Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Olvadozások
beküldve: 2008-03-15 13:27:53
(#513) Kedves mindenki, aki szurkolt értem! Örömmel jelentem be, h bekerültem a második körbe... jövő szerdán (03.19.) fél tíztől tízig kell mennem a nagykövetségre az interjúra... szal, a drukkolásnak még korán sincs vége!!!
Más: kézzeljétek, mi történt ma... elmentem egy haverommal biliárdozni a Lurdyba... ahogy jövünk fel a perkolóból, a folyosó ajtaján egy BR-matrica... és ez még semmi... nekiálltunk játszani, és egyszercsak egy nagy csapat japán fiatal zúdult be a biliárdterembe, és akárhová néztem, mindenhol őket láttam... mondanom sem kell, innentől kezdve a játék már nem ment olyan jól... szal, naon jó kis délelőttöm volt...
Más: kézzeljétek, mi történt ma... elmentem egy haverommal biliárdozni a Lurdyba... ahogy jövünk fel a perkolóból, a folyosó ajtaján egy BR-matrica... és ez még semmi... nekiálltunk játszani, és egyszercsak egy nagy csapat japán fiatal zúdult be a biliárdterembe, és akárhová néztem, mindenhol őket láttam... mondanom sem kell, innentől kezdve a játék már nem ment olyan jól... szal, naon jó kis délelőttöm volt...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Szerk: フリツク オル シィ 2008-03-15 13:34:19
beküldve: 2008-03-15 07:47:45
(#512) Ugye sikerült a vizsga? Mondd, hogy igen, mondd, hogy igen! De legyen is igaz.
beküldve: 2008-03-15 07:30:21
(#511) Chika! Mi volt tegnap? Lehet tudni valamit?
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
Chika! Holnap nagyon ügyes légy!
Drukkolok.
Drukkolok.
Doumo arigatou gozaimasu!!! Naon rámfér...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-03-13 15:18:44
(#509) Chika! Holnap nagyon ügyes légy!
Drukkolok.
Drukkolok.
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
beküldve: 2008-03-11 06:55:12
(#508) Na, akkor én most négy napra Csehbe el. Legyetek jók (ha tudtok), és legyen szép hetetek. (Vagy ne legyen, ki-ki döntse el! )
Külön szia: Chika, Viki, Andi, Picilány, Riku, Necro!
Külön szia: Chika, Viki, Andi, Picilány, Riku, Necro!
A lány elegáns fehér blúzt, rövid, világos szoknyát és vállára terített, ugyancsak világos sálat viselt. A szája szegletében pedig divatos vércsíkot.
Gratulálok hozzá. Ügyi vagy! Remélem nekem is sikerül letennem ebben az évben az alapfokút.
Vááá... Neee... Csak alapfokút neee! Annak nem látom sok értelmét, jobban jársz, ha pár év múlva inkább a középfokút teszed le. Komolyan!
Én is így gondolkozom, de szüleim, tanárom is azt mondja, hogy meg kell próbálni. A szüleik bánják pénzügyi téren. Most még német nyelvvizsga előkészítőre is járok, de gimiben tuti, hogy angol lesz a fő nyelv, második a német.
Gratulálok hozzá. Ügyi vagy! Remélem nekem is sikerül letennem ebben az évben az alapfokút.
Vááá... Neee... Csak alapfokút neee! Annak nem látom sok értelmét, jobban jársz, ha pár év múlva inkább a középfokút teszed le. Komolyan!
A lány elegáns fehér blúzt, rövid, világos szoknyát és vállára terített, ugyancsak világos sálat viselt. A szája szegletében pedig divatos vércsíkot.
Na, én meg lerakodtam azt a kötsög nyelvvvvizsgát...
Na, én meg lerakodtam azt a kötsög nyelvvvvizsgát...
Ügyes vagy édesem... de gyere át a Dumizzunk egy jót... topicba... ott vunk Picilánnyal, meg egy naon aranyos Andikával... várlak!!!
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-03-08 17:45:28
(#503) Na, én meg lerakodtam azt a kötsög nyelvvvvizsgát...
Chika!
Én is küldöm az energiát, és nagyon-nagyon nagy kalappal!
Remélem, sikerül, és helyettünk is eljutsz Japánba!
Köszi... oan jó, hogy ennyien szurkoltok... és ha nem sikerül, majd jöhetek sírni a vállatokon...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Riku drága! Köszi... de nem fűzök túl nagy reményeket, hogy ne csalódjak, ha nem jön össze... húsz jelentkező van végül, és csak egyetlen egy mehet...
De a húsz jelentkező közül biztos téged választanak, mert te vagy az én aranycicafülkagylóhéjfehércs okoládébáránynyuszifarkam!
Ha meg nem, akkor könnyen megszerezhető a vizsgáztató címe...
Most lehet, h egy páran utálni fognak meg kritizálni, de akkor is leírom... MONDTAM MÁR, HOGY IMÁDLAK????
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-02-28 07:28:24
(#500) Chika!
Riku drága! Köszi... de nem fűzök túl nagy reményeket, hogy ne csalódjak, ha nem jön össze... húsz jelentkező van végül, és csak egyetlen egy mehet...
De a húsz jelentkező közül biztos téged választanak, mert te vagy az én aranycicafülkagylóhéjfehércs okoládébáránynyuszifarkam!
Ha meg nem, akkor könnyen megszerezhető a vizsgáztató címe...