Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Olvadozások
beküldve: 2008-03-16 18:22:12
(#528) hehe nekem lesz a legkényelmesebb helyem...én majd pár év múlva megyek utána hajnival *evil laugh*
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Naon sajnálom, de a legkisebb zseb télleg foglalt már egy ideje... az csakis az én Pape drágámé... úhogy a többi zsebre lehet licitálni... de a kicsi ingyen zseb már elkelt!!! [/QUOTE]
akkor nekem az a nagy üres tér kell!!! ruhák nem fontosak én fontosabb vagyok mint azok a "rongyok" *ragyogó szemek* ego/on
akkor nekem az a nagy üres tér kell!!! ruhák nem fontosak én fontosabb vagyok mint azok a "rongyok" *ragyogó szemek* ego/on
na akkor télleg nagyon-nagyon-nagyon sok sikert hozzá és ha sikerül vihetsz magaddal a böröndöd legkisebb zsebébe is jó lesz nekem
Hát, a bőröndje legkisebb zsebét már lefoglaltam magamnak, de azért majd biztos szorítunk neked is helyet... (Ejj, de szeretek én bőröndben utazni!)
erről vitáznék, de lécciiiii enyém hadd legyen a legkisebb zseb amúgy szia milyen volt ott ahol voltál?
Naon sajnálom, de a legkisebb zseb télleg foglalt már egy ideje... az csakis az én Pape drágámé... úhogy a többi zsebre lehet licitálni... de a kicsi ingyen zseb már elkelt!!!
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-03-16 13:14:45
(#525) na akkor télleg nagyon-nagyon-nagyon sok sikert hozzá és ha sikerül vihetsz magaddal a böröndöd legkisebb zsebébe is jó lesz nekem
Hát, a bőröndje legkisebb zsebét már lefoglaltam magamnak, de azért majd biztos szorítunk neked is helyet... (Ejj, de szeretek én bőröndben utazni!)
erről vitáznék, de lécciiiii enyém hadd legyen a legkisebb zseb amúgy szia milyen volt ott ahol voltál?
na akkor télleg nagyon-nagyon-nagyon sok sikert hozzá és ha sikerül vihetsz magaddal a böröndöd legkisebb zsebébe is jó lesz nekem
A lány elegáns fehér blúzt, rövid, világos szoknyát és vállára terített, ugyancsak világos sálat viselt. A szája szegletében pedig divatos vércsíkot.
Chika nem igazán tudom miről van szó, de mivel mindenki drukkol érted ezért én is megteszem!!SOK SIKERT!! ÉS ÉN IS DRUKKOLOK HOGY SIKERÜLJÖN!!!!!!!
Köcce drága Andikám... hogy mi ez??? Egy ösztöndíj-pályázat, amit ha véletlenül elnyernék, akkor mehetnék másfél évre Japánba tanulni...
Chika nem igazán tudom miről van szó, de mivel mindenki drukkol érted ezért én is megteszem!!SOK SIKERT!! ÉS ÉN IS DRUKKOLOK HOGY SIKERÜLJÖN!!!!!!!
Köcce drága Andikám... hogy mi ez??? Egy ösztöndíj-pályázat, amit ha véletlenül elnyernék, akkor mehetnék másfél évre Japánba tanulni...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Hány körös ez az egész? Drukkolok mindegyikre.
Kettő... vagyis a szerdai körrel dől el, h én leszek-e a kiválasztott - amire sajna kicsi az esélyem, mert van egy csaj, aki már elég jól beszél japánul is...
Menjél már...neked egy egész fórum szorít,mi ahhoz egy kis japántudás....?!
Oan rendik vagytok... csak sajna nem az dönti el a kérdést, h kiért szorítanak többen - ha így lenne, nem is kéne interjúzni meg ilyenek... rögtön csomagolhatnék is...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-03-15 20:12:45
(#519) Chika nem igazán tudom miről van szó, de mivel mindenki drukkol érted ezért én is megteszem!!SOK SIKERT!! ÉS ÉN IS DRUKKOLOK HOGY SIKERÜLJÖN!!!!!!!
Kettő... vagyis a szerdai körrel dől el, h én leszek-e a kiválasztott - amire sajna kicsi az esélyem, mert van egy csaj, aki már elég jól beszél japánul is...
Menjél már...neked egy egész fórum szorít,mi ahhoz egy kis japántudás....?!
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-03-15 19:53:56
(#516) Gratula!
Természetesen szerdán is drukkolok, hogy sikerüljön.
どうもおありがとうご ざいます
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-03-15 13:33:54
(#514) Gratula!
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."