Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Olvadozások
valamin olvadozzunk máár
Küldj magadról képet és akkor olvadozhatok neked :3
Nana!!! Mindent láttam és hallottam...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Ezt a "csendet én sem bírom már. Picilány elment, hát leállt az egész topic. Picilány, térj vissza közénk!
Szerintem azért jó egy kis nyugalom...de ahogy elnézem nem feltétlenül szükséges a jelenléte az..."olvadozásokhoz"
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2008-03-17 21:01:48
(#661) Én minden emberben képes vagyok emglátni a szépet főleg a lányokban..és ha már valaki olyan kedves és aranyos mint te, az nem lehet semmiképp ronda!
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
valamin olvadozzunk máár
jáááájjj ez még jobban fájt szerintem nem olvadoznál
beküldve: 2008-03-17 20:57:24
(#659) Andrea nézd meg előző kijelentésedre a választ..
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
valamin olvadozzunk máár
Jégcsap a szaunában??? Ennél olvadósabbat el sem tok képzelni...
Ez nem jó. Túl hamar olvad, ezért olyan, mintha nem is történt volna meg. Jéghegy a hősugárzók között?
valamin olvadozzunk máár
Chika ez aranyos beszólás volt, még most is a székről dölök le röhögés közbe
valamin olvadozzunk máár
beküldve: 2008-03-17 20:53:21
(#655) Ezt a "csendet én sem bírom már. Picilány elment, hát leállt az egész topic. Picilány, térj vissza közénk!
valamin olvadozzunk máár
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-03-17 20:49:47
(#653) beküldve: 2008-03-17 20:38:39
(#652) Annyira hiányérzetem volt, de rájöttem, hogy miért. Kihagytam a felsorolásból Neckroidot. Bocsi.
Ha ennyire irritál lehet le se cserélem/sokszor jövök ciklus kezdödik x] nyeheh Asuka-chan forever
Ez nagyon gonosz volt.
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
Ameddig ez marad az avatarja, szerintem az 'egy látogatás/hó ciklus' is megteszi >)
Ha ennyire irritál lehet le se cserélem/sokszor jövök ciklus kezdödik x] nyeheh Asuka-chan forever
beküldve: 2008-03-17 20:30:47
(#649) Hát te meg nagyon nagyon jófejvagy!