Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Olvadozások
Még mielőtt kitörne a palotaforradalom... az alább felsoroltak közül (nem érkezési sorrendben) mindenki a szívem csücske - az érkezési sorrend az első három helyre nem érvényes... és természetesen, mint szívem csücskei, várlak majd szeretettel mindnyájatokat új, választott hazámban... de addig is, a con-on...
Tehát, a lista:
Picilány
Pape
Necrokid
Riku
Berni
Andi
és asszem, ennyien kimerítik a szívem összes csücskét...
Tehát, a lista:
Picilány
Pape
Necrokid
Riku
Berni
Andi
Nagyon szépen köszönöm hogy a szíved csücske lehetek Chika te is a szívem csücshéhez tartozol de ezt szerintem már tudjátok
beküldve: 2008-03-17 15:42:54
(#602) Én meg össze meg vissza olvadozok itten, sőt... Már lassan apám hozza a felmosót... Jaj, mán a klaviatúra is zárlatos lesz itten lassan, mer' mán abba is belefolyok!
Mondtam már, hogy imádlak titeket? (Nem sorolok, mert mindenki tudja, hogy kikről van szó.)
Jaj, jaj, jaj... Szeretlek titeket!
(Hm... Nem szoktak ilyen érzelmi kitöréseim lenni. Asszem, elkezdtem kamaszodni. Jaj, csak azt neee! Akkor az azt jelenti, hogy lassan felnőtt leszek! Én nem akarok felnőni! Én örökké gyerek akarok lenniii! Khm... Ismét egy kitörést hallhattunk Papétól. Szerintem most szépen pofán vágom magam, és élem tovább az életem... )
Mondtam már, hogy imádlak titeket? (Nem sorolok, mert mindenki tudja, hogy kikről van szó.)
Jaj, jaj, jaj... Szeretlek titeket!
(Hm... Nem szoktak ilyen érzelmi kitöréseim lenni. Asszem, elkezdtem kamaszodni. Jaj, csak azt neee! Akkor az azt jelenti, hogy lassan felnőtt leszek! Én nem akarok felnőni! Én örökké gyerek akarok lenniii! Khm... Ismét egy kitörést hallhattunk Papétól. Szerintem most szépen pofán vágom magam, és élem tovább az életem... )
A lány elegáns fehér blúzt, rövid, világos szoknyát és vállára terített, ugyancsak világos sálat viselt. A szája szegletében pedig divatos vércsíkot.
Szerk: Pape 2008-03-17 15:43:30
beküldve: 2008-03-17 14:32:41
(#601) Köszi, L, hogy a fő szíved csücskei után engem is beírtál. Kezdem úgy érezni, hogy engem itt igazán szeretnek, és már jó ideje nem csak azért jövök ide, hogy a kedvenc témámról beszélgessek.
beküldve: 2008-03-17 11:20:36
(#600) Még mielőtt kitörne a palotaforradalom... az alább felsoroltak közül (nem érkezési sorrendben) mindenki a szívem csücske - az érkezési sorrend az első három helyre nem érvényes... és természetesen, mint szívem csücskei, várlak majd szeretettel mindnyájatokat új, választott hazámban... de addig is, a con-on...
Tehát, a lista:
Picilány
Pape
Necrokid
Riku
Berni
Andi
Tehát, a lista:
Picilány
Pape
Necrokid
Riku
Berni
Andi
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Hm... Ha kedvességről meg szeretetről van szó, engem mindig mindenki elfelejt... *puffog*
(Meg elkezd gondolkodni saját magán.)
jajjjj Pape, bocsáss meg kifelejtettelek Drágalátos névrokonomat nem hagyom ki bocsáss meg téged is külön kiemellek
Már téged is a sírba vittünk, vagy csak simán menned kell?
szia Riku így utólag is, nem vittetek sírba csak már nem volt életkedvem fent maradni de ma már újjult erővel, megújjult csomagolásban megjöttem
Héló, azért mindenki csak a maga nevében tegyen ilyen kijelentéseket x)
Akkor helyesbítek: PaPe én szeretlek, és te is tudod, hogy rajtam kívül van még jó pár ember, aki szeret ( Hanont kivéve ) .
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
Héló, azért mindenki csak a maga nevében tegyen ilyen kijelentéseket x)
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Hm... Ha kedvességről meg szeretetről van szó, engem mindig mindenki elfelejt... *puffog*
PaPe hogy mondhatsz ilyet? Téged mindenki szeret! Nem lehet téged nem szeretni!
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
Drága PaPe, téged is szeretünk (én barátságból). Nem voltál itt, így nem volt rólad szó. Kérdés: Néztél már Devil May Cry-os videókat?
Szerk: Sakamoto Riku 2008-03-17 07:08:39
beküldve: 2008-03-17 06:45:02
(#593) Hm... Ha kedvességről meg szeretetről van szó, engem mindig mindenki elfelejt... *puffog*
A lány elegáns fehér blúzt, rövid, világos szoknyát és vállára terített, ugyancsak világos sálat viselt. A szája szegletében pedig divatos vércsíkot.
nos azthiszem Olvadozások terén félre teszem magam holnapra
Már téged is a sírba vittünk, vagy csak simán menned kell?
beküldve: 2008-03-16 21:36:57
(#591) még van itt valaki aki nem ment el? ( ezt jól megirtam )
Én még tartom a frontot Andi.
beküldve: 2008-03-16 21:25:36
(#589)