Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Paradise Kiss
beküldve: 2009-03-29 12:16:06
(#80) de jó, legalább már tudom, hogy talán ki lesz a férje, mert eddig csak találgattam
Nan-kuru-nai-sah...., "Ahol az álom véget ér, ott kezdödik a valósát"- (Kalos)
beküldve: 2009-03-28 23:47:28
(#79) najó akkor én most már semmit nem értek...
Ahogy én tudom és hallottam Georgie NEM biszex. mert Yukarit csak szivatta vele.
Isabella meg Georgie kapcsolata csak plátói. Legalábbis Isabella részéről, mert Georgienak csa egy nagyon jó barát. legalábbis nm hiszem hogy valami más is lenne köztük... Ha mégis akkor egy világ fog bennem öszzeomlani
Ahogy én tudom és hallottam Georgie NEM biszex. mert Yukarit csak szivatta vele.
Télleg Tokomuri lesz a férje??????????
Az anime végén ugyan van egy kép csak moost azt nem tudom pontosan, hogy azon ki van rajta!Isabella meg Georgie kapcsolata csak plátói. Legalábbis Isabella részéről, mert Georgienak csa egy nagyon jó barát. legalábbis nm hiszem hogy valami más is lenne köztük... Ha mégis akkor egy világ fog bennem öszzeomlani
" Édes lélegzeted dobhártyámon táncol, de még édesebb hangod rezegtesse azt! "
beküldve: 2009-03-16 12:50:11
(#78) Jujj dejó xD Én bírnám ha lenne Pradise Kiss 2. évad.. vagy szezon vagy mi a fene xD
És miven a biszexes cuccal? XD
"Az élet egy nagy kocsimosó. Kár, hogy biciklivel jöttem."
Az, hogy ki lesz Yukari férje a mangából derül ki csak, az animéből valamiért kihagyták ezt az infót, de állítólag tényleg Tokumori.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2009-03-15 17:08:31
(#76) De amúgy ki lesz a végén a férje? ^.^"" vagy kije... állítólag Tokumori xD Sztem Georgeal igazán összeillettek volna dehát ez nem így történt xD Am Georg komolyan biszex vagy ez csak pletyka?
"Az élet egy nagy kocsimosó. Kár, hogy biciklivel jöttem."
Szerk: Ayame-sama 2009-03-15 17:09:04
Igen igen, én is azt sajnálom, hogy ilyen rövid az egész anime.... kár, hogy Yukari nem ment el Georgéval....
Tök jó lenne ha kiadnák mangába.
tényleg kár, hogy nem ment el Georgével, viszont azon nem lepödtem meg, hogy Isabella (remélem jót irtam) ott volt vele a hajón...
Nan-kuru-nai-sah...., "Ahol az álom véget ér, ott kezdödik a valósát"- (Kalos)
beküldve: 2009-02-28 19:33:22
(#74) Imádom az animét, de jaj már, milyen az, hogy nem Georgival jön össze? Azt hittem, szétverem a monitort, amikor megláttam, hogy nincsenek együtt
beküldve: 2009-02-02 13:49:53
(#73) Igen igen, én is azt sajnálom, hogy ilyen rövid az egész anime.... kár, hogy Yukari nem ment el Georgéval....
Glamorous sky.みわくの よる
beküldve: 2009-01-29 16:19:46
(#72) Olyan kár, hogy ilyen rövid volt...ÉS a befejezéstúl szomorú...de egyébként a kedvenc animém...:)
Az ördög nem alszik...legalábbis nem akárkivel (és a nevemmel ellentétben lány vagyok!!!)
beküldve: 2008-09-13 19:56:14
(#71) Nem tudja valaki hogy hol lehet megkapni mangában? Vagy esetleg megrendelni
A ,,Honnan szerzed be a mangákat?" topicban az angol mangát rendelők telepumpálták jó tippekkel a témát, olvashatsz egy keveset.
beküldve: 2008-08-17 22:04:43
(#69) Írtam e-mailt... kérem a továbbiakat
Elméletileg küldtem a leírást remélem sikerül ^^
A büszkeség nem sokat ér, ha halott vagy.
beküldve: 2008-08-15 22:01:25
(#67) Én is megköszönném azt az e-mailt
okés írtam egy e-mailt, ha válaszolsz rá, írom a továbbiakat xD (de fontos személy lettem hirtelen )
A büszkeség nem sokat ér, ha halott vagy.