Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
beküldve: 2008-10-03 21:44:29
(#414) Egy osztálytársamal ismertettem a történetet és tetszik neki. Azt hittem, hogy mikor bejelentem hogy ecchi lesz, akkor egyértelmű nemet mond. De nem. Megegyeztünk, hogy lesz benne ecchi, de nem túl sok, viszont csöpögős szappanopera se lesz.
Írok neki egy történetvázlatot és annak alapján eldönti majd, hogy belevágjunk-e.
Írok neki egy történetvázlatot és annak alapján eldönti majd, hogy belevágjunk-e.
a másik story is a toppon van :P egy fanficit írni esetleg? a manga előtt ?:P én kiváncsi lennék mindre:) nagyon jó ötleteid vannak
Köszi a tanácsot, de a fanfic nem az én műfajom.
Köszi.
Szerk.: Ez az 1000. hsz.-em. Hurrá!
Szerk: .., 2008-10-02 20:59:28
beküldve: 2008-10-02 20:36:46
(#412) a másik story is a toppon van :P egy fanficit írni esetleg? a manga előtt ?:P én kiváncsi lennék mindre:) nagyon jó ötleteid vannak
I my dreams I can fly (:
[OFF]3éves múlt, és max hangerővel? XD
Nem olyan hangos azon a max. hangerő. De a vendégeket idegesítette azért.
nekem akkor vmi házimozirendszer és erősítő is kelleni fog XDXD hogy zengjen az egész ház
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
3éves múlt, és max hangerővel? XD
Nem olyan hangos azon a max. hangerő. De a vendégeket idegesítette azért.
Szerk: .., 2008-10-02 20:29:22
Semmit, csak barátnők, egymás mellett ültek és a srác is megvan. Ennyi.
Unokahúgomnak van táncszőnyege. 3 éves múlt és mindig axra teszi a hangerőt. Persze ez nem valami pro cuc, csak kisgyerekeknek.
höhö...oké, megnyugodtam XD
3éves múlt, és max hangerővel? XD hát, nem semmi...mondjuk én is maxon fogom és japán parapara zenékre, meg op és ending zenékre...egyszóval nem leszek könnyű eset a szüleimnek...ráadásul gitározok is és amikor gyakorlok, mindenki azt várja h abbahagyjam...nem is tudom, miért?
LOL...mikre nem jók a matekórák??! XD
A két oszt.társad éppen mit csinált? Vagy h hogy róluk ugrott be? XDXD //ecchi sztori lesz...hajjajj...inkább meg sem kérdeztem XD //
és sok sikert...ha elkezded, majd értesíts
Semmit, csak barátnők, egymás mellett ültek és a srác is megvan. Ennyi.
Unokahúgomnak van táncszőnyege. 3 éves múlt és mindig axra teszi a hangerőt. Persze ez nem valami pro cuc, csak kisgyerekeknek.
Amúgy ez úgy született, hogy összevont matekórán unatkoztam, feküdtem a padon ránéztem két osztálytársamra és hirtelen beugrott, felkaptam a fejem. Aztán itthon továbbgondoltam a sztorit, konkrét részek is vannak már.
Ha lesz tabletem akkor talán elkezdem én magam.
LOL...mikre nem jók a matekórák??! XD
A két oszt.társad éppen mit csinált? Vagy h hogy róluk ugrott be? XDXD //ecchi sztori lesz...hajjajj...inkább meg sem kérdeztem XD //
és sok sikert...ha elkezded, majd értesíts
Am. beszerzés: lesz táncszőnyegem XD pc-re kapcsolható usb-s, 9irányú, tehát DDR-ezhetek...lehet h a kövi Conon már versenyzek is
Szerk: Kaminaga 2008-10-02 20:17:35
ez viszont tényleg nagyon tetszik!!! hamar!!! valaki aki jól tud rajzolni!! XD
ez nagyon jó....keress vkit gyorsan, oszt.társ? haver?
Nagyon kiváncsi lettem...akajom!!!!!
no türelem
no türelem
Amúgy ez úgy született, hogy összevont matekórán unatkoztam, feküdtem a padon ránéztem két osztálytársamra és hirtelen beugrott, felkaptam a fejem. Aztán itthon továbbgondoltam a sztorit, konkrét részek is vannak már.
Szerk: .., 2008-10-02 20:13:02
ez viszont tényleg nagyon tetszik!!! hamar!!! valaki aki jól tud rajzolni!! XD
no türelem
no türelem
beküldve: 2008-10-02 19:54:59
(#404) Örülök, hogy tetszik nektek, bár nem hiszem hogy valaha tovább fogunk jutni a karakterek megrajzolásánál.
