Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Paradise Kiss
beküldve: 2008-08-09 19:36:25
(#50) ez az anime tényleg csak 12 részes???
Szerintem, ha húzzák-nyúzzák, csak elrontják az egészet.
ez az anime tényleg csak 12 részes???
Igen, csak 12 részes...
Nan-kuru-nai-sah...., "Ahol az álom véget ér, ott kezdödik a valósát"- (Kalos)
beküldve: 2008-08-09 13:26:29
(#47) A Death Note is csak 37 részes... mégis nagyszerű legalább nem húzzák-vonják mint a Narutot stb....
beküldve: 2008-08-09 00:21:21
(#46) Sokat hallottam már az animéről de eddig nem nagyon érdekelt. De most kíváncsiságból belenéztem.
A kivitelezés a Beck-re emlékeztet a főhősnő hangja annyira nekem nem tetszik de a történet igen nagyon is
mi mást várnánk a Nana megalkotójától
(igaz, hogy ez volt előbb )
A kivitelezés a Beck-re emlékeztet a főhősnő hangja annyira nekem nem tetszik de a történet igen nagyon is
mi mást várnánk a Nana megalkotójától
(igaz, hogy ez volt előbb )
beküldve: 2008-08-08 23:27:58
(#45) beküldve: 2008-08-08 23:11:57
(#44) http://gportal.hu/gindex.php?pg= 25313575
Innen le lehet tölteni a részeket animax-es változatban... nem a lagjobb , video minőség.. de mégis csak nézhető
További jó nézést Yazawa Ai rajongók
Innen le lehet tölteni a részeket animax-es változatban... nem a lagjobb , video minőség.. de mégis csak nézhető
További jó nézést Yazawa Ai rajongók
beküldve: 2008-08-02 17:11:50
(#43) Alig várom már, hogy jövö péntek legyen...Akkor újból nézzhetem, nézzhetjük...
Nan-kuru-nai-sah...., "Ahol az álom véget ér, ott kezdödik a valósát"- (Kalos)
beküldve: 2008-07-26 18:30:26
(#42) Ha tényleg így lenne, én lefordulnék a székemről...
"Itt van a Suzaku brigád! Körbe vagy kerítve! Engedd szabadon a halat, vagy bemegyünk a házba!!" xD
A múltkor vittem az öcsémet szépségversenyre...
Az öcsédet vitted szépségversenyre? Mármint versenyzőként?
Az durva is lenne. Csak nem így van? Zsűritag, mint Jouji (George).
A múltkor vittem az öcsémet szépségversenyre...
Az öcsédet vitted szépségversenyre? Mármint versenyzőként?
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Szerk: Mariko 2008-07-16 19:10:14
beküldve: 2008-07-16 18:53:43
(#39) Fúú olyan régen, láttam már ezt az aimét, h már elfelejtettem a szereplők nevét!!
De ami a lényeg! A múltkor vittem az öcsémet szépségversenyre, és ott a zsúri elnöke tisztára úgy nézett ki, mint az a ruhatervező v micsoda, akibe beleszeret a főhősnő!! Állati volt!!! Fülbevaló, őszes haj, vékonyalkat, a szeme minden tök olyan volt mint a srác ebben az animében!!
De ami a lényeg! A múltkor vittem az öcsémet szépségversenyre, és ott a zsúri elnöke tisztára úgy nézett ki, mint az a ruhatervező v micsoda, akibe beleszeret a főhősnő!! Állati volt!!! Fülbevaló, őszes haj, vékonyalkat, a szeme minden tök olyan volt mint a srác ebben az animében!!
Az öl meg, ami életben tart!!
Ne spoilerezzétek le a végét, NAGY bunkóság. Mondjuk én láttam, de ESZMÉLETLEN PARASZTSÁG lelőni a befejezést. Amúgy énis elégedett vagyok befejezéssel, eredeti, viszont spoiler gooomb!
Csak egy aprócska kis odaszólás volt, nem az egész történetet írtam le... De azért bocsika!
Jó, csak ha leírod hogy
mindenkinek teljesülnek az álmai
akkor az ember már tud következtetni az eseményekre, végkifejletre, ami elveszi a cselekmény izgalmát is. Mondjuk így visszanézve én vittem túlzásba, capslock meg ilyenek, de én vagyok az antispoiler mumus, tudjátok:P És én nem kifejezetten rád szóltam, hanem itteniekre, ugyanis mindenki olyan fesztelenül beszél a végkifejletről, ami már nemkicsit spoiler. Ezt még narutó topikokban is szóváteszem, pedig nem is nézem a sorozatot, ezért nem szeretném hogy egy ilyen mestermunkát, mint a parakiss, valaki ne tudjon élvezni. De bocs a capslockozásért meg ilyenek, csakhát nekem sincs mindig jókedvem (ihaj-csuhaj )Fúúú, én meg már azt hittem, megint én vagyok a mumus valamiért... De tényleg bocs! És nyugi, nekem sincs mindig jókedvem!
"Itt van a Suzaku brigád! Körbe vagy kerítve! Engedd szabadon a halat, vagy bemegyünk a házba!!" xD
Ne spoilerezzétek le a végét, NAGY bunkóság. Mondjuk én láttam, de ESZMÉLETLEN PARASZTSÁG lelőni a befejezést. Amúgy énis elégedett vagyok befejezéssel, eredeti, viszont spoiler gooomb!
Csak egy aprócska kis odaszólás volt, nem az egész történetet írtam le... De azért bocsika!
Jó, csak ha leírod hogy
mindenkinek teljesülnek az álmai
akkor az ember már tud következtetni az eseményekre, végkifejletre, ami elveszi a cselekmény izgalmát is. Mondjuk így visszanézve én vittem túlzásba, capslock meg ilyenek, de én vagyok az antispoiler mumus, tudjátok:P És én nem kifejezetten rád szóltam, hanem itteniekre, ugyanis mindenki olyan fesztelenül beszél a végkifejletről, ami már nemkicsit spoiler. Ezt még narutó topikokban is szóváteszem, pedig nem is nézem a sorozatot, ezért nem szeretném hogy egy ilyen mestermunkát, mint a parakiss, valaki ne tudjon élvezni. De bocs a capslockozásért meg ilyenek, csakhát nekem sincs mindig jókedvem (ihaj-csuhaj )"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Szerk: Nagashi 2008-07-10 00:27:52