Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Olvadozások
pape az a szerelmespár akiket ma látunk..én szétszartam magam a nevetéstől a bácsi kicsit félelmetes volt. nem gondolod főleg mikor elkezdett velünk szemezni.. én kajak féltem..
Biztos azt akarta, hogy szálljunk be a "vadászásba"... (Az édesemet töröltem... Hehe...)
De az a bácsi aki ott balra táncolt... Igazi kis Májköl Fletli volt... Főleg a kis mokaszinjában...
A lány elegáns fehér blúzt, rövid, világos szoknyát és vállára terített, ugyancsak világos sálat viselt. A szája szegletében pedig divatos vércsíkot.
beküldve: 2008-02-09 21:16:19
(#422) pape édesem az a szerelmespár akiket ma látunk..én szétszartam magam a nevetéstől a bácsi kicsit félelmetes volt. nem gondolod főleg mikor elkezdett velünk szemezni.. én kajak féltem..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Ezt a hozzászólást csak azért írtam, hogy megmutassam az új aláírásom... Aki ott volt, érti... (Bár simán érteni lehet...)
édeseim nem kell félreéérteni bár mi tnap megtettük.. igaz édesem?!
De mi mindig mindent félreértünk... (Lehet, bennem van a probléma, és ez kihat rád is...) A félreértések meg általában mosolyt csalnak az emberek arcára... Ugyi, galambtojástsimogató gyöngyvirágszirmom?
A lány elegáns fehér blúzt, rövid, világos szoknyát és vállára terített, ugyancsak világos sálat viselt. A szája szegletében pedig divatos vércsíkot.
Az idiótaságnak mindig vannak új válfajai.
És ennek köszönhető, hogy nem unatkozunk ebben az életben...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-02-08 00:58:13
(#419) Én nem kímélek senkit! Rettenetes vagyok és félelmetes!
Halni és halni hagyni
Ölni és ölni hagyni
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Ezt a hozzászólást csak azért írtam, hogy megmutassam az új aláírásom... Aki ott volt, érti... (Bár simán érteni lehet...)
édeseim nem kell félreéérteni bár mi tnap megtettük.. igaz édesem?!
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2008-02-07 17:45:45
(#416) Ezt a hozzászólást csak azért írtam, hogy megmutassam az új aláírásom... Aki ott volt, érti... (Bár simán érteni lehet...)
Én nem kímélek senkit! Rettenetes vagyok és félelmetes!
Halni és halni hagyni
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-02-05 18:27:22
(#414) Én nem kímélek senkit! Rettenetes vagyok és félelmetes!
És igen, és újra, és éljen!!!
Ismét itt a Big-Trió... Na, kezdjük el az emberek őrületbe kergetését, panírbaforgatott rózsabimbóharmataim!
Ismét itt a Big-Trió... Na, kezdjük el az emberek őrületbe kergetését, panírbaforgatott rózsabimbóharmataim!
Kímélj...
Te meg őket ;)
Konklúzió: mindenki kíméljen mindenkit!!!
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Kímélj...
Te meg őket ;)
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Papeee..... neeeee!!!! Ne haragítsd magadra a tömegeket!!!
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Szerk: フリツク オル シィ 2008-02-04 19:50:48
Kímélj...
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Gyerekek, gondolkoztatok már egy saját életen?
Mást sem teszünk...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3