Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Olvadozások
neked is kijárna egy külön rang pl.: Cuki MangaFan vagy valami ilyesmi
A megnevezés nekem tetszik, de csak Mangafanos fórumozással kapcsolatos dolgok lehetnek a rangok. Vagyis bármi lehet, de Csabáék szerintem nem osztogatnának mindenkinek külön rengot.
ez ilyen Andi féle rang amúgy meg télleg nem várhatjuk el hogy mindenkinek külön rangot osszanak, de nekem is tetszik ez Picilány mától a rangod Cuki MangaFan
neked is kijárna egy külön rang pl.: Cuki MangaFan vagy valami ilyesmi
A megnevezés nekem tetszik, de csak Mangafanos fórumozással kapcsolatos dolgok lehetnek a rangok. Vagyis bármi lehet, de Csabáék szerintem nem osztogatnának mindenkinek külön rengot.
A bal felső sarokban, a kis dobozban ki van írva a neved alá ;)
Jaja, érdemes lenne néha körülnézni a képernyőn. :)
A bal felső sarokban, a kis dobozban ki van írva a neved alá ;)
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
de kis édibébik vagytok..
PICILÁNY, szerintem de édibédibb, sőőőőt aranyosabb, kedvesebb, cukorabb, és még sok mással jobb vagy nálam ( most csak magamból indulok ki, mert többieket nem kivánom ismeretlenül felhozni ) szóvalneked is kijárna egy külön rang pl.: Cuki MangaFan vagy valami ilyesmi
Most már látom.
(Amúgy nem látok problémát abban, hogy ismeretlenül szólsz hozzám. )
akkor oké
beküldve: 2008-03-16 20:36:29
(#567) de kis édibébik vagytok..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Most már látom.
Én meg azt sem tudom, mil a rangom, de miután postolom ezt a hsz-t, kiderül...
bocsi hogy ismeretlenül szólok hozzád, de a rangod [Rászokóban]
beküldve: 2008-03-16 20:30:04
(#564) Én meg azt sem tudom, mil a rangom, de miután postolom ezt a hsz-t, kiderül...
És IGEN!!!! L-chan is megszállott lett... mostmár hivatalosan is!!! Ora-ora-ora!!!
Gratulálok L-chan, és neked is Andi, hogy gyalog lettél. Mire én a megszállottig jutok, eltelik fél év.
*örül* eddig is gyalog voltam azaz gyalog jártam a földön Riku neked könnyebb dolgod van a [Megszállott]-sággal kapcsolatba mert közelebb állsz hozzá ne add fel, írj sokat és minden oké
beküldve: 2008-03-16 20:21:01
(#562) jajjj PICILÁNY nagyon rendes vagy remélem azért megszánja szegény fejünket
És IGEN!!!! L-chan is megszállott lett... mostmár hivatalosan is!!! Ora-ora-ora!!!
Gratulálok L-chan, és neked is Andi, hogy gyalog lettél. Mire én a megszállottig jutok, eltelik fél év.
beküldve: 2008-03-16 20:20:20
(#560) Te eddig is megszállott voltál más értelemeben ..hihi
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-03-16 20:19:52
(#559) megszállotságod révén is eldöntheted de akkor is szándd meg szegényeket( csak megsúgom én még mindig rendelkezésetekre állok ha nemet mondd)
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..