Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Olvadozások
beküldve: 2008-02-27 11:21:44
(#498) Riku drága! Köszi... de nem fűzök túl nagy reményeket, hogy ne csalódjak, ha nem jön össze... húsz jelentkező van végül, és csak egyetlen egy mehet...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Én tuti előbb evszem emg, nem akarok úgy járni mint tavaly...>@<
Mondjuk mi elővételben vettük a jegyet, de így is érdekes volt bejutni...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-02-26 20:38:39
(#496) Aoi Takuma: nagyon sok sikert a vizsgához. Csak sikerüljön. Aztán csinálj ám szép képeket japánban! Én írtam rosszul még múltkor. A jegyrendelés határideje nincs kiírva, ami nekem kellene. Nehogy jegy nélkül maradjak.
Neckroid: Tavaly nem tudtál a helyszínen jegyet venni? Én is úgy próbálkoztam, és szerencsém volt. Mondjuk én már nyitás előtt fél órával ott voltam.
Neckroid: Tavaly nem tudtál a helyszínen jegyet venni? Én is úgy próbálkoztam, és szerencsém volt. Mondjuk én már nyitás előtt fél órával ott voltam.
beküldve: 2008-02-26 19:33:12
(#495) Én tuti előbb evszem emg, nem akarok úgy járni mint tavaly...>@<
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Hát ez az, amit most jelen pillanatban én sem tudok x') Eddig speciel mindig egy héttel korábban vettem/vetettem (épp hogy jött) meg.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Akár rendelhetsz is, bár szerintem az a meil cím bemondós cucc nem nagyon lesz működőképes, elvégre akkor is állni kell a sorban (? vagy nem). Ha nem laksz túl messze, legegyszerűbb, ha elmész a PeCsához, és előre megveszed a jegyed. Legalábbis eddig én így csináltam.
Mondjuk most valami nem kóser a con honlapján ezzel az elővételes dologgal, de szerintem idén is lehet előre a Pecsánál venni.
Mondjuk most valami nem kóser a con honlapján ezzel az elővételes dologgal, de szerintem idén is lehet előre a Pecsánál venni.
OK... a kérdésem már csak annyi, h (mivel a honlapon nem láttam feltüntetve) h hány nappal hamarabb tom megvenni a pecsánál a jegyet?
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Akár rendelhetsz is, bár szerintem az a meil cím bemondós cucc nem nagyon lesz működőképes, elvégre akkor is állni kell a sorban (? vagy nem). Ha nem laksz túl messze, legegyszerűbb, ha elmész a PeCsához, és előre megveszed a jegyed. Legalábbis eddig én így csináltam.
beküldve: 2008-02-26 18:45:02
(#491) Azért ennyire ne szaladjunk előre... kicsi az esélyem... kb. 20 jelentkező van, de csak egy mehet... nekem meg nincsenek csókosaim...
De köszi mindenkinek a jókívánságokat... és persze, h jöhettek...
Egyébként én szem. szerint szombaton megyen con-ra, mert vasárnap sulim van...
Jah, Hanon... szal aszondod, jobb, ha elővételben veszek jegyet? Akkor is, ha csak szombaton tok menni??? És ha így van, akkor a con honlapján tok rendelni, ugye???
De köszi mindenkinek a jókívánságokat... és persze, h jöhettek...
Egyébként én szem. szerint szombaton megyen con-ra, mert vasárnap sulim van...
Jah, Hanon... szal aszondod, jobb, ha elővételben veszek jegyet? Akkor is, ha csak szombaton tok menni??? És ha így van, akkor a con honlapján tok rendelni, ugye???
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Szerk: フリツク オル シィ 2008-02-26 18:47:15
"Beszónni"? Nem értem, én nem mondtam semmit, csak elvesztem a nemek között. Vagy a fogalommal vannak problémák? O.o
édesem egész este sírtam miután elmentél..én szurkolk..majd kikísérhetlek ha mehetsz japánba? mármint a repülőtérre? nos sok sikert! más akkor ki melyik napon jön conra??
Én is akarok kísérni... Én is, én is, én is...
A lány elegáns fehér blúzt, rövid, világos szoknyát és vállára terített, ugyancsak világos sálat viselt. A szája szegletében pedig divatos vércsíkot.
Puszi? O.o Akkor most tisztázzuk, ki hím és ki nőnemű? ._.
Hm... Chika lány én meg fiú vagyok... És mijabajod a puszival, he? És ne szójjjááá beee, mert rádcsapom a bejárati ajtót conon... (Hm... Egyébként nem vagyok agresszív...)
A lány elegáns fehér blúzt, rövid, világos szoknyát és vállára terített, ugyancsak világos sálat viselt. A szája szegletében pedig divatos vércsíkot.
Szerk: Pape 2008-02-26 15:31:01
Puszi? O.o Akkor most tisztázzuk, ki hím és ki nőnemű? ._.
beküldve: 2008-02-26 15:04:34
(#486) édesem egész este sírtam miután elmentél..én szurkolk..majd kikísérhetlek ha mehetsz japánba? mármint a repülőtérre? nos sok sikert! más akkor ki melyik napon jön conra??
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Más... kérek mindenkit, küldje át nekem az összes pozitív energiáját!!! Márc. 14-én vizsgázom... ezen fog múlni, hogy mehetek-e interjúra, és az interjún fog múlni, hogy mehetek-e másfél évre Japánba tanulni!!!
Én éjjel-nappal csak neked küldöm az energiáimat, de azért most rákapcsolok! Mert tudom, hogy minden álmod japán! Puszillak. Nagyon!
Én ilyeneken nem akadok ki... majd megveszem a jegyet helyben...
Naiv, mennyire naiv... x)
Sok sikert a vizsgához.