Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
Aki tehát kedvet érez, hogy összeálljon az egyik legőrültebb rajzolóval, az szóljon.
Azt hittem én elég jó vagyok neked
Azuu: sokkal jobb a helyzet
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Pont ilyenekre van szükségem. Aki tehát kedvet érez, hogy összeálljon az egyik legőrültebb rajzolóval, az szóljon.
Tényleg? Nekem meg pont egy örült rajzolóra lenne szükségem , mert akivel eddig ügyködtünk az mostanában sajnos nem ér rá. (Szegény Sophikám )
beküldve: 2007-10-28 11:41:19
(#22) Régen sokak jelezték hogy túl embetegek a gondolkodásom, de már javulok ezerrel: pl: Régen: Ömlik a falból a vér ezerrel Most: Van a falban egy cső ami meg repedt és emiatt ömlik a falból a vér ezerrel
beküldve: 2007-10-28 10:49:34
(#21) esetleg a következő conra tervez vki vmit kihozni? tehát saját alkotást pénzért eladni? értsd: rendes nyomtatott alkotást több példányban!
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
Pont ilyenekre van szükségem. Aki tehát kedvet érez, hogy összeálljon az egyik legőrültebb rajzolóval, az szóljon.
Én mondjuk nem bánnám, ha lenne egy történetíróm, mert akkor csak rajzolnom kéne. Felvételi követelmény: elmebeteg gondolkodásmód
Szerintem találsz itt elég elmebeteg történet írot /persze ezt nem rossz értelembe kell venni/.
Soha nem kaptok el!!!!!!!!!!!!!
beküldve: 2007-10-28 09:34:08
(#18) Én mondjuk nem bánnám, ha lenne egy történetíróm, mert akkor csak rajzolnom kéne. Felvételi követelmény: elmebeteg gondolkodásmód
Na de mangákat legtöbször 1 ember készíti, mert é készítek egy másik amngát de az írom folyton beledumál h nem ilyen lábszárvédő. kiseb kard stb.
Ha megvan az összhang akor két ember simán össze dolgozhat. Söt a befutott Mangáknál is már több ember dolgozik egy fejezeten hogy készen legyenek a heti leadással.
Egy történet író inspirálhatja a rajzolot,persze atól füg hogy tudnak együt dolgozni ha bele bele szólogatnak egymás munkájába akor megete a fene az egészet.
Soha nem kaptok el!!!!!!!!!!!!!
beküldve: 2007-10-27 22:57:50
(#16) Ha egyszer rajzolok nekem is kizárólag a doujinshi jöhet szóba. Rajzolni ugyan nem nagyon tudok, de imádok történeteket kreálni.
Ha saját sztorit írok, saját karakterekkel, akkor általában túlbonyolítom a dolgokat és a végén magam is belezavarodok... Ezért szeretek már meglévő karakterekkel történeteket kitalálni XD
Rajzolni meg most tanulok valami könyvből, hátha egyszer saját doujinshinek is nekiugrok
Ha saját sztorit írok, saját karakterekkel, akkor általában túlbonyolítom a dolgokat és a végén magam is belezavarodok... Ezért szeretek már meglévő karakterekkel történeteket kitalálni XD
Rajzolni meg most tanulok valami könyvből, hátha egyszer saját doujinshinek is nekiugrok
Hagane no chibi-san // Yaoi fan lettem XD
beküldve: 2007-10-27 22:45:02
(#15) Felhívnám kedves figyelmed egy mondatra, ami ezekszerint elkerülte a figyelmed: " ha összehangba van az egész akkor baj nincs." - de kösz hogy felvázoltad a nem összhangu dolgot
Rajzhoz csak kicsit értek, de annál jobban megy a történeti része. Nekem ez is az célom, egyszer össze coperálni rajzosokkal és valami tutit csinálni.
Amúgy ahogy észrevettem rengeteg rajzosnál gond, hogy ha ők csinálják egyedül a történetet, befásul az egész sztori egy egy résznél. Értem ezalatt eggyes jelenetek iszonyatosan kidolgozottak (csaták stb), egyes részek meg nagyon elhamarkodottak, mert csak úgy odadobták őket. 2időigényes feladat 1embernek sok. Emaitt gondolom a legjobb felállás 1író és 1 rajzos (esetleg több író, több rajzos) ha összehangba van az egész akkor baj nincs.
Amúgy ahogy észrevettem rengeteg rajzosnál gond, hogy ha ők csinálják egyedül a történetet, befásul az egész sztori egy egy résznél. Értem ezalatt eggyes jelenetek iszonyatosan kidolgozottak (csaták stb), egyes részek meg nagyon elhamarkodottak, mert csak úgy odadobták őket. 2időigényes feladat 1embernek sok. Emaitt gondolom a legjobb felállás 1író és 1 rajzos (esetleg több író, több rajzos) ha összehangba van az egész akkor baj nincs.
Na de mangákat legtöbször 1 ember készíti, mert é készítek egy másik amngát de az írom folyton beledumál h nem ilyen lábszárvédő. kiseb kard stb.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2007-10-27 20:35:04
(#13) Rajzhoz csak kicsit értek, de annál jobban megy a történeti része. Nekem ez is az célom, egyszer össze coperálni rajzosokkal és valami tutit csinálni.
beküldve: 2007-10-27 20:23:10
(#12) Nah én nekem már a kész a mangám első oldala...a karaktrerek..hmm..egyediek
Egyébként fantasys cuc lesz
Egyébként fantasys cuc lesz
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2007-10-27 16:41:17
(#11) Hát én se tudok naon jól rajzolni!A fej még jól is megy de a test....uhh...ott már más a helyzet!
Japán: manga, anime, együttes, énekes....JAPÁN(L) www.japan-yeah.gportal.hu
beküldve: 2007-10-27 08:38:51
(#10) Hát, ha én egyszer mangát rajzolok az csak valamilyen doujinshi lehet. Egyszerűen nem tudok saját karaktereket rajzolni, vagy nagyon hasonlítanak valakire, vagy ha nem akkor nagyon hülyén néznek ki Bár mivel bennem az írói véna dominál lehet majd egy olyan felállás, hogyén írom a sztorit (ami eddigi elvetemült történeteimet nézve erotikus-horror-dráma kategóriába fog elcsúszni...addigra lehet az "erotikus" témába saját tapasztalatokat is fogok tudni írni ), és valamilyen valaki pedig megrajzolgatja.
Bát nem tudom mit akartok ezzel, európai ember hol akar mangát rajzolni? Kimegy japánba, oké, de mire elfogadják ott, az beletellik egy kis időbe.
Bát nem tudom mit akartok ezzel, európai ember hol akar mangát rajzolni? Kimegy japánba, oké, de mire elfogadják ott, az beletellik egy kis időbe.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!