Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Olvadozások
beküldve: 2008-01-14 11:07:51
(#348) Itt nem a személyekkel van a baj hanem a témáról.
Az olvadozás nem kapcsolodik sehogy a Japán kulturához az Anime-hez ,Manga-hoz.
Még a téma sem érdekes ha nem itt csináljátok.
Nem érdekel senki magánélete azért jövök ide hogy az általam kedvelt témákat kibeszéljem másokkal.
Nem vagyunk begyöpösödve ,értjük a poénokat ,mi is ugyan olyanok vagyunk mi ti ,csak mi objektiven látjuk a dolgokat.
Tudom a téma lezárva ,de mégsem lehet elsiklani a dolgok mellet ,mert most ugy jön le a dolog hogy még ti vagytok megsértve.
Közöség bomlasztó volt ez az egész ,mindenféleképen ti tehetek róla.
Válalni kel a következményeket ,nem gögösen félreseperni minden elenvéleményt.
Nekem tényleg ez volt az utolsó hozászolásom ehez a témához ,reméljük helyreállnek a dolgok és mindenki megnyugszik ,kiszedik a szálkákat és vidámak lesszünk ismét.
És elnézést kérek ha valakit edig akarva akaratlanul is megsértetem.
Az olvadozás nem kapcsolodik sehogy a Japán kulturához az Anime-hez ,Manga-hoz.
Még a téma sem érdekes ha nem itt csináljátok.
Nem érdekel senki magánélete azért jövök ide hogy az általam kedvelt témákat kibeszéljem másokkal.
Nem vagyunk begyöpösödve ,értjük a poénokat ,mi is ugyan olyanok vagyunk mi ti ,csak mi objektiven látjuk a dolgokat.
Tudom a téma lezárva ,de mégsem lehet elsiklani a dolgok mellet ,mert most ugy jön le a dolog hogy még ti vagytok megsértve.
Közöség bomlasztó volt ez az egész ,mindenféleképen ti tehetek róla.
Válalni kel a következményeket ,nem gögösen félreseperni minden elenvéleményt.
Nekem tényleg ez volt az utolsó hozászolásom ehez a témához ,reméljük helyreállnek a dolgok és mindenki megnyugszik ,kiszedik a szálkákat és vidámak lesszünk ismét.
És elnézést kérek ha valakit edig akarva akaratlanul is megsértetem.
Soha nem kaptok el!!!!!!!!!!!!!
beküldve: 2008-01-14 08:49:31
(#347) Jól gondoltad, de ha már idejössz, akkor manázz, vagy beszélj a többi topicban mondjuk a game-ekről, amibe szintén szorult néhol némi japán. Nem kell ezért tiltatni magad, csak változtass a témákon, mert fórumon ilyen izé(nemtom minek elmondani) elég furcsa.
beküldve: 2008-01-14 08:30:21
(#346) Hú, én már nem értem, mi folyik itt...
De ezúton felkérem kedves Admint, hogy -bár nem én kezdtem ezt az egészet- törölje ki az Olvadozás topikomat, és engem is tiltson le...
Csak hogy a régiek nyugalma meg legyen...
Majd elvegetálok én a mangákon... Egyedül elleszek, én nem szeretem a veszekedést, és nem értem mért kell folytatni. Nekem úgy jött le, hogy ide -többségében- értelmes emberek járnak...
Nem?
De ezúton felkérem kedves Admint, hogy -bár nem én kezdtem ezt az egészet- törölje ki az Olvadozás topikomat, és engem is tiltson le...
Csak hogy a régiek nyugalma meg legyen...
Majd elvegetálok én a mangákon... Egyedül elleszek, én nem szeretem a veszekedést, és nem értem mért kell folytatni. Nekem úgy jött le, hogy ide -többségében- értelmes emberek járnak...
Nem?
A lány elegáns fehér blúzt, rövid, világos szoknyát és vállára terített, ugyancsak világos sálat viselt. A szája szegletében pedig divatos vércsíkot.
beküldve: 2008-01-14 06:54:58
(#345) szerintem ezt már kismillószor letárgyaltuk.. de mind1 kettő: még túl is léptük ezt a témát.. (nem baj az öregedés első jelei..)
három:a számom nem titkos.. nem vagyok miniszter nem tartok senkitől.. szóval nem zavar h hülyének néztek mert kiírtam a számom... egyszerűbb volt ide leírni mint msn-en mert nem volt fenn...(világos mi mint a vakablak)
négy: lehet h régen nyugi volt de ti régen nem hiszem h ilyen ..voltatok... szóval szerintem nézzetetk magatokba..
külön gegewnwk..: nem feltétlenül féltékeny arra h ...(már nem emlékszem én sem ..csak arra h mit akartam írni neked..)csak a dühtől már nem látott és így adta tudomásotokra az érzéseit(neki még vannak) de még 8úgy érzem) mindig nem tiport bele senkinek a lelkébe még ezzel a "kölök" kifelyezéssel...
és már tanácsoltam h aki ideges a topik miatt az menjen és szeggyen hangyát..
három:a számom nem titkos.. nem vagyok miniszter nem tartok senkitől.. szóval nem zavar h hülyének néztek mert kiírtam a számom... egyszerűbb volt ide leírni mint msn-en mert nem volt fenn...(világos mi mint a vakablak)
négy: lehet h régen nyugi volt de ti régen nem hiszem h ilyen ..voltatok... szóval szerintem nézzetetk magatokba..
külön gegewnwk..: nem feltétlenül féltékeny arra h ...(már nem emlékszem én sem ..csak arra h mit akartam írni neked..)csak a dühtől már nem látott és így adta tudomásotokra az érzéseit(neki még vannak) de még 8úgy érzem) mindig nem tiport bele senkinek a lelkébe még ezzel a "kölök" kifelyezéssel...
