Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Olvadozások
beküldve: 2008-01-20 18:48:48
(#363) Necro-Necro... ej-ej-ej.... ez nem volt vmi szép tőled...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Na, nappalkelő pitypangvirágaim...
Letöltöttem az Emma Volume első részét...
Jó, lehet, hogy nem az én ízlésemre termett, de nagyon megfogott az a kor és hely, amiben játszódik...
Ja, hogy megint írtam? Leszarom, hogy kit zavar...
Jó, lehet, hogy nem az én ízlésemre termett, de nagyon megfogott az a kor és hely, amiben játszódik...
Azt hittem már végre törölték ezt a topikot...
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-01-20 13:33:06
(#361) Na, nappalkelő pitypangvirágaim...
A lány elegáns fehér blúzt, rövid, világos szoknyát és vállára terített, ugyancsak világos sálat viselt. A szája szegletében pedig divatos vércsíkot.
beküldve: 2008-01-16 21:12:50
(#360) Ez vicces, ez most tetszett. Egyrészt ennyire magára venni egy-két szitkozódást, másrészt így drámázni egy fórum miatt. Nem mások rúgják ki, ő maga dönt így, akkor minek a bőgés? Ez most meghaladja - egyébként sem túl magas - értelmi szintemet. De azért vicces én most jót szórakoztam ezen
Megszólalok és mindenki eltép erről a fórumról? Én vagyok az új tag-szűrő esetleg? Ehehe Én tényleg nem akartam senkit elkergetni innen. Túl csúnyán beszéltem, eh? ._.
Official Olvadozók: Csak nyugalom, ha itt nem találtatok elég szabadelvű fórumozókat, akkor talán máshol. *irónia rulz* Viszont manga.hu-n az offtopicba még a forma-1-es eredmények se fértek be (mod [admin] szólta le az érintetteket, pedig ez azért igencsak ritka tőle, elég nyugodt és magas tűrőképességű mod az úr), szóval szerintem ott ne is próbálkozzatok :/ Vagy talán nyissatok egy gportalos oldalt, ott ellehettek.
*plafonra néz* Alister, igazat beszélsz.
Megszólalok és mindenki eltép erről a fórumról? Én vagyok az új tag-szűrő esetleg? Ehehe Én tényleg nem akartam senkit elkergetni innen. Túl csúnyán beszéltem, eh? ._.
Official Olvadozók: Csak nyugalom, ha itt nem találtatok elég szabadelvű fórumozókat, akkor talán máshol. *irónia rulz* Viszont manga.hu-n az offtopicba még a forma-1-es eredmények se fértek be (mod [admin] szólta le az érintetteket, pedig ez azért igencsak ritka tőle, elég nyugodt és magas tűrőképességű mod az úr), szóval szerintem ott ne is próbálkozzatok :/ Vagy talán nyissatok egy gportalos oldalt, ott ellehettek.
*plafonra néz* Alister, igazat beszélsz.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Ajánlom figyelmedbe a 349. hozzászólást (az enyém). Hátha...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2008-01-15 23:54:49
beküldve: 2008-01-15 10:36:06
(#358) Mi ez a siránkozás? Nos a kedvességből nem élünk meg, én legalábbis még nem láttam ilyet. XD Amúgy pedig nem volt veletek bajom, csak annyi lett volna a lényeg, hogy az ilyesmi hiányaitokat szorítsátok ebbe a topicba. Vagy szerezzetek barátokat...a való életben-.- Többre mentek vele, elhihetitek.
Szerk: Nemes1s_2.0 2008-01-15 10:36:42
beküldve: 2008-01-14 23:22:22
(#357) ???????????????????????????????? ??????????????????????????
Pedig még bocsánatot is kértem.
Pedig még bocsánatot is kértem.
Soha nem kaptok el!!!!!!!!!!!!!
Szerk: Holci 2008-01-14 23:34:58
Na ez szép...
Most nem lesz Chikánk
Egyszerűen fel nem fogom, Hanon, Holci és a többiek, hogy miért kell a másik örömét elrontani?! Létezik a vélemény kinyilvánításának finomabb módja is! Az állatok szokták ezt csinálni mint ti, h ha valakinek a gondolkodása nem tetszik rögtön kimarjátok... Ez szép...
Most szegény Chika vérig sértve és keserűen távozott, remélem örültök....
Picilanyról nem is beszélve.. Aki szegény sírt is, komolyan (!)
Mert én nem
Most nem lesz Chikánk
Egyszerűen fel nem fogom, Hanon, Holci és a többiek, hogy miért kell a másik örömét elrontani?! Létezik a vélemény kinyilvánításának finomabb módja is! Az állatok szokták ezt csinálni mint ti, h ha valakinek a gondolkodása nem tetszik rögtön kimarjátok... Ez szép...
Mert én nem
Na Neckroid, megint megelőztél. Tehát én is elszontyolodtam , amikor Chika és Picilány beadta a lemondását. Sajnálom. Ők legalább vittek életet a topicba. Azért Pape, alister, Neckroid, Rockypapa meg még néhányuknak is volt szerepe a topicban. Nem tudom, mire volt ez jó.
beküldve: 2008-01-14 19:11:54
(#355) Lessülyedünk mondófórum-szintre,vagy mi?
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
beküldve: 2008-01-14 19:03:16
(#354) Na ez szép...
