Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Olvadozások
pedig nem olyan akart lenni...veled akár a világ végére is szívesen elrepülnék
Azé Nippon nem a világ vége...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-03-16 20:04:59
(#542) a repülést persze megint félreértettem..
természetesen azt h IGEN ÉDESEM TERMÉSZETESEN!!!!!!!!!!!!!!!!
természetesen azt h IGEN ÉDESEM TERMÉSZETESEN!!!!!!!!!!!!!!!!
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Szerk: PICILÁNY 2008-03-16 20:06:09
beküldve: 2008-03-16 20:02:35
(#541) pedig nem olyan akart lenni...veled akár a világ végére is szívesen elrepülnék
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-03-16 20:01:04
(#540) okoké ez olyan.. na jó csak nehogy megsértődj megszánlak és elfogadlak..volt...
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2008-03-16 19:56:07
(#539) na jó...megfelelnek a tieid is...
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-03-16 19:52:34
(#538) köszi az én szárnyam már meg sem felel neked.. lesz még itt aludj mellettem.. meg minden..
beküldve: 2008-03-16 19:51:06
(#537) Nekem sajna csk egy szárnyam van és az is szép fekete (one winged angel akik értik a poén lényegét)
És hát azzal sajna nemtok repülni szal mindenképpen Orsim mellett kell maradnom
És hát azzal sajna nemtok repülni szal mindenképpen Orsim mellett kell maradnom
beküldve: 2008-03-16 19:41:31
(#536) szerintem.. pape necro és én.. de lehet h mivel nekem van szárnyam necronak meg sikerül telekinézissel akár saját magát is eljuttatni bárhová lehet még pár variáció
My dearest Miss... you WON!!!!
A többiektől bocsi, dehát ők a szívem csücskei...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-03-16 19:19:17
(#534) szerintem.. pape necro és én.. de lehet h mivel nekem van szárnyam necronak meg sikerül telekinézissel akár saját magát is eljuttatni bárhová lehet még pár variáció
Meglepi-party ki van csukva, lévén h a japán lakások nem alkalmasak rá... viszont vigasztaljon a tudat, h három hely mindenkorra lefoglalva nektek...
kedves Chika 3 hely? ki az a 3 szerencsés emberi lény?
beküldve: 2008-03-16 19:08:04
(#532) Meglepi-party ki van csukva, lévén h a japán lakások nem alkalmasak rá... viszont vigasztaljon a tudat, h három hely mindenkorra lefoglalva nektek...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-03-16 18:40:47
(#531) én ugyi mehetek.. bár én meglepi partyt akkartam neked szervezni h m,indenkit utánnad cígölök a hátamon és a kacsómban csak hogy neked könnyebb legyen a cipekedés... de látom nem kérsz belőle..
beküldve: 2008-03-16 18:38:39
(#530) Nanananana... békesség gyermekeim az Úrban... mosmá turnusukat fogok szervezni és kijelölöm, mikor ki jöhet... hajkitépést elnapolni... úgyis én döntöm el Anita-chan-nal, h ki jöhet (és ki fér majd el)...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-03-16 18:34:18
(#529) én egy különleges eddig számomra sem ismert gén által szárnyakat növesztek és az én harmatcseppjeimet a hátamon meg a kezemben utaztatom majd.. szoal nem kell nyomorogni ki jön vlem chika után????