Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Olvadozások
Hidd, el hogy nem feltétlenül hülye az, aki nem szereti ezt a fantasztikus kultuszanimét.
Hát írtam én, hogy hülye vagy?:] "lusta vissza olvasni"(Ha véletlennetán igen akkor bocsi, otthon vagyok, beteg vagyok ilyenkor alacsony az ingerküszöböm XS...)
beküldve: 2008-03-18 13:30:04
(#692) Hmm...Akkor ha vki a boldogságom útjába áll az az én utamban is áll aki pedig az utamban áll a találkozik az 5 méter hosszú két méter széles opálbevonatú Buster-enemy-slayer-hack 'n' slaser two-handed Huge-ass Zanpakutom szebbik élével..
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Picilány és Neckroid immár házasok. Legyetek boldogok. Van egy kérdésem: ki lesz a pap?
Na, majd leszek én a pap. Már csak az a kérdés, hogy Pape pap-e?
Ja, és hogy boldogok legyenek? Azt nem fogom hagyni! Jííííhááááá
Jaj, de gonoooosz vagy. De azért még szeretünk. Hogy Pape pap-e? (Ezen jót röhögtem.) Szerintem igen, de nem vagyok benne biztos.
Nemnemnemnem és nem... Pape NEM pap... egy pap (többek között) szüzességet (is) fogad... (Mellesleg, aki oan goni, h nem hagyja, h felebarátai boldogok legyenek, az tegyen le arról, h pap legyen)...
Ui.: azé' a boldogság megakadályozásához nekem is lesz 1-2 szavam...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Picilány és Neckroid immár házasok. Legyetek boldogok. Van egy kérdésem: ki lesz a pap?
Jaj, de gonoooosz vagy. De azért még szeretünk. Hogy Pape pap-e? (Ezen jót röhögtem.) Szerintem igen, de nem vagyok benne biztos.
A lány elegáns fehér blúzt, rövid, világos szoknyát és vállára terített, ugyancsak világos sálat viselt. A szája szegletében pedig divatos vércsíkot.
beküldve: 2008-03-18 06:34:26
(#688) Látom Hanon új rangot kapott. Ne vagyok egy nagy angolos, ezért valaki elmondaná, hogy mit jelent? Annyit tudok, hogy Igazi .......fan.
beküldve: 2008-03-17 23:58:26
(#687) Nem bántásból, de ha belinkelek egy ingyenes chat-site-ot, akkor lesz rá némi sansz, hogy nem kell ezer oldalt visszalapoznom, és nagyítóval mazsolázni az érdemi hozzászólásokat?
Na nem itt, de itt úgy is minden érintett olvassa majd...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
1. Az már a "nagy általánosságban" kategóriában volt.
2. Ez nem jelenti egyből azt, hogy ugyanolyannak gondolnám.
3. Hidd, el hogy nem feltétlenül hülye az, aki nem szereti ezt a fantasztikus kultuszanimét.
Most mit csináljak, én csak reagálok a postjaidra, mert pontosan tudom milyen szar érzés, ha nem válaszolják meg őket x')
2. Ez nem jelenti egyből azt, hogy ugyanolyannak gondolnám.
3. Hidd, el hogy nem feltétlenül hülye az, aki nem szereti ezt a fantasztikus kultuszanimét.
Most mit csináljak, én csak reagálok a postjaidra, mert pontosan tudom milyen szar érzés, ha nem válaszolják meg őket x')
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
//update: meg úgy mellesleg, itt bűn, ha valaki nem egysoros postokat küldözget?
Nem úgy értetem, te. x)
Hogy mi lenne? Narancsléből narancs. Egy kalap alá veszed ergo az anime szar tehát a manga se lehet jobb különben is mi a francnak csináltak ergo az is szar. x)
De mék mert lassan tényleg elfelejtek olvasni..xD
Ahhoz képest, hogy azt mondtuk ezt a témát hanyagoljuk egész jól el bűbáj csevegtünk. Az a baj, hogy egyikünk se az a tipus aki ráhagya a másikra.
De mék mert lassan tényleg elfelejtek olvasni..xD
A mangára? Hogy szar? Könyörgöm. Mi lenne, ha megtanulnánk olvasni?
//update: meg úgy mellesleg, itt bűn, ha valaki nem egysoros postokat küldözget?
Szerk: Hanon 2008-03-17 22:26:47
Mondtam én hogy szar? ._.
Nem, nem olvastam, épp ezért nem mondtam róla véleményt,
Dehogynem mondtál xD. Ha azt se tod mi van benne ako' mit hadoválsz. Honnan tudod, hogy szar ha mégcsak nem is olvastad... ez a poén xD
Szerk: miyu 2008-03-17 22:19:49
beküldve: 2008-03-17 22:10:00
(#679) Ott van, hogy "alapból", onnantól kedzve minden csak úgy nagy általánosságban van x) Nem, nem olvastam, épp ezért nem mondtam róla véleményt, csak az lepett meg, hogy pont egy ilyen narancsléből narancs elvű cuccot olvastál először.
Szerk: Hanon 2008-03-17 22:11:25