Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Olvadozások
*homlokon csapja magát* Jesszusom Hanon, olvastad egyáltalán? -.-°
A "mi értelme "megmangálni" egy animét?" címü kérdésre a válasz: egyrészt újabb gyönyörü pénzforrás amit kihúzhatnak az "otakuk" zsebéből, másrészt a mangák általában jobbak mint az animék. Sztorycentrikusabbak, több kérdést megválaszolnak etc...
A "mi értelme "megmangálni" egy animét?" címü kérdésre a válasz: egyrészt újabb gyönyörü pénzforrás amit kihúzhatnak az "otakuk" zsebéből, másrészt a mangák általában jobbak mint az animék. Sztorycentrikusabbak, több kérdést megválaszolnak etc...
Szerk: miyu 2008-03-17 22:15:55
Az EVA mangát? Pont az EVA? Amiből később volt a manga mint az anime? Alapból mi értelme "megmangálni" egy animét? Általában azért örülünk a meganimált mangákknak, mert akkor "dejó, végre színesben látom a kedvenc karaktereimet, ráadásul mozognak!", erre animéből mangát, amire mégis mi lenne a reakció? "Húdejó, végre fekete-fehér állóképekben látom őket!"? xD
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
jaaa és bocsánat h megszólalok 1 fórumon...megintcsak balga voltam
Valahogy le kellett zárnom azt a gondolatmenetet xD
A tv sorozat nem is. A mangában vannak jó ötletek (kvantummechanikára alapozni a végjátékot, wíí), de persze sablon is (Yumiko nem kellett volna ._. ő már túlzás).
É-én nem szeretem betegesen...mi...miről beszélsz? ^^°
Szej'intem is x) Ez volt az első mangám amit olvastam szal' lehet (sőt biztos) elfogult vagyok egy kissé, de teccik nem teccik ez van. Vannak hibái (nem is kevés) ez tény, de minek nincs.
Ami meg a sablont illeti azt naaagy általánoságban írtam.xP
beküldve: 2008-03-17 21:38:48
(#674) jólesz ha befejezzük tényleg mert veled ugye nem lehet vitatkozni, szal inkább elismerem h igazad van és písz
és a hellsing ugy jön ide h ojan nagyra vagy vele, de semmi extrát nem mutat azonkívül h betegesen szereted és szintén nem lehet vele mit kezdeni...
(ettől függetlenül még jó, de nem annyira h ennyien fanolják)
és a hellsing ugy jön ide h ojan nagyra vagy vele, de semmi extrát nem mutat azonkívül h betegesen szereted és szintén nem lehet vele mit kezdeni...
(ettől függetlenül még jó, de nem annyira h ennyien fanolják)
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
Szerk: Gegew40k 2008-03-17 21:41:49
igaz a Hellsingben darab sablon nincs
csak azt nem értem h attól h vmiben vanank sablonok azmár rossz? érdekes felfogás...
csak azt nem értem h attól h vmiben vanank sablonok azmár rossz? érdekes felfogás...
Ki mondta, hogy nincs, eleve ki beszélt itt Hellsingről és úgy alapból, te miért szólaltál meg?
De ha már itt vagy, nem, nem rossz az, ha valamiben sablon van, de ha az egész egy nagy sablonra épít (ellentétek a leggyakoribb), de közben rengeteg ember szereti pont ezért, az egy kicsit már eltúlzott. Mondom, a maga idejében lehet, hogy ez a minőség jónak számított, de ma már gyenge.
Miyu: túlzott elfodultsággal szemben tehetetlen vagyok, szóval itt fejezzük be.
*ásit* Hanon-chan, a sablont manapság bármire rálehet húzni, szal erről ennyit x)
igaz a Hellsingben darab sablon nincs
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
Szerk: Gegew40k 2008-03-17 21:14:14
Azért küldj képet
VIki mi az h félrekatsingatok?! Csak próbálok kedves lenni másokhoz ahogy Aurora-dono tanította!!!!
VIki mi az h félrekatsingatok?! Csak próbálok kedves lenni másokhoz ahogy Aurora-dono tanította!!!!
Más lányok képének nézegetésével akarsz kedveskedni?!
Na jó, szemet hunyok, végülis, nem vakságot fogadtál.
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
beküldve: 2008-03-17 21:09:26
(#669) Citromail..holnap emgnézem ugyanis lépnem kell...
Sok puszi Viki, Andi és ......asszem ennyi...na jóóóóó még Orsim őt nem felejthetem ki, a második legfontosabb szemééély!
Sok puszi Viki, Andi és ......asszem ennyi...na jóóóóó még Orsim őt nem felejthetem ki, a második legfontosabb szemééély!
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Azért küldj képet
és hogy?
beküldve: 2008-03-17 21:06:29
(#667) Azért küldj képet
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Szerk: idk pls delete 2008-03-17 21:07:48
Ameddig ez marad az avatarja, szerintem az 'egy látogatás/hó ciklus' is megteszi >)
Ha ennyire irritál lehet le se cserélem/sokszor jövök ciklus kezdödik x] nyeheh Asuka-chan forever
Hülye sablonribanc az is. Pedig annyian mondják, hogy az EVA nem csak "black and white", ehhez képest mit kapunk? Mondjuk lehet, hogy a maga idejében megállta volna a helyét, de a mai "a főgonosz igazából akár jó is lehetne, a főszereplő, aki a világot akarja megmenteni pedig szinte már rossz" típusú karakterekkel teletűzdelt animék között mit sem ér.
beküldve: 2008-03-17 21:04:56
(#665) Necro! Még csak most kérted meg Picilány kezét, és máris fére kacsintgatsz?
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
Én minden emberben képes vagyok emglátni a szépet főleg a lányokban..és ha már valaki olyan kedves és aranyos mint te, az nem lehet semmiképp ronda!
nos hát ha már igy megállapítod hogy kedves vagyok, aranyos ( kötve hiszem ) és hogy nem vagyok-e ronda?!?!?! nos ezt is cáfolom, szerény bevalássom szerint nem tartozom a szép lényekhez