Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Olvadozások
beküldve: 2008-02-26 09:19:49
(#483) Más... kérek mindenkit, küldje át nekem az összes pozitív energiáját!!! Márc. 14-én vizsgázom... ezen fog múlni, hogy mehetek-e interjúra, és az interjún fog múlni, hogy mehetek-e másfél évre Japánba tanulni!!!
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Nekem megfelel az időpont, de még változhat. Vajon mikor rakják fel a SakuraCon oldalára a programot, egyebeket? Még mindig hibás határidő van kiírva a jegyrendeléshez.
Nem tudom, de engem is már megőrjített!
Én ilyeneken nem akadok ki... majd megveszem a jegyet helyben... a napok biztosak, ápr. 19-20. pecsa, a többi nem számít... OTT LESZÜNK!!! Egyébként az animecon oldalán már rég fenn van az időpont...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Szerk: フリツク オル シィ 2008-02-26 09:17:50
Nekem megfelel az időpont, de még változhat. Vajon mikor rakják fel a SakuraCon oldalára a programot, egyebeket? Még mindig hibás határidő van kiírva a jegyrendeléshez.
Nem tudom, de engem is már megőrjített!
A lány elegáns fehér blúzt, rövid, világos szoknyát és vállára terített, ugyancsak világos sálat viselt. A szája szegletében pedig divatos vércsíkot.
beküldve: 2008-02-25 20:11:47
(#480) Nekem megfelel az időpont, de még változhat. Vajon mikor rakják fel a SakuraCon oldalára a programot, egyebeket? Még mindig hibás határidő van kiírva a jegyrendeléshez.
beküldve: 2008-02-25 18:13:12
(#479) igen az úgy volt de chikával meggyőztük..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Necro, Picilány jönnek... meg én... meg az unokahúgom... meg a japánsuliból egy pár csop.társam... meg TE... a többiekről nem tok...
Hm... Nekem necro aztat mondotta volt, hogy nem jön... Én tudok még Viktóriáról meg egy osztálytársamról...
A lány elegáns fehér blúzt, rövid, világos szoknyát és vállára terített, ugyancsak világos sálat viselt. A szája szegletében pedig divatos vércsíkot.
Ápr. 19. szombat, délben a pecsa előtt... pussz...
Oké, megbeszéltük! Többiek?
Necro, Picilány jönnek... meg én... meg az unokahúgom... meg a japánsuliból egy pár csop.társam... meg TE... a többiekről nem tok...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Oké, megbeszéltük! Többiek?
Hm... Most akkor mi van a fórumtalival?
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-02-25 06:46:41
(#474) Hm... Most akkor mi van a fórumtalival?
Nem baj az, majd mást vernek meg.
Ááááá!!!! *visítva röhög* Ez nagyon jó
Csak így tovább
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Gondoltam elsütök egy kisebb poént, a feketehumorért élek (-halok x]).
Inkább halnál!
Gondoltam elsütök egy kisebb poént, a feketehumorért élek (-halok x]).
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Ööö... Ez egy célzás volt?
És mért vernék meg Necrokidet? Hm?
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!