Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
クイックシルバ ez jó story, de én a fantasy világban vagyok (manga terén, meg persze humor) és amikor azt a részt olvastam, h talál a fiú 1 kosárpályát , akkor rögtön valami Chihiro-s történet jutott az eszembe, valami ilyesmi:
A kosárpálya valami szellemekkel ,meg ilyesmi...
Meg birom a történetben , h van benne kitartás "azért is megcsinálom!".
Ezért is szeretem a Naruto-t. Kis "nyápic" gyerek küzdeni akarással, végül lesz belőle valaki.
A kosárpálya valami szellemekkel ,meg ilyesmi...
Meg birom a történetben , h van benne kitartás "azért is megcsinálom!".
Ezért is szeretem a Naruto-t. Kis "nyápic" gyerek küzdeni akarással, végül lesz belőle valaki.
~" When I feel the music,I'm losing controll of my mind, my body, my heart and my soul..." ~
Szerk: Édes-Babos RámenTészta 2008-09-15 19:23:57
Haverommal nekünk is volt egy közös "manga-projektünk", eredetileg én kezdtem el rajzolni a karaktereket, aztán ő is beszállt a rajzolásba. Sajnos ő már nem az osztálytársam így nem nagyon tudjuk folytatni
Egyébként a történet röviden:
Van egy srác, aki elkezd érdeklődni a kosárlabda iránt. Felfedezi, hogy a szomszédságban van egy jó pálya. Ott elkezd néha dobálgatni. Aztán egyre többen lesznek a pályán, megismerkedik a streetballal. Van egy csomó karakter, főleg 13-17 éves gyerekek, de szoktak kijárni idősebbek is. Főszereplőnk fejlődik, ugye mindenki átadja a tudását a másiknak stb. A srác még eléggé béna, de mint már mondtam fejlődik és aztán már mindenki vele akar lenni egy csapatban. Aztán a végén úgy terveztem, hogy lesz majd egy streetball bajnokság és azon indulnak Szóval tipikus shonen, csak ki van hagyva belőle a kaszabolás. Mondjuk egy kicsi bűnözés van benne, mert hát nem csupa angyalok járnak ki játszani.
Egyébként a történet röviden:
Van egy srác, aki elkezd érdeklődni a kosárlabda iránt. Felfedezi, hogy a szomszédságban van egy jó pálya. Ott elkezd néha dobálgatni. Aztán egyre többen lesznek a pályán, megismerkedik a streetballal. Van egy csomó karakter, főleg 13-17 éves gyerekek, de szoktak kijárni idősebbek is. Főszereplőnk fejlődik, ugye mindenki átadja a tudását a másiknak stb. A srác még eléggé béna, de mint már mondtam fejlődik és aztán már mindenki vele akar lenni egy csapatban. Aztán a végén úgy terveztem, hogy lesz majd egy streetball bajnokság és azon indulnak Szóval tipikus shonen, csak ki van hagyva belőle a kaszabolás. Mondjuk egy kicsi bűnözés van benne, mert hát nem csupa angyalok járnak ki játszani.
The story was inspired by my own life
beküldve: 2008-09-15 18:33:59
(#396) Oszt.társammal van egy manga-projektünk, még nagyjából elkezdetlen...
Én vagyok az író, ő meg a rajzoló...
Már a történet készen van, és a szereplők is.
a történetet akkor találtam ki, amikor otthon hagytam az mp3 lejátszómat, és amikor mentem hazafele, akkor nem hallgattam zenét, és közben kitaláltam
Majd ha kész lesz egy előzetes, akkor megmutatom
Én vagyok az író, ő meg a rajzoló...
Már a történet készen van, és a szereplők is.
a történetet akkor találtam ki, amikor otthon hagytam az mp3 lejátszómat, és amikor mentem hazafele, akkor nem hallgattam zenét, és közben kitaláltam
Majd ha kész lesz egy előzetes, akkor megmutatom
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2008-09-15 17:00:48
(#395) Van nekem vagy ezer anime(Naruto-s) rajzom és nem tom ,h érdemes-e kiszíneznem , vagy csak az árnyékokat rajzoljam ki( fekete-fehérben)?
