Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Olvadozások
Tehát akkor találkozzunk 19-én fél tízkor (?) a Pecsa előtti kőpadoknál!
Okézsoké?

Hát az nekem sajnos nem jó..mind1, úgy átszik a fórumtaliból kimaradok

Jajj, nehogy már pont te kimaradj!!!

A lány elegáns fehér blúzt, rövid, világos szoknyát és vállára terített, ugyancsak világos sálat viselt. A szája szegletében pedig divatos vércsíkot.
Tehát akkor találkozzunk 19-én fél tízkor (?) a Pecsa előtti kőpadoknál!
Okézsoké?

Hát az nekem sajnos nem jó..mind1, úgy átszik a fórumtaliból kimaradok

If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-02-22 10:39:40
(#466) Tehát akkor találkozzunk 19-én fél tízkor (?) a Pecsa előtti kőpadoknál!
Okézsoké?

A lány elegáns fehér blúzt, rövid, világos szoknyát és vállára terített, ugyancsak világos sálat viselt. A szája szegletében pedig divatos vércsíkot.
Oké, tehát a Pecsa előtt a kőpadoknál... de MIKOR??? (Dátumra és óra/percre gondolok...)

Hááát... Szerintem az Úr 2008. évének április hónapjának 19. napján... Az órát majd később megbeszéljük...

Lesz comet hát én behalok folyton utolsónak tudom meg az ilyeneket!

De gondolj arra, h jobb későn, mint soha!!!

今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Oké, tehát a Pecsa előtt a kőpadoknál... de MIKOR??? (Dátumra és óra/percre gondolok...)

Hááát... Szerintem az Úr 2008. évének április hónapjának 19. napján... Az órát majd később megbeszéljük...

Lesz comet hát én behalok folyton utolsónak tudom meg az ilyeneket!

Csak az tud szívből nevetni aki már elegett szenvedett!

beküldve: 2008-02-18 09:08:41
(#462) Oké, tehát a Pecsa előtt a kőpadoknál... de MIKOR??? (Dátumra és óra/percre gondolok...)

今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
édeseim akkor pontosan hol is talizunk??? PECSA előtti területen..ott ahol a kőpadok vannak a bejárattal szemben vagy hol???

Amennyit a fórumtaliról lévő beszélgetésekből kiszűrtem, abból azt vettem ki, hogy az említett helyen találkozunk.
tudom de pont ezért szeretsz nem!??

Hát végülis....
IMÁDLAK!!!

"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
tudom de pont ezért szeretsz nem!??

Hát végülis....
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-02-17 19:19:15
(#458) tudom de pont ezért szeretsz nem!??

"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Na és a bácsikat?

Neked csak kegyelmes nagyjóuram...

HaHaHa...mellesleg, ha megláttok se ismertek fel, sejtésetek sincs róla hogy nézeki...

kicsiszivem ezt benézted mert én tom h nézel ki és már mindenkinek végig küldtem a képed.

gonoooooooosz....
Na és a bácsikat?

HaHaHa...mellesleg, ha megláttok se ismertek fel, sejtésetek sincs róla hogy nézeki...

kicsiszivem ezt benézted mert én tom h nézel ki és már mindenkinek végig küldtem a képed.

Na és a bácsikat?

Na és a bácsikat?

és nekem?????