Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Paradise Kiss
beküldve: 2008-07-04 14:33:11
(#35) Ne spoilerezzétek le a végét, NAGY bunkóság. Mondjuk én láttam, de ESZMÉLETLEN PARASZTSÁG lelőni a befejezést. Amúgy énis elégedett vagyok befejezéssel, eredeti, viszont spoiler gooomb!
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
beküldve: 2008-07-04 14:16:28
(#34) Én is sírtam a végén, de naggggggyon tetszett, és igazatok van: végülis mindenkinek valóra váltak az álmai. Remélem, nekem is valóra fognak az enyémek!!
"Itt van a Suzaku brigád! Körbe vagy kerítve! Engedd szabadon a halat, vagy bemegyünk a házba!!" xD
Sztem egyáltalán nem lett szomorú a vége... csak nem a "szokványos" happy end...
Ha belegondolunk, mindenki megvalósította a gyerekkori álmát, és sikeres, boldog életük lett... ez semmiképpen sem szomorú...
Ha belegondolunk, mindenki megvalósította a gyerekkori álmát, és sikeres, boldog életük lett... ez semmiképpen sem szomorú...
Ez szerintem is így van. Nekem tetszett a befejezés. Jobb, mint egy És boldogan éltek kettesben, míg meg nem haltak befejezés.
Én is egyetértek Nekem bejött a vége
Jaja, az úgy jó ahogy van. Jó az.
Egy keménytetőset, jókora motorral!
Sztem egyáltalán nem lett szomorú a vége... csak nem a "szokványos" happy end...
Ez szerintem is így van. Nekem tetszett a befejezés. Jobb, mint egy És boldogan éltek kettesben, míg meg nem haltak befejezés.
Én is egyetértek Nekem bejött a vége
Kedvenceim: Death Note; Spirál; Hell Girl; Bleach; Vampire Knight; Méz & Lóhere; Nana; Paradise Kiss; Gravitation; Inuyasha; Kaleido Star;
beküldve: 2008-05-16 09:02:26
(#30) Sztem egyáltalán nem lett szomorú a vége... csak nem a "szokványos" happy end...
Különben is...
Különben is...
aaaaannyira nem illett egymáshoz Yukari és Joiji... csak megutálták volna egymást, ha együtt maradnak...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Gondolj bele h én mennyire!!!! de kell vanni még egy kazit mert apa az egyikre filmet vett fel XD
De legalább megérte a pénzét.
A vége elég mufurc lett... én azt hittem h azzal lesz vége h Carolyne meg George összejönnek és alapítanak majd vmi saját modellügynökséget, va nemtudom. De (ha fáj is) nem lehet mindig happy end a vége mindennek, mert akkor mindemki tudná h mi lex a vége! és az úgy nem lenne izgi.pl: egy20 részes animében már a 13 rész fele lehet tudni vagy legalábbis sejteni h mi lesz a vége. Kivéve ha vmi nagy csavart tesznek bele.
De mindent összevetve én nagyon szeretem ezt az animét, és lehet h azért mert a ez volt az első anime amit láttam és megszerettem (Gravitation és a Naruto után)
Nem bánnám ha itthon is meglehetne venni dvd-n! Erről nemtudtok semmit, h holy lehetne +venni? Magyarországon?
Gondolj bele h én mennyire!!!! de kell vanni még egy kazit mert apa az egyikre filmet vett fel XD
A vége elég mufurc lett... én azt hittem h azzal lesz vége h Carolyne meg George összejönnek és alapítanak majd vmi saját modellügynökséget, va nemtudom. De (ha fáj is) nem lehet mindig happy end a vége mindennek, mert akkor mindemki tudná h mi lex a vége! és az úgy nem lenne izgi.pl: egy20 részes animében már a 13 rész fele lehet tudni vagy legalábbis sejteni h mi lesz a vége. Kivéve ha vmi nagy csavart tesznek bele.
De mindent összevetve én nagyon szeretem ezt az animét, és lehet h azért mert a ez volt az első anime amit láttam és megszerettem (Gravitation és a Naruto után)
Nem bánnám ha itthon is meglehetne venni dvd-n! Erről nemtudtok semmit, h holy lehetne +venni? Magyarországon?
" Édes lélegzeted dobhártyámon táncol, de még édesebb hangod rezegtesse azt! "
Végül nem uszot el!!!! vettem két üres VHS-t és apa megmutatta h h kell fel vanni!!!!!
Az jó. Örülök, hogy sikerült.
Végül nem uszot el!!!! vettem két üres VHS-t és apa megmutatta h h kell fel vanni!!!!!
Az jó. Örülök, hogy sikerült.
beküldve: 2008-01-16 12:40:48
(#23) nagyon cejetem a paradise kisst imádok modellkedni és már japánba is járta nagyon jó hely ha vkinek kell megtom szerezni az eredetit magyarfelirattal hih na by
Takács Eszter
nekem is lehet h uszik az egész!! mert apu nem akar segiteni
Elúszott vagy összejött a dolog?
De jóó^^ Mondjuk nekem megvannak...De csak a 6. epizódig van magyar feliratom
akkor szerintem te is vedd fell!! meglátod jól fogsz járni!!!!
Hát igen..a baj csak az hogy nincsen videom és a dvd-m meg nem felvevős......inkább megvárom míg találok a többihez is feliratot...
nekem is lehet h uszik az egész!! mert apu nem akar segiteni
Jó dolog a magyar felirat, de ha nem tod megcsinálni, és tudsz angolul, akkor angol felirattal is naon jól érthető az egész... én már nem is tom, hányadszorra nézem a veoh-on, mert annyira tetszik... Bár, az első még mindig a Sailor Moon!!! (És most nem ér kinevetni!!!)
Mért????!!!! Én is naon szerettem!!! első anime amit láttam!!!!!