodásmódjára is hatással legyen. Az egészet mondjuk egy fantasy környezetbe helyezném
Amúgy egyenlőre max. kis képregénykéket rajzolok, nem rendes mangát, de kezdetnek megteszi
Ha lenne mangám, valszeg...hm...vmivel komolyabb témájú, tehát néhány világproblémával is foglalkozna (ezzel felszínre törhetne a sokszor nem is szunnyadó filozofikus énem ), és hogy aki elolvassa, talán a gondolkodásmódjára is hatással legyen. Az egészet mondjuk egy fantasy környezetbe helyezném
Amúgy egyenlőre max. kis képregénykéket rajzolok, nem rendes mangát, de kezdetnek megteszi
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
Mostanában egy kissé sötét témájú mangát próbálok összeütni( havonta 1 oldal XD). A főhős történetét a 2. világ háborútól kezdve meséli, természetesen napjainkig, amiből azért lehet sejteni, hogy nem egy egyszerű ember, és tele van a történet természetfeletti lényekkel.
Ez érdekes ,az egyik történet amin még gondolkoztam az is egy második világháborús történet.
Amolyan Kelly hősei, Piszkos tízenkető ,fenegyerek csapat történet Mangába ágyazva.
Soha nem kaptok el!!!!!!!!!!!!!
beküldve: 2007-10-26 21:38:52
(#7) Mostanában egy kissé sötét témájú mangát próbálok összeütni( havonta 1 oldal XD). A főhős történetét a 2. világ háborútól kezdve meséli, természetesen napjainkig, amiből azért lehet sejteni, hogy nem egy egyszerű ember, és tele van a történet természetfeletti lényekkel.
beküldve: 2007-10-26 21:15:12
(#6) oké.
Igyekszem.
Szia és jó pihenést!
Igyekszem.
Szia és jó pihenést!
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Jaja, csak akkor kéne valami jó kis történet...amit elkezdtem az már nem tetszik...
de lehet csinálok vmi doujinshi-félét, olyat még úgysem próbáltam...
Valamit csináljál , ja és várom a rajzaidat.
Adig is elteszem magam holnapra mert dolgozni megyek.
Vasárnap pedig elöszedem a cuccaimat és újult erővel el kezdek tervezni, fejbe már megvan pár karakter már csak kivitelezni kel.Sikerült leszednem pár Manga rajzolási segédletet remélem sikerül valamit össze hegesztenem.Adig is szia és legyél jó.
beküldve: 2007-10-26 20:44:15
(#4) Jaja, csak akkor kéne valami jó kis történet...amit elkezdtem az már nem tetszik...
Jó ötlet ez a topik , csak aztán tessék dolgozni is végre vmin!
Oké oké de te is indulj meg mert igy sose lessz kész egy Mangád sem.Itt legalább nem csinálunk off topicot.
Szerk: Holci 2007-10-26 20:36:14
beküldve: 2007-10-26 20:33:47
(#2) Jó ötlet ez a topik , csak aztán tessék dolgozni is végre vmin!
Szerk: asx 2007-10-26 20:34:15
beküldve: 2007-10-26 20:30:50
(#1) Tessék nyugodtan irogatni ki milyen Mangát készítene esetleg milyen Mangán dolgozik.
Lehet még írni különféle rajzolási, színezési teknikákról.
Lehet még írni különféle rajzolási, színezési teknikákról.