Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Olvadozások
beküldve: 2008-01-13 13:08:53
(#333) engem nem zavar bárki is tárolja a számom csak este ne zaklasson.. így értettem..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2008-01-13 13:03:33
(#332) Ugyanakkor normális ember nem írja ki akármilyen public fórumra az elérhetőségeit. Sorry ezért a kötekedésért de ez így igaz
Ebben igazad van, de azért ez akkor is kötekedős volt!!!
Ebben igazad van, de azért ez akkor is kötekedős volt!!!
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
A normálisak úgysem zaklatnak, a kevésbé
Ugyanakkor normális ember nem írja ki akármilyen public fórumra az elérhetőségeit. Sorry ezért a kötekedésért de ez így igaz :]
Ugyanakkor normális ember nem írja ki akármilyen public fórumra az elérhetőségeit. Sorry ezért a kötekedésért de ez így igaz :]
Yeah ez így van. XD
1063. Budapest, Munkácsy Mihály utca 29. 4. em. 7.
Tel.: 70/631-92-50
nem kell mindenkinek zaklatni ám... szeretek aludni is...
Bizony, bizony... Küldhetted volna ímélben is...
- Én zaklathatlak? -
A lány elegáns fehér blúzt, rövid, világos szoknyát és vállára terített, ugyancsak világos sálat viselt. A szája szegletében pedig divatos vércsíkot.
beküldve: 2008-01-13 11:16:02
(#329) Csak nehogy fehérporos borítékot kapj
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
beküldve: 2008-01-13 11:02:32
(#328) A normálisak úgysem zaklatnak, a kevésbé normálisakra meg nem kell odafigyelni.
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
A normálisak úgysem zaklatnak, a kevésbé normálisakra meg nem kell odafigyelni.
beküldve: 2008-01-12 16:37:43
(#325) 1063. Budapest, Munkácsy Mihály utca 29. 4. em. 7.
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Szerk: PICILÁNY 2008-01-12 16:44:07
chikám légy egy kicsit boldogabb hogy az ózból idézzek....
" somewhwere over the rainbow.." (halgasdd meg az iz feldolgozást..fel fog vidítani ..youtube-on..) nem csak neki ajánlom mindenmkinek... és bocsi csilllagszeműharmatos rózsám de mennem kell de ma még visszanézek.. adig is jó zenehallgatást és próbáljatok rájöni mármint csak az AKINEK KELL . H MIRŐL ÉNEKEL ISRAEL KAMAKWIWOL..VAGY HOGY HÍVJÁK-...
" somewhwere over the rainbow.." (halgasdd meg az iz feldolgozást..fel fog vidítani ..youtube-on..) nem csak neki ajánlom mindenmkinek... és bocsi csilllagszeműharmatos rózsám de mennem kell de ma még visszanézek.. adig is jó zenehallgatást és próbáljatok rájöni mármint csak az AKINEK KELL . H MIRŐL ÉNEKEL ISRAEL KAMAKWIWOL..VAGY HOGY HÍVJÁK-...
Naaa, gyöngyberakásos államipénzből finanszírozott játszóterem! Az a mi számunk, vagyis azt mi szoktuk karaoke-zni (csakhogy maradjunk a japánnál, hamár egyesek szerint mi nem nagyon csevegünk hasonló dolgokról...)
A lány elegáns fehér blúzt, rövid, világos szoknyát és vállára terített, ugyancsak világos sálat viselt. A szája szegletében pedig divatos vércsíkot.
Már javasoltam, hogy a kulturált viselkedés és a civilizált normák nevében
1. csak itt legyen "nyáladzás";
2. csak az olvassa ezt a topikot, aki kíváncsi rá;
3. "a többi néma csend".
Akinek ez elfogadhatatlan, az talán
3. "a többi néma csend".
keressen egy kedves óvodát és próbáljon szocializálódni
Mondtam én, hogy Alister beletartozik az itt lévő értelmes emberek közé... (Hú, ezért megint kapok majd egy feketepontot?)
beküldve: 2008-01-12 07:27:12
(#322) Kralj, végigolvastam a kommenteket és barvó eszméletlenül jól szórakoztam rajtuk.
Szerk: Nemes1s_2.0 2008-01-12 07:27:26
Már javasoltam, hogy a kulturált viselkedés és a civilizált normák nevében
3. "a többi néma csend".
3. "a többi néma csend".
Igaz. Ezeket a pontokat tesék betartani
Én is betartom, szal ígérem többet nem írok ide.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-01-11 21:34:12
(#320) Már javasoltam, hogy a kulturált viselkedés és a civilizált normák nevében
3. "a többi néma csend".
3. "a többi néma csend".
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Egyébként ez a vita kezd egy kicsit eldurvunli. Azt ajánlom találjatok valami komopromisszumot, egyezzetek meg.
nem akarok még egy olyan szörnyű fórumharcot látni mint a Nintendo DS vs. Sony PSP témánál..ott már a ro6 qrva anyázástól kezdve a kinyírlak te ro6 **** ig minden volt.
De az tényleg háború!
nem akarok még egy olyan szörnyű fórumharcot látni mint a Nintendo DS vs. Sony PSP témánál..ott már a ro6 qrva anyázástól kezdve a kinyírlak te ro6 **** ig minden volt.
De az tényleg háború!
PSP sucks, DS rocks
Hidd el, én nem vagyok ellenére a kompromisszumnak... bárcsak mindenki ilyen józan lenne, mint te... akkor el sem jutottunk volna idáig... de tudod, mit... hallgatok rád (én legalábbis) és itt és most megígérem neked, hogy bármit írjanak is rólam/nekem nem fogok rá reagálni semmit... hátha akkor mások is befejezik... (legalábbis naon-naon remélem!!!)
Ui: köszi az épkézláb javaslatot... remélhetőleg másnál is értő fülekre talál...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3