Egyébként Kisimito-val versenyzek, szinte!
Egyébként Kisimito-val versenyzek, szinte!
nem marad a nagyképűzés
SEHOLSE
~" When I feel the music,I'm losing controll of my mind, my body, my heart and my soul..." ~
beküldve: 2008-09-06 11:19:50
(#394) Én is kezdtem már el mangát csinálni csak valamiért mindet ki dobtam elhatároztam a legközelebbit jövő nyáron kezdem el!
Olyan nincs, hogy olyan nincs!
Egész jók ezek az oldalak, bár kinagyítva olyan, mintha egy festmény ecsetvonásait vizslatnám nagyítóval. :)
Szóval az arcok profiljai bájosak, egyszerűek, a kontúrokkal sincs sok gond szerintem. :)
Ami viszont nem csak nálad, hanem úgy egészében feltűnt, hogy miért kell jobbról balra olvasható mangát készíteni?!
Mi indokolja? Ezt mondjátok már el nekem ,mert még nem hallottam épkézláb öteletet erre.
Japánban készülnek így a könyvek, csupán azért vannak jobbról balra olvasható mangák, mert az eredetit vesszük át.
Mi magyarok vagyunk, balról jobbra írunk olvasunk, az itt készülő képregény pedig szintén magyar ugyebár.
Az amerikai Dark Horsenál van egy csomó mangára hajazó rajzstílusú képregény, de mindegyik balról jobbra olvasandó, nem véletlenül.
A nemrég megjelen Erő című füzetnél sem értettem ezt, és sok helyen említik ezt mások is, hogy nem érthető a koncepció ebben. És igazuk van.
Elmondhatja magáról a csajszi, hogy az országban elsőként publikált ilyen olvasási irányú képregényt, na bumm. Ő sem tudta pontosan megfogalmazni, hogy miért is csinálta így.
Szóval? :)
Szóval az arcok profiljai bájosak, egyszerűek, a kontúrokkal sincs sok gond szerintem. :)
Ami viszont nem csak nálad, hanem úgy egészében feltűnt, hogy miért kell jobbról balra olvasható mangát készíteni?!
Mi indokolja? Ezt mondjátok már el nekem ,mert még nem hallottam épkézláb öteletet erre.
Japánban készülnek így a könyvek, csupán azért vannak jobbról balra olvasható mangák, mert az eredetit vesszük át.
Mi magyarok vagyunk, balról jobbra írunk olvasunk, az itt készülő képregény pedig szintén magyar ugyebár.
Az amerikai Dark Horsenál van egy csomó mangára hajazó rajzstílusú képregény, de mindegyik balról jobbra olvasandó, nem véletlenül.
A nemrég megjelen Erő című füzetnél sem értettem ezt, és sok helyen említik ezt mások is, hogy nem érthető a koncepció ebben. És igazuk van.
Elmondhatja magáról a csajszi, hogy az országban elsőként publikált ilyen olvasási irányú képregényt, na bumm. Ő sem tudta pontosan megfogalmazni, hogy miért is csinálta így.
én is csináltam már mangát (illetve próbálkoztam ^^ ) és én is jobbról-balra csináltam. hogy miért? :] nem nagyon tudom megfogalmazni. talán csak azért, mert hozzászoktam, hogy az eredeti mangákat jobbról-balra szoktam olvasni meg minden, hogy már alapból úgy áll rá kezem Meg én alapból minden mangát elkezdek már jobbról balra olvasni, aztán volt már, hogy rájöttem, hogy ja, ezt nem is úgy kell :]
Noriko, a műved pozitívumait meg hibáit meg már leírták nagyrészt az előttem hozzászólók, szóval ezt nincs kedvem ecsetélni, egyetértek velük xD De úgy tűnik, hogy a tehetéged megvan hozzá meg minden, szóvalmár csak az kell, hogy gyakorolj sokat :] hajráf ^^
A büszkeség nem sokat ér, ha halott vagy.
