Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Olvadozások
Számomra Chika igenis etalon (habár már le lettem szólva, mert egy emberre azt mentem mondani, hogy művelt... Ígérem, többet nem leszek ilyen bátor, és meggondolatlan)
És mi az, hogy nem tetszik a nyáladzás???? Szerintem egyáltalán nem nyáladzásról van szó, mi csak ezt az elnevezést adtuk neki... Ha nem vennétéket észre, ezzel is görbe tükröt állítunk a világ elé/főként az olyan emberek elé, akik leszólják míves topicunkat!!!
Hagy szórakozzunk már egy kicsit suli/munka után... Ez az oldal is igazából azért készült, hogy a hasonló érdeklődési körű (segítek: mangaszerető emberek) egymással megosszák tapasztalataikat, véleményeiket (a világról is)
Be lehet szólni!
És mi az, hogy nem tetszik a nyáladzás???? Szerintem egyáltalán nem nyáladzásról van szó, mi csak ezt az elnevezést adtuk neki... Ha nem vennétéket észre, ezzel is görbe tükröt állítunk a világ elé/főként az olyan emberek elé, akik leszólják míves topicunkat!!!
Hagy szórakozzunk már egy kicsit suli/munka után... Ez az oldal is igazából azért készült, hogy a hasonló érdeklődési körű (segítek: mangaszerető emberek) egymással megosszák tapasztalataikat, véleményeiket (a világról is)
Be lehet szólni!
Ha már van olvadozások (életvidám) topik, akk csinálni kéne önsajnálós depis suicides topikot
Erre csak egy válasz lehet: HAJRÁ!!! Bármit lehet...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Számomra Chika igenis etalon (habár már le lettem szólva, mert egy emberre azt mentem mondani, hogy művelt... Ígérem, többet nem leszek ilyen bátor, és meggondolatlan)
Be lehet szólni!
Be lehet szólni!
Ha már van olvadozások (életvidám) topik, akk csinálni kéne önsajnálós depis suicides topikot
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-01-11 20:09:51
(#301) Először is, köszönöm, hogy egyetértetek a véleményemmel (Pape, Chika). A többieknek mintha dejavous-m lenne, erről már egy-két hete beszélgettünk. De felfrissítem szívesen mindenki emlékezetét, aki nem akar ide jönni, és véleményt nyilvánítani, az a topic címe alapján nem jönne ide. Adminnak abban igaza volt, hogy a nyáladzást nem kéne átvinni a többi topicra és szerintem ezt nem is fogjuk ezentúl megtenni. Én személy szerint legalábbis nem. Viszont ha ilyen kompromisszumot kötünk, nem kéne fikázni ezt a topicot, már csak a címe alapján sem, már ha tudjátok, mit takar. Különben is már az is szintén meg lett tárgyalva, hogy ez a topic az idelátogatók kedvét szeretné feldobni egy-egy szép szóval...
Necrokid! Ha továbbra is ezt teszed az én harmatommal (Chika, Pape), akkor többé nem beszélek veled MSN-en...
A többieknek! Nem féltek, hogy ennyi csúnya szó és khm.......... után le fognak tiltani titeket? Mi legalább a kulturált nyelvhasználatot alkalmazzuk...
Necrokid! Ha továbbra is ezt teszed az én harmatommal (Chika, Pape), akkor többé nem beszélek veled MSN-en...
A többieknek! Nem féltek, hogy ennyi csúnya szó és khm.......... után le fognak tiltani titeket? Mi legalább a kulturált nyelvhasználatot alkalmazzuk...
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2008-01-11 20:03:30
(#300) Számomra Chika igenis etalon (habár már le lettem szólva, mert egy emberre azt mentem mondani, hogy művelt... Ígérem, többet nem leszek ilyen bátor, és meggondolatlan)
Be lehet szólni!
Be lehet szólni!
A lány elegáns fehér blúzt, rövid, világos szoknyát és vállára terített, ugyancsak világos sálat viselt. A szája szegletében pedig divatos vércsíkot.
Ahoz képest hogy "diplomás" ember vagy te sem vagy valami etalon ha nem érzékeled miről is szól a Mangafan fóruma. És nem hinném hogy Hanon "taknyos" a szavaiddal élve.
Szeintem Hanon nem taknyos (meglepő, öregebb mint Chika).
Egyébként Chika, ne te mond meg másoknak hogy ki hvá húzzon, mert ha valakinek tényleg elkéne húznia vhova az te vagy (már elnézést kérek)-
This is war..
This is not war...
