Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
beküldve: 2007-10-30 13:33:42
(#39) Téééényleg??
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
beküldve: 2007-10-30 13:21:35
(#38) Teljesen igazad van én például most keresek kiadót a barátnőimmel hogy kiadjuk a manga könyvünket!!!
Csak az tud szívből nevetni aki már elegett szenvedett!
beküldve: 2007-10-30 10:53:55
(#37) Én is úgy érzem, h inkább én csinálnám sztorit meg rajzolást is, mert történetet kitalálni és rajzolni is imádok Amúgyis azt szeretem, ha a dolgok nem csúsznak aki a kezeim közül, és nem érzem úgy, h a sztori gondolatait, érzéseit más le tudná rajzolni rajtam kívülXD
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
Csak én rajzolok és írok egyszerre egyedül?Mindenki ketten...?(kissebségi érzés) Mondjuk nekem tökéleteen megfelel...legalább nem ütközik az elmebeteg elgondolásaim hada a barátnőmével ...mondjuk ő szegény elég...khm...sík kreativitás terén
Most én is egyedül dolgozok egy fantasy mangán meg 1 görögös mangán a haverral
Én is egyedül rajzolok és írok 1 mangát, ilyen fantazy-dráma beütéses. A görögös télleg jól hangzik. Bár tudnám kezelni azt a nyomorult Photoshop vagy hogy is írjákot... olyan bonyolult az nekem...
A beszélő szerencsesüti...
beküldve: 2007-10-29 23:20:48
(#35) Nekem is van "mangám" bár nem tudom nevezhetem e annak...Elég összetett történetet találtam ki...és a képkockákat előre tudom,csak sajnos nem biztos,hogy mindent az eléképzeléseim szerint fogok megvalósítani....megaztán.... nem is akarom majd publikálni...:P lesz egy darab kiadvány és kész...
De amúgy minden erőmmel az egyediségre törekedtem,és rengeteg időt töltöttem a story kitalálásával,de volt egy segédmunkatársam ő amúgy szereplők hátterében is segített szóval,ha van egy ténylegesen jó társa az embernek, akkor műxik a dolog...
De amúgy minden erőmmel az egyediségre törekedtem,és rengeteg időt töltöttem a story kitalálásával,de volt egy segédmunkatársam ő amúgy szereplők hátterében is segített szóval,ha van egy ténylegesen jó társa az embernek, akkor műxik a dolog...
"Ki korán kel, később még többet alhat!" Éljen a Szundikátus!
Ha elkészülök a mangámmal én tuti beküldöm vmelyik kiadónak
miért nem keresel inkább egy nyomdát és adod ki saját magad? (nem lehetetlen, tapasztalat)
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2007-10-29 21:49:08
(#33) Láttam, hogy többen is deviantartosak, úgyhogy engedelmetekkel megragadnám az alkalmat egy kis önreklámra: http://adam-00.deviantart.com
Hajrá!
Az első látogató kap egy csokit az anyukájától.
Hajrá!
Az első látogató kap egy csokit az anyukájától.
beküldve: 2007-10-29 14:21:28
(#32) Ha elkészülök a mangámmal én tuti beküldöm vmelyik kiadónak
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Görögös?Érdekes...
JaJa mint a 300 :P
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2007-10-28 19:51:09
(#29) Görögös?Érdekes...
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
Csak én rajzolok és írok egyszerre egyedül?Mindenki ketten...?(kissebségi érzés) Mondjuk nekem tökéleteen megfelel...legalább nem ütközik az elmebeteg elgondolásaim hada a barátnőmével ...mondjuk ő szegény elég...khm...sík kreativitás terén
Most én is egyedül dolgozok egy fantasy mangán meg 1 görögös mangán a haverral
beküldve: 2007-10-28 19:40:34
(#27) Csak én rajzolok és írok egyszerre egyedül?Mindenki ketten...?(kissebségi érzés) Mondjuk nekem tökéleteen megfelel...legalább nem ütközik az elmebeteg elgondolásaim hada a barátnőmével ...mondjuk ő szegény elég...khm...sík kreativitás terén
beküldve: 2007-10-28 19:32:08
(#26) Nah ha valaki velem szeretne összeálni az írjon...
Én tok rajzolni is meg írni (írni jobban) de a rajzolás is megyeget, nem panaszkodom!
Én tok rajzolni is meg írni (írni jobban) de a rajzolás is megyeget, nem panaszkodom!
Tökéletes lennél édes, de azt mondtad, hogy nem tetszik a rajzstílusom.
Miyu, ha van kedved, akkor küldj egy mailt.
Miyu, ha van kedved, akkor küldj egy mailt.
Szerk: Nemes1s_2.0 2007-10-28 19:21:37