Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Paradise Kiss
beküldve: 2008-07-04 14:33:11
(#35) Ne spoilerezzétek le a végét, NAGY bunkóság. Mondjuk én láttam, de ESZMÉLETLEN PARASZTSÁG lelőni a befejezést. Amúgy énis elégedett vagyok befejezéssel, eredeti, viszont spoiler gooomb!

"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
beküldve: 2008-07-04 14:16:28
(#34) Én is sírtam a végén, de naggggggyon tetszett, és igazatok van: végülis mindenkinek valóra váltak az álmai. Remélem, nekem is valóra fognak az enyémek!!

"Itt van a Suzaku brigád! Körbe vagy kerítve! Engedd szabadon a halat, vagy bemegyünk a házba!!" xD
Sztem egyáltalán nem lett szomorú a vége... csak nem a "szokványos" happy end...
Ha belegondolunk, mindenki megvalósította a gyerekkori álmát, és sikeres, boldog életük lett... ez semmiképpen sem szomorú...
Ha belegondolunk, mindenki megvalósította a gyerekkori álmát, és sikeres, boldog életük lett... ez semmiképpen sem szomorú...
Ez szerintem is így van. Nekem tetszett a befejezés. Jobb, mint egy És boldogan éltek kettesben, míg meg nem haltak befejezés.

Én is egyetértek

Jaja, az úgy jó ahogy van. Jó az.
Egy keménytetőset, jókora motorral!
Sztem egyáltalán nem lett szomorú a vége... csak nem a "szokványos" happy end...
Ez szerintem is így van. Nekem tetszett a befejezés. Jobb, mint egy És boldogan éltek kettesben, míg meg nem haltak befejezés.

Én is egyetértek

Kedvenceim: Death Note; Spirál; Hell Girl; Bleach; Vampire Knight; Méz & Lóhere; Nana; Paradise Kiss; Gravitation; Inuyasha; Kaleido Star;

beküldve: 2008-05-16 09:02:26
(#30) Sztem egyáltalán nem lett szomorú a vége... csak nem a "szokványos" happy end...
Különben is...
Különben is...
aaaaannyira nem illett egymáshoz Yukari és Joiji... csak megutálták volna egymást, ha együtt maradnak...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Gondolj bele h én mennyire!!!! de kell vanni még egy kazit mert apa az egyikre filmet vett fel XD
De legalább megérte a pénzét.

A vége elég mufurc lett... én azt hittem h azzal lesz vége h Carolyne meg George összejönnek és alapítanak majd vmi saját modellügynökséget, va nemtudom. De (ha fáj is) nem lehet mindig happy end a vége mindennek, mert akkor mindemki tudná h mi lex a vége! és az úgy nem lenne izgi.pl: egy20 részes animében már a 13 rész fele lehet tudni vagy legalábbis sejteni h mi lesz a vége. Kivéve ha vmi nagy csavart tesznek bele.
De mindent összevetve én nagyon szeretem ezt az animét, és lehet h azért mert a ez volt az első anime amit láttam és megszerettem (Gravitation és a Naruto után)

Nem bánnám ha itthon is meglehetne venni dvd-n! Erről nemtudtok semmit, h holy lehetne +venni? Magyarországon?

Gondolj bele h én mennyire!!!! de kell vanni még egy kazit mert apa az egyikre filmet vett fel XD

A vége elég mufurc lett... én azt hittem h azzal lesz vége h Carolyne meg George összejönnek és alapítanak majd vmi saját modellügynökséget, va nemtudom. De (ha fáj is) nem lehet mindig happy end a vége mindennek, mert akkor mindemki tudná h mi lex a vége! és az úgy nem lenne izgi.pl: egy20 részes animében már a 13 rész fele lehet tudni vagy legalábbis sejteni h mi lesz a vége. Kivéve ha vmi nagy csavart tesznek bele.
De mindent összevetve én nagyon szeretem ezt az animét, és lehet h azért mert a ez volt az első anime amit láttam és megszerettem (Gravitation és a Naruto után)

Nem bánnám ha itthon is meglehetne venni dvd-n! Erről nemtudtok semmit, h holy lehetne +venni? Magyarországon?

" Édes lélegzeted dobhártyámon táncol, de még édesebb hangod rezegtesse azt! "

Végül nem uszot el!!!!
vettem két üres VHS-t és apa megmutatta h h kell fel vanni!!!!!

Az jó. Örülök, hogy sikerült.
Végül nem uszot el!!!!
vettem két üres VHS-t és apa megmutatta h h kell fel vanni!!!!!

Az jó. Örülök, hogy sikerült.
beküldve: 2008-01-16 12:40:48
(#23) nagyon cejetem a paradise kisst imádok modellkedni és már japánba is járta nagyon jó hely ha vkinek kell megtom szerezni az eredetit magyarfelirattal
hih na by

Takács Eszter
nekem is lehet h uszik az egész!!
mert apu nem akar segiteni

Elúszott vagy összejött a dolog?
Végül nem uszot el!!!!

De jóó^^ Mondjuk nekem megvannak...De csak a 6. epizódig van magyar feliratom

akkor szerintem te is vedd fell!! meglátod jól fogsz járni!!!!
Hát igen..a baj csak az hogy nincsen videom és a dvd-m meg nem felvevős......inkább megvárom míg találok a többihez is feliratot...
nekem is lehet h uszik az egész!!

Jó dolog a magyar felirat, de ha nem tod megcsinálni, és tudsz angolul, akkor angol felirattal is naon jól érthető az egész... én már nem is tom, hányadszorra nézem a veoh-on, mert annyira tetszik...

Mért????!!!! Én is naon szerettem!!! első anime amit láttam!!!!!