Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Olvadozások
De ezen a fórumon mindenki jó fej, szal vegye úgy mindneki h az ő nevüket is ide írtam!
De édi vagy! Akkor én is jó fej vagyok! ( Hülye lány örül magának. )
Ezzel a hozzászólással te is beloptad magad a már sokat emlegetett csücsökbe.
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
beküldve: 2008-03-17 20:25:42
(#647) Na akkor énisfelfogomsorolni:
Hajnim
CHika
PaPe
Riku
Nemes1s
Hanon
De ezen a fórumon mindenki jó fej, szal vegye úgy mindneki h az ő nevüket is ide írtam!
Hajnim
CHika
PaPe
Riku
Nemes1s
Hanon
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Visszaolvastam majdnem 2,5 oldalnyi tömény érzelgést.
Andi: köszi, hogy kibérelhetem szíved egyik csücskét.
Picilány és Neckroid immár házasok. Legyetek boldogok. Van egy kérdésem: ki lesz a pap?
Picilány és Neckroid immár házasok. Legyetek boldogok. Van egy kérdésem: ki lesz a pap?
ugyan semmiség, normális, aranyos, cuki, EMBERI lényeknek szabad a szívem, azaz csak a csücskök, vagy már azok se
Kösz, hogy ilyen embenek tartasz. Ha már itt járunk, akkor felsorolom az én szívem csücskeit:
Picilány,
L,
Berni,
Viki,
Andi,
PaPe.
beküldve: 2008-03-17 20:09:22
(#645) Ameddig ez marad az avatarja, szerintem az 'egy látogatás/hó ciklus' is megteszi >)
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
És ha már itt tartunk...a gyerekeiteknek Chika lesz a tanítónénije?
kimás
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
[QUOT]Ez csak a látszat, valójában visszajárok kisérteni illetve fórumozni a túlvilágról x][/QUOTE]
Jól csinálod! Csak jöhetnél kicsit gyakrabban.
Jól csinálod! Csak jöhetnél kicsit gyakrabban.
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
És...és...Miyu éééél!!!!!!!! hurráááá
Ez csak a látszat, valójában visszajárok kisérteni illetve fórumozni a túlvilágról x]
Majd én XP. Jesszusom, nem jövök fel egy hónapig és mik történek...
És...és...Miyu éééél!!!!!!!! hurráááá
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
Visszaolvastam majdnem 2,5 oldalnyi tömény érzelgést.
ugyan semmiség, normális, aranyos, cuki, EMBERI lényeknek szabad a szívem, azaz csak a csücskök, vagy már azok se
beküldve: 2008-03-17 20:01:35
(#639) És képzeld, én minden nap feljövök, néha egy nap még többször is, és még mindig érhet így is meglepetés.
Jesszusom, nem jövök fel egy hónapig és mik történek...
Hát igen. Nagyon sok mindenről lemaradtál. Chika megy Japánba ( remélhetőleg ), és a tudtán kívül elkelt a bőröndje összes zsebe. Meg időközben lett egy Andink is.
Majd én XP. Jesszusom, nem jövök fel egy hónapig és mik történek...
beküldve: 2008-03-17 19:54:46
(#636) És ha már itt tartunk...a gyerekeiteknek Chika lesz a tanítónénije?
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
beküldve: 2008-03-17 19:50:11
(#635) Visszaolvastam majdnem 2,5 oldalnyi tömény érzelgést.
beküldve: 2008-03-17 19:42:12
(#634) Nincs ebben semmi érdekes