Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Olvadozások
Na és a bácsikat?
Neked csak kegyelmes nagyjóuram...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Én mindenkit tegezni fogok, de azért Necrokidet megkérdezem: Szabad majd téged tegezni?
Nem, őt csak önözni lehet...
Muhahahahaha....lehet tegezni
Na és a bácsikat?
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Én mindenkit tegezni fogok, de azért Necrokidet megkérdezem: Szabad majd téged tegezni?
Nem, őt csak önözni lehet...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-02-17 18:16:20
(#450) édeseim akkor pontosan hol is talizunk??? PECSA előtti területen..ott ahol a kőpadok vannak a bejárattal szemben vagy hol???
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2008-02-16 11:57:16
(#449) Én mindenkit tegezni fogok, de azért Necrokidet megkérdezem: Szabad majd téged tegezni?
A lány elegáns fehér blúzt, rövid, világos szoknyát és vállára terített, ugyancsak világos sálat viselt. A szája szegletében pedig divatos vércsíkot.
Fórumtalira én is megyek majd. Kár, hogy csak 1 napot leszek ott, de remélem mindegyikőtökkel találkozom. Jah, igen. Kinek lehet csókolomot köszönni?
Én is elmegyek fórumtalira(előre sajnálok mindenkit ),de mi lesz ott a magázásokkal/tegezésekkel?Ha már itt úgyis mindenkit tegezünk,ne legyen ott is ez?
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
beküldve: 2008-02-16 09:12:55
(#447) Fórumtalira én is megyek majd. Kár, hogy csak 1 napot leszek ott, de remélem mindegyikőtökkel találkozom. Jah, igen. Kinek lehet csókolomot köszönni?
Ad 1: Nekem mindenki bácsi/néni, aki legalább öt évvel idősebb mint én... Csak azért, mert mert...
Hehe...
Akkor a fórumtalálkozón már 'csókolom'-mal köszönsz majd?
Nem neked harmatszagú napsugaras jóreggelt, Urambátyámmal köszönök majd... (Felírom valahova, nehogy elfelejtsem...)
A lány elegáns fehér blúzt, rövid, világos szoknyát és vállára terített, ugyancsak világos sálat viselt. A szája szegletében pedig divatos vércsíkot.
Akkor ezek szerint én is a bácsi/néni kategória vok a szemedben???
Neked csókolommal köszönök, de más értelemben...
ne nyúzzátok már egymást az isten szerelmére..!!!!két kölyök úgy viselkedtek..
Miiii??? Há má rég bocsánatot kért... én meg má el is felejtettem a ..... mit is???
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-02-15 20:12:35
(#443) ne nyúzzátok már egymást az isten szerelmére..!!!!két kölyök úgy viselkedtek..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Hát Taku-chan/CHika/FMP77 neked már illik csókolommal köszönni... Oobasan...
Naaa.... most aztán.... utállak!!!
Na jóó jóóó gonosz volt...akkor ünnepélyesenn, ebben az életben másodszorra. BOCSÁNAT!
Hááát.... na jó.... bocsánatkérés elfogadva... De többször elő ne ferdüljön!!!
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Na jóó jóóó gonosz volt...akkor ünnepélyesenn, ebben az életben másodszorra. BOCSÁNAT!
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3