beküldve: 2008-08-20 15:00:52
(#391) ÚÚ,ezer arigatou mindenkinek^^...hát igen nem egy minőségi manga,de nem is annak szántam...majd még igyekszem fejlődni
Hogy mért jobbról balra?...nemtom miért csa egyszerűen úgy kjezdtem el...ettől függetlenül vannak olyan mangáim is amit nem jobbról balra rajzoltam...dehát tudjuk ha a hülyeségtől nőni lehetne én ülve nyalogatnám a holdat...
Hogy mért jobbról balra?...nemtom miért csa egyszerűen úgy kjezdtem el...ettől függetlenül vannak olyan mangáim is amit nem jobbról balra rajzoltam...dehát tudjuk ha a hülyeségtől nőni lehetne én ülve nyalogatnám a holdat...
Jéééééééééééé ez narancsos!
beküldve: 2008-08-20 14:33:24
(#390) Egész jók ezek az oldalak, bár kinagyítva olyan, mintha egy festmény ecsetvonásait vizslatnám nagyítóval. :)
Heh,nem csak hogy visszatértem kéthét után,végre a mangám pár oldalát is feltom rakni.
Alapból a manga shounen,de mivel nő a főszereplő gondoltam viszek a sztoriba egy fejezetnyi szerelmet...amiből most kemény három oldalt sikerült bescanneltetni ... szóval ittvannak
[Link]
[Link]
[Link]
Remélm megér egy kritikát
Alapból a manga shounen,de mivel nő a főszereplő gondoltam viszek a sztoriba egy fejezetnyi szerelmet...amiből most kemény három oldalt sikerült bescanneltetni ... szóval ittvannak
[Link]
[Link]
[Link]
Egész jó, de:
- a méretet be lehet állítani akkor is amikor szkenneled, vagy ha más nincs társítsd paintbe és kicsinyítsd le XD
- A mozgások és a dinamika még sántít, tessék rágyúrni
- engem állatira zavar, hogy ilyen kék árnyalatos az egész. Ha átállítod szürkeárnyalatosra szebb lesz az összhatás
Egyébként tényleg jól árnyékolsz, és kezdésnek nem rossz. Sőt...
We've been dreaming But who can deny, It's the best way of living Between the truth and the lies.
beküldve: 2008-08-20 12:01:52
(#388) Huh,köszi szépen.
Sajnos én is észrevettem h kinagyítva túl nagy de nemtok mit csinálni A történettel kapcsolatban,azért nem írtam le mert most újra írom az elejét,a régi naon unalmas...
Tabletem van csak hibás...
Azért mégegyszer naon kösz^///^
Sajnos én is észrevettem h kinagyítva túl nagy de nemtok mit csinálni A történettel kapcsolatban,azért nem írtam le mert most újra írom az elejét,a régi naon unalmas...
Tabletem van csak hibás...
elkéne már vinnem a szervízbe
Azért mégegyszer naon kösz^///^
Szerk: Noriko 2008-08-20 12:02:14
Heh,nem csak hogy visszatértem kéthét után,végre a mangám pár oldalát is feltom rakni.
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
Tök jók, de közelről tényleg elég furák, főleg az árnyékolások. Pedig alapvetően nagyon klasszul árnyékolsz, de szerintem tablettel kéne rajzolnod, úgy sokkal jobban nézne ki.
Kis nézetben az első oldalon jó a nagyobb kép, közelítve viszont bántó nézni, mert túl nagy. A történethez nem tudok hozzászólni.
beküldve: 2008-08-18 16:41:45
(#385) Heh,nem csak hogy visszatértem kéthét után,végre a mangám pár oldalát is feltom rakni.
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
Szerk: Noriko 2008-08-18 16:45:10