Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Olvadozások
hát kedves Zsolti ahoz hogy kiemeljelek tudnom kéne rólad is egy pár dolog
Majd megismersz előbb-utóbb remélhetőleg. *kacsint*
Majd megismersz előbb-utóbb remélhetőleg. *kacsint*
ha 1 másodpercnyi boldogságod azon múlna h meghalok én szívesen meghalnék...
Neckroid, te ennyire úrifiú vagy? Nem is néztem volna ki belőled. Mindenesetre jól kitaláltad, ilyen még nekem sem jutott volna eszembe. Na jó, talán hosszas töprengés után igen. Picilány szerintem most a legboldogabb ember a Földön, de ennek én örülök.
Szerk: Sakamoto Riku 2008-03-16 21:18:24
Riku sok mindent taglal magában ez a cím no és valljuk be még azért a csöpögés határáig nem jutottunk el de kitudja, igaz viszont Chikát hiányolom, de helyette itt vagytok ti nekem külön kiemelném : PICILÁNY-t és Riku-t amig ti itt vagytok minden happy
Remélem majd engem is külön kiemelsz idővel...
(Többet nem idézgetek, mert batár nagy hsz-ek születnek belőle.)
beküldve: 2008-03-16 21:14:43
(#584) Kösz Zsolt..és saját találmány...néha eszembe jutnak ilyen dolgok amikor vele bezsélek..
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Ott a cím jó nagy betűkkel: Olvadozások. Gondolhatod, hogy mi fog várni itt téged.
Riku sok mindent taglal magában ez a cím no és valljuk be még azért a csöpögés határáig nem jutottunk el de kitudja, igaz viszont Chikát hiányolom, de helyette itt vagytok ti nekem külön kiemelném : PICILÁNY-t és Riku-t amig ti itt vagytok minden happy
Remélem majd engem is külön kiemelsz idővel...
Szerk: Zsolti 2008-03-16 21:12:52
olvadok..ilyen kedveset még idegen necron kívül nem mondott nekem..jah de riku..és ha már itt tartunk..,andikám a te rangod legyen..most nem jut eszembe találó így inkább csak bókolok.. édes drága harmatbimbócseppbeáztatottkend ermagom..
Engem viszont kár volt...megmondtam neked h amit MSNen írok azt MangaFan fórumon nem említed meg... Nem azért mondom mert nem szeretlek mert tod...ha 1 másodpercnyi boldogságod azon múlna h meghalok én szívesen meghalnék...
Oh fákk, így szerelmet vallani... (Inkább messengeren. Amúgy nem rossz, felírom. ^^)
olvadok..ilyen kedveset még idegen necron kívül nem mondott nekem..jah de riku..és ha már itt tartunk..,andikám a te rangod legyen..most nem jut eszembe találó így inkább csak bókolok.. édes drága harmatbimbócseppbeáztatottkend ermagom..
Engem viszont kár volt...megmondtam neked h amit MSNen írok azt MangaFan fórumon nem említed meg... Nem azért mondom mert nem szeretlek mert tod...ha 1 másodpercnyi boldogságod azon múlna h meghalok én szívesen meghalnék...
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Ott a cím jó nagy betűkkel: Olvadozások. Gondolhatod, hogy mi fog várni itt téged.
beküldve: 2008-03-16 21:03:23
(#579) Ott a cím jó nagy betűkkel: Olvadozások. Gondolhatod, hogy mi fog várni itt téged.
Asszem' mindjárt cukorbetegséget kapok tőletek.
no no.. azt inkább ne kapjon senki
beküldve: 2008-03-16 21:01:33
(#577) olvadok..ilyen kedveset még idegen necron kívül nem mondott nekem..jah de riku..
Köszi szépen, hogy megemlítettél. Olyan melegség öntötte el tőle a szívemet.
jajjjj de jó én is szoktam ilyeneket kitalálni, és ez aranyos amit te kitaláltál találó és tetszik cuki vagy
beküldve: 2008-03-16 20:57:27
(#574) olvadok..ilyen kedveset még idegen necron kívül nem mondott nekem..jah de riku..és ha már itt tartunk..,andikám a te rangod legyen..most nem jut eszembe találó így inkább csak bókolok.. édes drága harmatbimbócseppbeáztatottkend ermagom..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..