Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Paradise Kiss
beküldve: 2008-08-15 19:16:01
(#65) Légyszi küldjön valaki az e-mailemre egy linket ahol letölthetem a részeket, mert van egy oldal... de onnan a második részt nem lehet letölteni
ftp nemjó? én legalábbis onnan szedem
nekem elküldheted azt az ftp-t!
oks, elméletileg küldtem üzit ^^
én meg válaszoltam!
私は日本のファンです。
Légyszi küldjön valaki az e-mailemre egy linket ahol letölthetem a részeket, mert van egy oldal... de onnan a második részt nem lehet letölteni
oks, elméletileg küldtem üzit ^^
A büszkeség nem sokat ér, ha halott vagy.
Légyszi küldjön valaki az e-mailemre egy linket ahol letölthetem a részeket, mert van egy oldal... de onnan a második részt nem lehet letölteni
私は日本のファンです。
Szerk: まぁや 2008-08-15 17:40:02
A büszkeség nem sokat ér, ha halott vagy.
Mi anno Veoh TV-vel szedtük le, de az ma már szarakodik magyarországi szolgáltatással. Anno mi leszedtük és kiírtuk dvd-re.. nemtudok linket adni :S Paradise Kiss stream googléba, mást nemlehet csinálni..
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
beküldve: 2008-08-14 20:43:51
(#59) Légyszi küldjön valaki az e-mailemre egy linket ahol letölthetem a részeket, mert van egy oldal... de onnan a második részt nem lehet letölteni
Nemhiszem hogy sokak lelkivilágát összetörte volna hogy egy jó sorozatról kapott egy linket. Főleg, hogy egy egész jól sikerült fanoldal címét is megkapta vele.
De persze szándékos warezolást kerüljük, ennek ellenére, aki warezolna, nemhiszem hogy erre a linkre különösebben rászorult.
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
http://gportal.hu/gindex.php?pg= 25313575
Innen le lehet tölteni a részeket animax-es változatban... nem a lagjobb , video minőség.. de mégis csak nézhető
További jó nézést Yazawa Ai rajongók
Innen le lehet tölteni a részeket animax-es változatban... nem a lagjobb , video minőség.. de mégis csak nézhető
További jó nézést Yazawa Ai rajongók
Köszönjük a warezt
De nagyon tetszik nekem igaz már kb 3-szorra nézem
Akinek elsőre megtetszett, az nem unja már meg.
Ez így van. Mikor elöször láttam teljesen megfogott, azóta mindig nézzem ha leadják...
Nan-kuru-nai-sah...., "Ahol az álom véget ér, ott kezdödik a valósát"- (Kalos)
A manga 5 kötetes. De szerintem egyenlőre elég a hazai piacra Yazawa Aitól a Nana is.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2008-08-09 19:59:07
(#54) beküldve: 2008-08-09 19:50:54
(#53) jó lenne ha már a mangát is leforditanák...kell az összes xDD...
,,i had a dream that no one else could have. It's just my faith the absolute truth"~BY.:L~
De nagyon tetszik nekem igaz már kb 3-szorra nézem
Akinek elsőre megtetszett, az nem unja már meg.
beküldve: 2008-08-09 19:36:56
(#51)