Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Olvadozások
Chika-sensei! Életem tulipántos gyöngyharmatja! Bekerültél? Mész Japánba? Mehetek a bőrönd zsebében?
Még nem tom aranymazsolám... kb. két hét a várakozási idő...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Szerk: フリツク オル シィ 2008-03-19 18:23:35
beküldve: 2008-03-19 15:40:09
(#707) vki tudogálja h chika bekerült e.. még reggel 6:45 kor írtam neki smst h majd válaszoljon mi lett mert addig görcsben állok.. de még nem kaptam visszajelzész.. másrészt.. kaptam töriből ötöst.. ki dícsér meg?? (bár ez nálam természetes.. kis ego majom..)
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
(Ha véletlennetán igen akkor bocsi, otthon vagyok, beteg vagyok ilyenkor alacsony az ingerküszöböm XS...)
Hát jobbulást!
beküldve: 2008-03-19 09:28:09
(#704) Chika! Ismételten drukkolok! Nagyon ügyes légy!
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
Fórumtalit majd mindenkit a saját nevén szólítunk vagy a felhasználónevén?
Azt hiszem, nálam ez nem fog problémát okozni.
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
beküldve: 2008-03-19 06:33:34
(#702) Szerbusz koránkelő PaPe barátom! Van valami jó témád? Nekem lenne gy kérdésem. Fórumtalit majd mindenkit a saját nevén szólítunk vagy a felhasználónevén?
Szerk: Sakamoto Riku 2008-03-19 06:33:44
beküldve: 2008-03-19 06:27:53
(#701) Chika-sensei! Életem tulipántos gyöngyharmatja! Bekerültél? Mész Japánba? Mehetek a bőrönd zsebében?
A lány elegáns fehér blúzt, rövid, világos szoknyát és vállára terített, ugyancsak világos sálat viselt. A szája szegletében pedig divatos vércsíkot.
(Ha véletlennetán igen akkor bocsi, otthon vagyok, beteg vagyok ilyenkor alacsony az ingerküszöböm XS...)
Hát jobbulást!
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Hanon-san (most má' kiérdemelted a megszólítást XD) te se lehetsz büszke arra, hogy a kisfiúkat szereted. XD
Erre én nem lennék büszke Főleg nem úgy, hogy már netvilágon túl is lolik után kutatsz >P
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
*kiselőadás* A "shota" egy animések között használt kifejezés az aranyos/helyes, fiatalabb fiúkarakterekre. Nincs konkrétan megszabva, hogy milyen korosztályon belül nevezünk egy szereplőt shotának, inkább ránézésre dől el (persze egy 20 év feletti férfi általában már a bishounen, avagy szó szerinti fordításban "szépfiú" kategóriába sorolható). Nőnemű megfelelője a "loli".
Köszi az infot Hanon. Ennyivel is okosabb lettem.
*kiselőadás* A "shota" egy animések között használt kifejezés az aranyos/helyes, fiatalabb fiúkarakterekre. Nincs konkrétan megszabva, hogy milyen korosztályon belül nevezünk egy szereplőt shotának, inkább ránézésre dől el (persze egy 20 év feletti férfi általában már a bishounen, avagy szó szerinti fordításban "szépfiú" kategóriába sorolható). Nőnemű megfelelője a "loli".
Köcce a kimerítő info-t... az igazat megvallva (szégyen-nem szégyen) én sem tudtam a pontos jelentését... de hála csillogó tudásodnak, mosmá én is tom, mit jelent... (szégyenlős arcpír + enyhe szempillarebegtetés)
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!