és már tanácsoltam h aki ideges a topik miatt az menjen és szeggyen hangyát..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Olyan nyugis volt.
Egen nekem ez hiányzik. Régebben jól elvoltunk, volt, hogy vitáztunk de nem vittunk túlzásba semmit. Se a szeretést, se az utálást.
Tökéletesen egyet értek. Régen olyan jó volt, hogy kevesen jártak ide, naponta max 10 látogató, ebből 4 ha írt néha. Olyan nyugis volt. Most meg mi lett szegény fórumból.
Najó, ennyire azért nem súlyos a helyzet, de az enyhe túldramatizálás mindig dob a hangulaton :3
Najó, ennyire azért nem súlyos a helyzet, de az enyhe túldramatizálás mindig dob a hangulaton :3
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
*vigyor* A megszállotak vissza vágnak címü műsor következik, (gome csak én olyan jókat szoktam rötyögni, ahogy itt irtjátok egymást..^^)
Muszáj, ha meg akarod kapni a régi fórumot.
majd kérjük szépen az admint, hogy intézkedjen.
Pontosan! Hol vannak az adminok ilyenkor???
Nem azért, de régen ez VOLT a kedvenc fórumom! Most meg...kezd szépen széthullani az egész!
Nem értem mért nem lehet nornálisan el lenni egymással! És mért kell "táborokra" szakadni, mint a nagyvilágban. Aztán mehet az ujjal mutogatás egymásra...! (Na szép, látom sikerült megtanulni a leckét. )
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
*vigyor* A megszállotak vissza vágnak címü műsor következik, (gome csak én olyan jókat szoktam rötyögni, ahogy itt irtjátok egymást..^^)
beküldve: 2008-01-13 22:25:46
(#339) Oh yeah fight , ne rondítsuk már így össze a fórumot, ráadásul mi már régi fórumozók vagyunk, majd kérjük szépen az admint, hogy intézkedjen.
Hanon, most olyat teszek, amilyet még eddig itt soha... mocsok leszek, és igazi felnőtt... HA NEM TETSZIK AMI ITT FOLYIK, HÚZZÁL EL INNEN MELEGEBB ÉGHAJLATRA!!! NEM KÖTELEZŐ IDE FELJÖNNI!!!
És csak azért nem írtam le szó szerint, amit gondolok, mert volt gyerekszobám, és diplomás emberként nem fogok leállni vitatkozni egy taknyossal!!!
LOOOL vettema bátorságot h visszaolvassam az utóbbi 3 oldalnyi maszlagot...
Kéremszépen Hölgyeim és Uraim! íme: ilyen 1 "igazi", diplomás!! felnőtt...
sérti az egodat mi h 1 nálad jóval fiatalabb esetleg - mondom esetleg - jobban ismeri 1 FÓRUM szabályait...mert itt képzeld nem egészen ojan szabályok vannak mint a való életben...
más: pedig az elején még ugy indult h jóban leszünk
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
Szerk: Gegew40k 2008-01-13 22:26:28
beküldve: 2008-01-13 22:08:25
(#337) Ohlálá, ekkora botrány lett a kifakadásomból? =D Ha ezt tudom, előbb jövök fel.
Nos, aki ismer, az tudja, hogy három dolog tud igazán kiakasztani: a 4Kids, a lolicon dating simek és az értetlen emberek. De ezek sajna nagyon. Ilyen heves vérmérséklettel áldott meg a sors. Ahogy Nee-chan mondta egyszer, "gyorsan elszáll az agyam". Most is ez történt, gome'. Nem gondoltam, hogy képesek lesztek ilyen komolyan venni.
Utólag is köszönöm azoknak, akik "mellettem álltak" lol >D (miezitt, háború? x'3)
És nem mellesleg, a taknyosság nem feltétlenül a szóhasználaton dől el.
Yep, erre pedig nem lehet mást mondani.
Nos, aki ismer, az tudja, hogy három dolog tud igazán kiakasztani: a 4Kids, a lolicon dating simek és az értetlen emberek. De ezek sajna nagyon. Ilyen heves vérmérséklettel áldott meg a sors. Ahogy Nee-chan mondta egyszer, "gyorsan elszáll az agyam". Most is ez történt, gome'. Nem gondoltam, hogy képesek lesztek ilyen komolyan venni.
Utólag is köszönöm azoknak, akik "mellettem álltak" lol >D (miezitt, háború? x'3)
És nem mellesleg, a taknyosság nem feltétlenül a szóhasználaton dől el.
Ugyanakkor normális ember nem írja ki akármilyen public fórumra az elérhetőségeit. Sorry ezért a kötekedésért de ez így igaz :]
Yep, erre pedig nem lehet mást mondani.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
engem nem zavar bárki is tárolja a számom csak este ne zaklasson.. így értettem..
Úgy egyébként nehéz vkit zaklatni, ha nincs bekapcsolva a telefonja!!!
mindjárt bekapcsolom.. pill....
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
engem nem zavar bárki is tárolja a számom csak este ne zaklasson.. így értettem..
Le van merülve a szentem...
A lány elegáns fehér blúzt, rövid, világos szoknyát és vállára terített, ugyancsak világos sálat viselt. A szája szegletében pedig divatos vércsíkot.
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3