Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Olvadozások
És Nemesis után te vagy a legérettebb az egész fórumon (szellemileg i mean)
De én le tudok írni egy mondatot mangafanos szmájli nélkül, ő viszont nem x'D *blee*
Talán őt egy kicsit nehezebb felbosszantani mint engem.
Ez azé van, mert te NEM mangafanos smiley-t használsz... lol
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-03-17 18:45:51
(#617) na na .. nekem seperc alatt sikerült.. elég volt egy kínos kérdést feltennem neki..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
És Nemesis után te vagy a legérettebb az egész fórumon (szellemileg i mean)
De én le tudok írni egy mondatot mangafanos szmájli nélkül, ő viszont nem x'D *blee*
Talán őt egy kicsit nehezebb felbosszantani mint engem.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
*sniff* Engem nem ír senki.
Hát sajnos, látod iylen gonoszak ezek
De azért téged is lehet szeretni mert a magad módján kedves avgy és hmmm aranyos.. És Nemesis után te vagy a legérettebb az egész fórumon (szellemileg i mean)
Hát tod... kösszép...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Hát sajnos, látod iylen gonoszak ezek
De azért téged is lehet szeretni mert a magad módján kedves avgy és hmmm aranyos.. És Nemesis után te vagy a legérettebb az egész fórumon (szellemileg i mean)
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Hanon: a szeretetotthonnal csak az a baj, h már egy másik korosztálynak szól...
Azért van idézőjelben, azt hittem elég feltűnő ._."
Jah, h az egy idézőjel volt... ebben az esetben engedélyt kérek meghunyászkodni és apró ponttá zsugorodni...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Azért van idézőjelben, azt hittem elég feltűnő ._."
hanonom.. értelmezés szerint hozzászólásod egy hatalmas paradoxon.. de ettől eltekintek.. én sokadik csillagom.. hanon..
Csak egy gyors kérdés... milyen visszajelzésről is van szó???
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-03-17 18:21:21
(#610) hanonom.. értelmezés szerint hozzászólásod egy hatalmas paradoxon.. de ettől eltekintek.. én sokadik csillagom.. hanon..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Szerk: PICILÁNY 2008-03-17 18:21:34
beküldve: 2008-03-17 18:00:49
(#609) Szegény fórumból 'szeretetotthont' csinálnak x')
Értem én, hogy Chika (L, fenetudja) foglalkozásából kifolyólag szereti, ha körülzsongják a gyerekek, de ezt nem kell mindegy egyes fórumon eljátszani, mert nem mindenhol ilyen engedékeny a mod (/nem mindenhol jár fel ilyen ritkán xD). Bár ez csak egy tanács volt. :3
Értem én, hogy Chika (L, fenetudja) foglalkozásából kifolyólag szereti, ha körülzsongják a gyerekek, de ezt nem kell mindegy egyes fórumon eljátszani, mert nem mindenhol ilyen engedékeny a mod (/nem mindenhol jár fel ilyen ritkán xD). Bár ez csak egy tanács volt. :3
beküldve: 2008-03-17 17:30:44
(#608) jajj..merre olvadjak így hirtelen???? a karodba???
beküldve: 2008-03-17 17:25:25
(#607) Nagyon köszönöm Aurorám... Én is imdálak még mindig..
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-03-17 17:18:12
(#606) necrokidem..ez olyan megható volt.. riku köcce h eldöntöd mikor vok boldog..magamtól rá se jönnék.. de sebaj.. majd te segítesz.. pape el volt tűnve de mindenki megemlítette csak már olvasni sem tud magyarul mióta visszajött.. hann talán kedvesebbek lennének napjaid ha szeretnéd papet.. nekem bevállt.. chika.. még mindig nem kaptam visszajelzész .. de sebaj.. zsolti neked még csak msn-en olvadok.. de mától itt is ígérem .. én nimbuszkétezresseprűmnél is jobb harmatmackó....necrot pedig.. még mindig imádom.. és ígérem ma alszunk együtt
beküldve: 2008-03-17 17:12:07
(#605) HMM Orsi, nem emlékszem h valaha is lettem volna hozzád ekdves, nem értem miért tettél oda....azt a szerkesztőséget meg csk azért adtam neked mert látom h okos vagy és értesz hozzá, ráadásul még örömmel is csinálod..az én helyemre nyugodtan teheted RIkut, szerintem jobban megérdemli ráadásul még örülne is neki...
beküldve: 2008-03-17 16:50:54
(#604) ja és ha már szívek csücskénél tartunk én szívem csücskeit elfoglaló személyek : Chika, Picilány, Pape, Riku és még egy csomó jófej ember