Viszont van egy új manga-ötletem:
Mi lenne, ha egyik este lefekszel aludni otthon és másnap reggel teljesen máshol ébredsz? Ráadásul teljesen másnak a testében!
Történetünk főhősével pont ez történt. A 15 éves srác szíve hölgye legjobb barátnőjének a testében ébred. Ebből érdekes helyzetek alakulnak ki. Vajon főhősünknek sikerül-e elnyerni a lány szerelmét, miközben az ő fiú-testében egy lány van?
A manga ecchi lenne.
Rájöttem valamire: nekem találnom kéne valakit, aki jól tud rajzolni, de nincs ötlete. Nekem annyi van mint a tenger.
Meg még van egy jó pár éves ötletem, de azt inkább nyugati stílusú képregényként képzeltem el.
Viszont van egy új manga-ötletem:
Mi lenne, ha egyik este lefekszel aludni otthon és másnap reggel teljesen máshol ébredsz? Ráadásul teljesen másnak a testében!
Történetünk főhősével pont ez történt. A 15 éves srác szíve hölgye legjobb barátnőjének a testében ébred. Ebből érdekes helyzetek alakulnak ki. Vajon főhősünknek sikerül-e elnyerni a lány szerelmét, miközben az ő fiú-testében egy lány van?
A manga ecchi lenne.
Rájöttem valamire: nekem találnom kéne valakit, aki jól tud rajzolni, de nincs ötlete. Nekem annyi van mint a tenger.
Meg még van egy jó pár éves ötletem, de azt inkább nyugati stílusú képregényként képzeltem el.
Szerk: .., 2008-10-02 19:55:41
Haverommal nekünk is volt egy közös "manga-projektünk", eredetileg én kezdtem el rajzolni a karaktereket, aztán ő is beszállt a rajzolásba. Sajnos ő már nem az osztálytársam így nem nagyon tudjuk folytatni
Egyébként a történet röviden:
Van egy srác, aki elkezd érdeklődni a kosárlabda iránt. Felfedezi, hogy a szomszédságban van egy jó pálya. Ott elkezd néha dobálgatni. Aztán egyre többen lesznek a pályán, megismerkedik a streetballal. Van egy csomó karakter, főleg 13-17 éves gyerekek, de szoktak kijárni idősebbek is. Főszereplőnk fejlődik, ugye mindenki átadja a tudását a másiknak stb. A srác még eléggé béna, de mint már mondtam fejlődik és aztán már mindenki vele akar lenni egy csapatban. Aztán a végén úgy terveztem, hogy lesz majd egy streetball bajnokság és azon indulnak Szóval tipikus shonen, csak ki van hagyva belőle a kaszabolás. Mondjuk egy kicsi bűnözés van benne, mert hát nem csupa angyalok járnak ki játszani.
Egyébként a történet röviden:
Van egy srác, aki elkezd érdeklődni a kosárlabda iránt. Felfedezi, hogy a szomszédságban van egy jó pálya. Ott elkezd néha dobálgatni. Aztán egyre többen lesznek a pályán, megismerkedik a streetballal. Van egy csomó karakter, főleg 13-17 éves gyerekek, de szoktak kijárni idősebbek is. Főszereplőnk fejlődik, ugye mindenki átadja a tudását a másiknak stb. A srác még eléggé béna, de mint már mondtam fejlődik és aztán már mindenki vele akar lenni egy csapatban. Aztán a végén úgy terveztem, hogy lesz majd egy streetball bajnokság és azon indulnak Szóval tipikus shonen, csak ki van hagyva belőle a kaszabolás. Mondjuk egy kicsi bűnözés van benne, mert hát nem csupa angyalok járnak ki játszani.
The story was inspired by my own life
ha mégis befejeznétek szívesen megnézném:) nagyon tetszik a storyja :)
I my dreams I can fly (:
hali!
szeretnék valahogyan egy sárkányos oldalt gyártani, csak nem tom, hogy hogyan....aki csinálta ezt az oldalt tudna segíteni??
Amúgy naon király az oldalad("irigyellek"). ..
szeretnék valahogyan egy sárkányos oldalt gyártani, csak nem tom, hogy hogyan....aki csinálta ezt az oldalt tudna segíteni??
Ezt leírnád még egyszer légy szíves? Mert válaszolnék rá, csak nem értem.
nekem am. tetszik ez a történet...hátha mégis megcsináljátok a mangát!
beküldve: 2008-10-02 18:59:54
(#400) hali!