Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Paradise Kiss
jajaja!! nyeheh
na, most ennek aztán értelme volt...
Semmi baj... ezzel te is neveztél a "legagyatlanabb hozzászólás" -versenyünkön... de még mindig nem vagy dobogós!!! Úgyhogy hajrá!!!
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
jajaja!! nyeheh
na, most ennek aztán értelme volt...
Egy keménytetőset, jókora motorral!
Nekem nagyon a beszólások tetszettek pl pajzánkodás XD ez teljesen ledöntöt
jajaja!! nyeheh
Egy keménytetőset, jókora motorral!
De jóó^^ Mondjuk nekem megvannak...De csak a 6. epizódig van magyar feliratom
akkor szerintem te is vedd fell!! meglátod jól fogsz járni!!!!
Hát igen..a baj csak az hogy nincsen videom és a dvd-m meg nem felvevős......inkább megvárom míg találok a többihez is feliratot...
nekem is lehet h uszik az egész!! mert apu nem akar segiteni
Jó dolog a magyar felirat, de ha nem tod megcsinálni, és tudsz angolul, akkor angol felirattal is naon jól érthető az egész... én már nem is tom, hányadszorra nézem a veoh-on, mert annyira tetszik... Bár, az első még mindig a Sailor Moon!!! (És most nem ér kinevetni!!!)
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Elúszott vagy összejött a dolog?
Hát igen..a baj csak az hogy nincsen videom és a dvd-m meg nem felvevős......inkább megvárom míg találok a többihez is feliratot...
KEMAC^^
Hát igen!!! én megnézném még egy párszor!! söt ha újra adják fel is veszem!!! XD
Töröld le régi filmjeidet, mert újból leadják az Animax-en.
December 27-étől kezdik el újra sugározni. Minden csütörtökön lesz 2 rész az animéből, tehát ha jól emlékszem és tényleg 10 részes az anime, akkor 5 héten át élvezhetjük.
Forrás: decemberi Mondo: Animax műsor
Köszi az infot nagyon rendes vagy!!! bevallom öszintén nem naon figyeltem a müsorokat!!! még egyszer köszi!!!!
beküldve: 2007-12-11 18:04:29
(#11) De jóó^^ Mondjuk nekem megvannak...De csak a 6. epizódig van magyar feliratom
KEMAC^^
Hát igen!!! én megnézném még egy párszor!! söt ha újra adják fel is veszem!!! XD
Töröld le régi filmjeidet, mert újból leadják az Animax-en.
December 27-étől kezdik el újra sugározni. Minden csütörtökön lesz 2 rész az animéből, tehát ha jól emlékszem és tényleg 10 részes az anime, akkor 5 héten át élvezhetjük.
Forrás: decemberi Mondo: Animax műsor
beküldve: 2007-12-11 17:32:04
(#9) Nekem nagyon a beszólások tetszettek pl pajzánkodás XD ez teljesen ledöntöt
beküldve: 2007-12-07 18:30:58
(#8) Kétszer, vagy háromszor én is nekifutottam a megnézésének, nem is tűnt rossznak, de valahogy mégis elvesztette a varázsát az 5. rész környékén, és nem bírom tovább megnézni...
" A barátok angyalok, akik mindig segítenek, ha a szárnyaink elfelejtették, hogyan kell relülni!!"
beküldve: 2007-12-07 17:31:28
(#7) Tényleg jó ez az anime kár hogy nem lett hosszabb.
Csak az tud szívből nevetni aki már elegett szenvedett!
beküldve: 2007-12-05 15:33:19
(#6) Hát igen!!! én megnézném még egy párszor!! söt ha újra adják fel is veszem!!! XD