És el van nézve... (de csak neked, mert - bár nem szoktunk egymással kedélyesen cseverészni, de te legalább tiszteletben tartod mások hülyeségét; ha sajátos módon is...)
A "taknyos" pedig (mekkorra felzúdulást keltett - nagyobbat, minthogy Hanon - aki öregebb, mint én - lebalfaszozott minket... érdekes, úgy látszik a balfasz jelző nem sértő, csak a taknyos) nem feltétlenül az életkorra vonatkozik ám... lehet vki 85 évesen is taknyos, ha úgy viselkedik... így már érthető a szóhasználat???
Egyébként újra csak ismételni tudom: "Offtopic cuccok - Minden egyéb. Szabadoncsevegő."!!!
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Szerk: フリツク オル シィ 2008-01-11 19:58:52
Ahoz képest hogy "diplomás" ember vagy te sem vagy valami etalon ha nem érzékeled miről is szól a Mangafan fóruma. És nem hinném hogy Hanon "taknyos" a szavaiddal élve.
Szeintem Hanon nem taknyos (meglepő, öregebb mint Chika).
Egyébként Chika, ne te mond meg másoknak hogy ki hvá húzzon, mert ha valakinek tényleg elkéne húznia vhova az te vagy (már elnézést kérek)-
This is war..
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
A mangafan fórumán több topic található (ha nem vetted volna észre)... aki a mangákról akar értekezni, oda látogat, aki az animékről, az arrafelé nézelődik... szóval, mindenki a maga portáján sepregethet... és ez a topic is csak egy a sok közül... szerintem ki-ki az érdeklődésének megfelelő helyen írhat/beszélhet a másikkal (hiszen ez a fórum lényege - mint látod, tisztában vok a jelentéssel).
Amúgy igen sajnálatos, ha némelyek nem érzik, hogy annak idején, amikor ezt a topicot Pape "megalkotta", akkor azt egy jópofa dolognak szánta, amin bárki kellőképpen elökörködhet (akár mangától/animétől függetlenül) a maga (és mások) szórakoztatására...
Ha ezt valaki magától nem realizálta, és csak leszólni (vagy adott esetben kritizálni) tudja, azon sajnos senki sem segíthet...
Ez a helyzet fehéren-feketén...
Mellesleg: nem áll szándékomban senkinek sem etalonként létezni... csak egy ember vagyok, aki szereti a japán életet/kultúrát/stb. és munka után szeret kikapcsolódni azokkal a társaival, akik partnerek ebben... de, ahogy már jeleztem is, ez nem kötelező program...
És legvégül: ajánlom figyelmedbe az "Offtopic cuccok" piros betűs jellemzését: "Minden egyéb. Szabadon csevegő"!!!
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Szerk: フリツク オル シィ 2008-01-11 19:30:36
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
Elején én is mulattam de mostmár kezdenek tulzásba esni az emberkék...
Jah egyetértek veled habár én is követtem el vmi hasonlót de nem ilyet és már télleg elég idegesítő(ez csak egy vélemény)Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
Csak a dumaládába szoktam benézni de azt már el se olvasom. Topikokba is ha látom hogy a "nyáladzók" írtak akkor kerülöm is azt a pár bejegyzést...
Néha szórakoztató, hogy megy a harc pár ember között! Én legalábbis jól mulatok rajta.
Én is szoktam az ilyesmiken mulatni. Érvelés téren szerintem kiemelkedik szivárványos tavirózsám: Picilány.
Neked is ajánlom figyelmedbe a Hanonnak írt pár sort!!!
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Most miért kell szétkúrni a fórumot ezzel a balfaszkodással? Jesszusom. Elegem van már ebből. Itt ellehetnétek, oké, igaz ez a topic van mindig 'fönt', de nem nagy probléma. De máshol, könyörgöm, ne.
Hanon, most olyat teszek, amilyet még eddig itt soha... mocsok leszek, és igazi felnőtt... HA NEM TETSZIK AMI ITT FOLYIK, HÚZZÁL EL INNEN MELEGEBB ÉGHAJLATRA!!! NEM KÖTELEZŐ IDE FELJÖNNI!!!
És csak azért nem írtam le szó szerint, amit gondolok, mert volt gyerekszobám, és diplomás emberként nem fogok leállni vitatkozni egy taknyossal!!!
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Csak a dumaládába szoktam benézni de azt már el se olvasom. Topikokba is ha látom hogy a "nyáladzók" írtak akkor kerülöm is azt a pár bejegyzést...
Néha szórakoztató, hogy megy a harc pár ember között! Én legalábbis jól mulatok rajta.
pl?
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."