Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Olvadozások
beküldve: 2008-03-17 19:37:10
(#633) Hű...hát ezt visszaolvasva..talán az érdekes nem a legjobb kifejezés...o.O
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
beküldve: 2008-03-17 19:22:25
(#632) mivel ha simán azt válaszolom h igen.. erre a szép mondatra paraszt leszek.. szoal ok rendben összekötöm az életem vled.. (csak meg ne bánjam))
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
De Chika mindig visszaharap, muszáj reagálnom rá. >)
Nem is harapok... a pohárban hagytam a fogsorom...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-03-17 19:21:01
(#630) Na akkor egyetlenem édesem lelkem-virágom drágám, megkérlek tőled hogy éld le velem a te drága, mindennél többet érő életedet! ^^
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-03-17 19:17:35
(#629) édes ahogy próbálsz úgy tennni mintha nem értenéd.. de látom h csillapodtak kedéjek.. jól van harmatom,??8hanonra gondol)
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2008-03-17 19:15:17
(#628) necrokid kérje megy PICILÁNYt, hogy legyen a férje?... ._.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2008-03-17 19:10:15
(#627) akkor kérdezdd meg..
édes egyetlen necrokidem.. ezúton(a nagy távolság miatt) szeretnélek megkérni arra h legyél a férjem és a gyerekim apja...(hogy tetszik???)
(nagyon tetszik) Hááát nem inkább nekem kellene ezt megkérdeznem? Mindenesetre neked báármit drága mézesmacim ^^ (most nem koala mert tom azokat utálod)
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-03-17 19:04:05
(#625) mondtam már h énm mindenkit így hívok... és mivel te is új édesem lettél így hívlak de ha zavar akkor maradok hanonnál.. és leszidok én mindenkit csak ne sírj.. igaz utánna chikát kel vígasztalnom..
beküldve: 2008-03-17 19:02:43
(#624) édes egyetlen necrokidem.. ezúton(a nagy távolság miatt) szeretnélek megkérni arra h legyél a férjem és a gyerekim apja...(hogy tetszik???)
beküldve: 2008-03-17 19:02:41
(#623) Mikor lettem édesem? És miért így beszélni velem, hát ártottam én? :'(
beküldve: 2008-03-17 18:54:55
(#622) chikára szájkosarat rakok így jó édesem??
beküldve: 2008-03-17 18:53:07
(#621) Pedig én chikát nem egy harapós fajtának ismerem...lehet h félreismertem?
beküldve: 2008-03-17 18:52:26
(#620) De Chika mindig visszaharap, muszáj reagálnom rá. >)
beküldve: 2008-03-17 18:51:25
(#619) na hagyjátok abba könyörgöm.. nem jó az amazonharc..csak ha van sár.. de az már 18-as karikát igényel