Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Olvadozások
beküldve: 2008-02-03 07:41:35
(#408) És igen, és újra, és éljen!!!
Ismét itt a Big-Trió... Na, kezdjük el az emberek őrületbe kergetését, panírbaforgatott rózsabimbóharmataim!
Ismét itt a Big-Trió... Na, kezdjük el az emberek őrületbe kergetését, panírbaforgatott rózsabimbóharmataim!
A lány elegáns fehér blúzt, rövid, világos szoknyát és vállára terített, ugyancsak világos sálat viselt. A szája szegletében pedig divatos vércsíkot.
beküldve: 2008-02-03 00:48:03
(#407) Gyerekek, gondolkoztatok már egy saját életen?
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
és újra itt kit idegesítsek föl?????????(hihi, hanon?)
engem
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
és újra itt kit idegesítsek föl?????????(hihi, hanon?)
ejnye-ejnye... csatlakozhatok???
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-02-02 19:32:14
(#404) és újra itt kit idegesítsek föl?????????(hihi, hanon?)
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Erről beszéltem.
Engem kezd szórakoztatni Legutóbb karácsonykor láttam lángolva pörgést...
Bocs, de ezen percekig vihogtam.
Donnie Darko: Why do you wear that stupid bunny suit? Frank: Why are you wearing that stupid man suit?
Erről beszéltem.
Engem kezd szórakoztatni Legutóbb karácsonykor láttam lángolva pörgést...
beküldve: 2008-01-24 21:21:22
(#401) csak h gonoszkodjak..ez az OLVADOZÁSOK tpoik szoal itt nem szabad sértegetni a másikat és azt írni h mit csináljon vled amit még élveznél is (necrokid és az uccsó megjegyzés) szoal csak békésem ok?! remélem igen vagy mind a 3an kikaptok..értve vok?!
köszönöm mellesleg örömmel tapasztalom h a közutálat tárgya még mindig él és virul(a topikra céloztam )
köszönöm mellesleg örömmel tapasztalom h a közutálat tárgya még mindig él és virul(a topikra céloztam )
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2008-01-24 21:04:05
(#400) A vessző után hiányzik egy 'ha'...
Most, hogy mondod. XD
Soo f*ckin' funny
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
nem baj, kinövöd.
A vessző után hiányzik egy 'ha'...
Hát sajnos tudom
Egyszerűen iylen a természetem
Ez nem természet kérdése, hanem a koré és te kisfiam még nagyon gyerek vagy, persze ezt nem hiszed, de később rájössz, hogy az vagy és irritálod a felnőtteket/idősebbeket az értetlenségeddel, nem baj, kinövöd.
Szerk: Nemes1s_2.0 2008-01-24 11:01:53
NEm értem mire gondolsz...egyszerűen elmondtam a véleményem, gondolom te is megvéded a kedvenc animédet mangádat, ennyi..
Nem az animékről van szó.... de ez nagyon off, plusz annyira nem is érdekel...
Hahaha Necro mindenkinél kihuza a tyufát.
Ne haragudj nem hagyhatam ki.
Ne haragudj nem hagyhatam ki.
Hát sajnos tudom