Most nem lesz Chikánk
Mert én nem
Most nem lesz Chikánk
Mert én nem
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Szerk: idk pls delete 2008-01-14 19:05:08
beküldve: 2008-01-14 19:02:25
(#353) picilány könnyektől folytogatva.. azt szeretné kérni h ADMIN.. aki az én harmatos virágszálam.. töröldd le ezt a topikot és tilts le.. nem akarok olyan helyen leni ahol nem fogadják el h kedves vagyok az emberekkel..
számomra a világ szép és jó még így is hogy vki nem szereti..
búcsúzom lumanátol, alisteről, lanwelltől, rockypapától,nemesistől,necro kidtől, tényleg.. tök frankón éreztem itt magam.. *de tényleg*
még akkor is mikor összekaptunk.. jó volt feljöni és beszélni veletek .. de ennyi..
"...és a többi néma csend..."/shakespeare:hamle t/
most érzem igazán milyen xar elveszteni ami jó volt *már írni sem tud mert csöpög a klavi*
szóval goog by, aurevoir, saionara..
számomra a világ szép és jó még így is hogy vki nem szereti..
búcsúzom lumanátol, alisteről, lanwelltől, rockypapától,nemesistől,necro kidtől, tényleg.. tök frankón éreztem itt magam.. *de tényleg*
még akkor is mikor összekaptunk.. jó volt feljöni és beszélni veletek .. de ennyi..
"...és a többi néma csend..."/shakespeare:hamle t/
most érzem igazán milyen xar elveszteni ami jó volt *már írni sem tud mert csöpög a klavi*
szóval goog by, aurevoir, saionara..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2008-01-14 18:56:00
(#352) Jajj,emberek...písz end lááv ahogy Vash bácsi mondaná...
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
beküldve: 2008-01-14 18:40:17
(#351) Én most döntöttem úgy, hogy itthagyom ezt az egész kócerájt... lehet örülni, stb. Picilány, Pape: msn még mindig OK, a számomat tudjátok...
Rockypapának és a többi FMP-snek mondjátok meg, hogy emilemen bármikor elérnek...
ELEGEM VOLT, BESOKALLTAM... UNOM A NAGYKÉPŰ, KORLÁTOLT, SZŰKLÁTÓKÖRŰ EMBEREKET!!!
(Akinek nem inge, nem veszi magára...)
Necro, Alister: hiányozni fogtok...
Innentől leköszöntem... viszlát...
Pedig azt hittem, hogy munka után itt majd vár egy kis kikapcsolódás... de ugyanaz megy itt is, mint bennt az iskolában... pedig elvileg itt már mindenki elmúlt 10 éves...
Ui: Admin: csatlakozom Pape-hoz... bár ő csinálta a topicot, de ő is kérte a megszüntetést... légyszíves tedd meg a kedvéért!!!
Rockypapának és a többi FMP-snek mondjátok meg, hogy emilemen bármikor elérnek...
ELEGEM VOLT, BESOKALLTAM... UNOM A NAGYKÉPŰ, KORLÁTOLT, SZŰKLÁTÓKÖRŰ EMBEREKET!!!
(Akinek nem inge, nem veszi magára...)
Necro, Alister: hiányozni fogtok...
Innentől leköszöntem... viszlát...
Pedig azt hittem, hogy munka után itt majd vár egy kis kikapcsolódás... de ugyanaz megy itt is, mint bennt az iskolában... pedig elvileg itt már mindenki elmúlt 10 éves...
Ui: Admin: csatlakozom Pape-hoz... bár ő csinálta a topicot, de ő is kérte a megszüntetést... légyszíves tedd meg a kedvéért!!!
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
"Mit csináltok gyerekek? Azonnal fejezzétek be! Pisti, engedd el Mari haját! Zsófi, köpöd ki Máté kezét! Min veszekedtek ilyen csúnyán? Egy homokozólapáton??? Ej... na ide vele! Gyerünk! Szégyelljétek magatokat! Már négy évesek vagytok, és ilyen csúnyán verekszetek... pfúj!!!
Megnelássam többet! Vagy megmondjam a mamátoknak? Viselkedjetek szépen, különben a Dénes bácsi fogja felolvasni a délutáni mesét. Igen, tudom, hogy büdös, rosszul olvas és elalszik közben. Igen, horkol! És??? Na azért...
Tessék, itt a pöttyös labda, játszatok ezzel, de nehogy megint egymásnak essetek, mert akkor holnap is spenót lesz az ebéd, meg holnapután is..."
Megnelássam többet! Vagy megmondjam a mamátoknak? Viselkedjetek szépen, különben a Dénes bácsi fogja felolvasni a délutáni mesét. Igen, tudom, hogy büdös, rosszul olvas és elalszik közben. Igen, horkol! És??? Na azért...
Tessék, itt a pöttyös labda, játszatok ezzel, de nehogy megint egymásnak essetek, mert akkor holnap is spenót lesz az ebéd, meg holnapután is..."
Ilyet fiúnak még sosem mondtam, de szeretlek Alister! (Nem félreérteni senkineksenem!)
A lány elegáns fehér blúzt, rövid, világos szoknyát és vállára terített, ugyancsak világos sálat viselt. A szája szegletében pedig divatos vércsíkot.
beküldve: 2008-01-14 13:07:47
(#349) "Mit csináltok gyerekek? Azonnal fejezzétek be! Pisti, engedd el Mari haját! Zsófi, köpöd ki Máté kezét! Min veszekedtek ilyen csúnyán? Egy homokozólapáton??? Ej... na ide vele! Gyerünk! Szégyelljétek magatokat! Már négy évesek vagytok, és ilyen csúnyán verekszetek... pfúj!!!
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."